elin-mylife

Alla inlägg under juli 2014

Av Elin - 5 juli 2014 09:59

 

Av Elin - 5 juli 2014 06:16

 Kram! ♥

Av Elin - 5 juli 2014 06:02

Har legat vaken i TVÅ timmar nu och i helhet har jag bara sovit i TRE timmar!! Fyfan..trodde att jag skulle bli galen ett tag när jag låg vaken.

Har inte kunnat sova för jag har en extrem huvudvärk, det kommer från och till men då är det extremt alltså när det kommer. Ont i halsen så jag knappt kan svälja. Ont i magen/illamående. Fryser också som att jag varit ute i snö i två timmar utan kläder, låg UNDER täcket men jag bara frös och kallsvettades. 

Tillslut fick det bli ett slut, gick upp och kollade om jag hade feber och ja jag har det..vår temp är så dum så jag tror att man skulle lägga på fem grader och då har jag alltså, 38,4..feber! :(

Visste att jag skulle bli sjuk! Nu kan inte Hanna och jag sova över imorgon.. sorry Hanna :( Men kika mig så kan vi snacka?

Hela dagen blir förstörd. Nu kan jag inte heller gå på en promenad, eller kan kan jag men jag kommer inte orka och är sjukt trött..får vila upp mig idag och hoppas på att jag blir frisk så fort jag kan -får äta mycket frukt och dricka te!

Nu ska jag se på någon film eller nåt så att tiden går fortare, det här alltså -jävla skit! 

Hoppas ni får en bättre dag än mig ♥ Kram

Av Elin - 4 juli 2014 22:31

Har varit borta nu under kvällen och haft det rikitgt trevligt! :) Även sett en snygg kille, dock är han nog gammal för mig haha.   

Varit hos min brossa och hans tjej, de bjöd på grillat och därefter en rabarber och vitchokladpaj. Allt var riktigt gott men jag blev så mätt hahah! Men kvällen blev rikitgt lyckad och nu är jag sjukt trött så det får bli att gå å lägga sig strax!!

Vi satt annars mest och prata där, inte så intressant kanske. 

     


Annars idag har jag tagit det lugnt. Tittat på film med Ida's kille -The ring såg vi! Den var bra   Det är en skräckfilm så dem som inte gillar skräck, kolla inte. Dock var den inte läskig, mest spännande! 

Vad den handlar om: Människor dör på konstiga sätt, sju dagar efter att ha sett ett videoband med en förbannelse över sig. Journalisten Rachel Kellers (Naomi Watts) systerdotter är en av de som dött och Rachels syster förmår henne att rota i vad som kan ha hänt. Detta leder Rachel till videon. Även hon ser den och drabbas av förbannelsen. Med hjälp av sin före detta pojkvän börjar hon utreda videons gåta med en frenesi som stegras när även Rachels son – som även varit mycket nära sin dödade kusin och ritat underliga teckningar sedan tiden runt hennes död – av misstag ser på videon

Fakta ifrån: http://sv.wikipedia.org/wiki/The_Ring_(film)



Har också tvättat håret å spelat monopol.


Imorgon ska jag försöka gå på en promenad och hittar väl på nåt annat med..börjar få ont i halsen för Mamma har nåt, så jag hoppas inte att jag blir sjuk..det är nog det sista jag önskar! Pust. 

Har också äckligt ont i magen igen och den här gången vet jag VERKLIGEN inte varför. Mådde illa förut med, vad är det med mig? 

Ska snabb-kolla lite bloggar, därefter borsta mina tänder och sova..ZZzzZZzz..godnatt!♥ Hoppas att ni hade en fin och bra dag?

Av Elin - 3 juli 2014 23:45

Jag vill börja det här inlägget med att tacka alla som läste inlägget som jag skrev igår och för alla fina kommentarer!♥ Det värmde verkligen i hjärtat!

Jag har tänkt mycket på det som hen skrev och inlägget jag skrev igår. Jag känner mig sjukt glad över att jag verkligen skrev ut det på bloggen och allt jag tänkte på så att ingen annan ska utsättas för något! Jag känner mig nu mycket tryggare efter att jag skrev inlägget och på nåt sätt modigare och speciellt när jag får höra bra saker från er.♥ Nu förstår ni kanske varför jag också vill bli polis? 

Jag tycker verkligen att det är RÄTT och skriva ut något sånt här, även om det bara har hänt en själv! Det kan hända andra!

Man får inte bara tänka på sig själv utom man måste titta ut och se andra, för om man inte tar tag i saker och varnar då kan det bara fortsätta och fortsätta och folk gör misstag! Så snälla gör det! Gör det för alla andras skull och hjälp alla människor <3

Jag tror att nästa person som får det som hen skrev och kanske läste mitt inlägg skulle uppskatta det jävligt mycket -så hjälp människor! ♥


Jag känner mig riktigt pigg och glad! Både saker som jag skrivit, lärt mig och MASSA mer. Om jag inte skrivit det som jag skrev igår skulle jag mått mycket sämre idag men jag gjorde det och mår fint! :) 

Dock så fick jag virus på min dator idag och jag trodde verkligen att jorden skulle gå under! Jag var rädd för att jag inte skulle kunna blogga så jag bröt verkligen ihop, frös å låg och skakade! Det var verkligen ingen rolig situation..jag kunde inte äta och jag grät när vi satt och åt. Men som tur är har man en jävligt underbar syster som kan med datorer. Hon fixade allt och skannade datorn. Hon vet inte hur jävla mycket jag älskar henne och att jag just nu skulle kunna ge en miljon till henne. Så känner jag just nu..♥♥ Fyfan syrran. Du är bäst!!! Pepparpeppar nu hoppas vi att du håller dator!!!♥

Tidigare av dagen har varit bra. Inte gjort nåt särskilt! 

Målade naglarna med det nya nagellacket, korallfärgen, det blev super snyggt! Oh my gosh alltså!   


Imorgon hoppas jag på fint väder (som det blev nu på kvällen), då ska jag dra iväg på en promenad och senare på kvällen ska vi till brosan och grilla! Jippi! Sjukt mysigt. Får då bli och ha på sig sin nya skjorta och byxor, bild på det kanske kommer   

Snart sova..godnatt! ♥ Ta hand om varandra 




Av Elin - 3 juli 2014 15:22

Dags att återigen redigera en video som man gjorde nyss. Mycket nöje och göra videon, dock jävligt äckligt! Men va gör man inte för sin blogg? Hahah 

 

Ha en fortsatt bra dag ♥

Av Elin - 2 juli 2014 22:15




Nu ska jag skriva om en sak som faktiskt skrämde mig REJÄLT och som jag vill hjälpa er med så inget händer er! jag vill verkligen varna er så LÄS! Jag blev kontaktad imorse av en person som heter 'Johanna' från något företag och 'hon' skrev så här:  

Jag blev väldigt chockad och skärrad av det här! Kände mig därefter äcklig och väldigt rädd på något sätt.

Liksom att någon kollat in min hy/mig och ville ha bild på MIG och MIN KROPP! 

Jag blev så rädd och behövde hjälp så jag skrev till två kompisar, de förstod att jag blev rädd och hjälpte mig så mycket dem kunde. Läste det 'företaget' skickat om och om igen, det gick inte in i mitt huvud, att JAG blev 'utsatt' av det här..jag visste precis vad jag skulle skriva för ALDRIG att jag skickar bilder över NÄTET och till personer som jag INTE känner, och verkligen inte på mina privata kroppsdelar! Det är min kropp och den ska ingen annan få se eller röra! 

Jag fick också varningar i huvudet som stoppade mig ännu mer! 

Varför skulle ett företag skicka denna frågan till en tjej som inte ens är myndig? Varför skrev dem inte namnet på företaget? Om man är vuxen och har ett företag kan man TROLIGTVIS stava! Och varför vill dem ha bilderna över NÄTET om dem jobbar med topp modeller osv, då kan dem ju ta kort i ett hus/studio? Dem fyra frågorna hann rusa runt i huvudet! Fattar ni poängen? 
Jag kände själv att det här är inget företag alls! Visst jag kan ha fel, men efter alla frågor som var i mitt huvud så fanns det bara ett enda svar i huvudet! 

Jag blockade personen, ip'n osv.


Men tänk om jag inte haft dem där varningssignalerna i huvudet eller att jag var mindre och inte förstod. Att jag gått med på det och skickat bilderna på mina bröst, ben och ansikte, vad skulle hänt? Jo jag skulle ligga ute på nätet med bilderna i någon annans händer! De kunde göra vad som helst med dem! Lägga ut dem mer på internet så andra såg, kommit ut på en porrsida, ryckten och säkert massa mer! De kanske till och med fapar till bilderna! Då skulle min framtid vara förstörd, med jobb och allt eftersom att chefen på jobbet kollar lite allt möjligt om en.


Tur som det var har jag varningssignaler och är stor nog och veta! Jag hoppas också att ni vet sådana saker och har varningssignaler? Nätet är inte alls en säker plats, det vet jag med. Det finns MASSA skit som kan hända och större risk finns det om man har bloggar, speciellt stora!

Jag hoppas på att jag inte får något mer för jag blev verkligen skärrad. 
Jag hoppas nu på att ni TÄNKER efter riktigt ordentligt om ni får något sånt här och vet vad ni ska göra! Blockera dem och blockera deras ip! Om det fortsätter ska ni prata med era föräldrar och faktiskt ta det tredje steget, polisanmäla!

Sånt här skit tycker jag verkligen inte att nån ska få vara med om! Skicka inte heller BILDER eller VISA er inte framför en cam! Finns mycket sjukt folk! Kolla också hur folk skriver, om dem skriver mycket fel och frågar sexuella saker, då finns det ett tecken också! Men kom ihåg, tänk ALLTID efter först. Skicka inte heller bilder till folk som du inte känner, inte heller folk du känner heller. Saker kan hända!!!

Det är din kropp och du ska BARA bestämma över den!


Nu har jag berättat det som hände idag och jag hoppas att allt bättrar sig nu och att alla tar en EXTRA tanke för vad som kan hända!

Kram ♥



Av Elin - 2 juli 2014 20:58

 

Kram! ♥

Ovido - Quiz & Flashcards