elin-mylife

Direktlänk till inlägg 2 juli 2014

LÄS! VIKTIGT!

Av Elin - 2 juli 2014 22:15




Nu ska jag skriva om en sak som faktiskt skrämde mig REJÄLT och som jag vill hjälpa er med så inget händer er! jag vill verkligen varna er så LÄS! Jag blev kontaktad imorse av en person som heter 'Johanna' från något företag och 'hon' skrev så här:  

Jag blev väldigt chockad och skärrad av det här! Kände mig därefter äcklig och väldigt rädd på något sätt.

Liksom att någon kollat in min hy/mig och ville ha bild på MIG och MIN KROPP! 

Jag blev så rädd och behövde hjälp så jag skrev till två kompisar, de förstod att jag blev rädd och hjälpte mig så mycket dem kunde. Läste det 'företaget' skickat om och om igen, det gick inte in i mitt huvud, att JAG blev 'utsatt' av det här..jag visste precis vad jag skulle skriva för ALDRIG att jag skickar bilder över NÄTET och till personer som jag INTE känner, och verkligen inte på mina privata kroppsdelar! Det är min kropp och den ska ingen annan få se eller röra! 

Jag fick också varningar i huvudet som stoppade mig ännu mer! 

Varför skulle ett företag skicka denna frågan till en tjej som inte ens är myndig? Varför skrev dem inte namnet på företaget? Om man är vuxen och har ett företag kan man TROLIGTVIS stava! Och varför vill dem ha bilderna över NÄTET om dem jobbar med topp modeller osv, då kan dem ju ta kort i ett hus/studio? Dem fyra frågorna hann rusa runt i huvudet! Fattar ni poängen? 
Jag kände själv att det här är inget företag alls! Visst jag kan ha fel, men efter alla frågor som var i mitt huvud så fanns det bara ett enda svar i huvudet! 

Jag blockade personen, ip'n osv.


Men tänk om jag inte haft dem där varningssignalerna i huvudet eller att jag var mindre och inte förstod. Att jag gått med på det och skickat bilderna på mina bröst, ben och ansikte, vad skulle hänt? Jo jag skulle ligga ute på nätet med bilderna i någon annans händer! De kunde göra vad som helst med dem! Lägga ut dem mer på internet så andra såg, kommit ut på en porrsida, ryckten och säkert massa mer! De kanske till och med fapar till bilderna! Då skulle min framtid vara förstörd, med jobb och allt eftersom att chefen på jobbet kollar lite allt möjligt om en.


Tur som det var har jag varningssignaler och är stor nog och veta! Jag hoppas också att ni vet sådana saker och har varningssignaler? Nätet är inte alls en säker plats, det vet jag med. Det finns MASSA skit som kan hända och större risk finns det om man har bloggar, speciellt stora!

Jag hoppas på att jag inte får något mer för jag blev verkligen skärrad. 
Jag hoppas nu på att ni TÄNKER efter riktigt ordentligt om ni får något sånt här och vet vad ni ska göra! Blockera dem och blockera deras ip! Om det fortsätter ska ni prata med era föräldrar och faktiskt ta det tredje steget, polisanmäla!

Sånt här skit tycker jag verkligen inte att nån ska få vara med om! Skicka inte heller BILDER eller VISA er inte framför en cam! Finns mycket sjukt folk! Kolla också hur folk skriver, om dem skriver mycket fel och frågar sexuella saker, då finns det ett tecken också! Men kom ihåg, tänk ALLTID efter först. Skicka inte heller bilder till folk som du inte känner, inte heller folk du känner heller. Saker kan hända!!!

Det är din kropp och du ska BARA bestämma över den!


Nu har jag berättat det som hände idag och jag hoppas att allt bättrar sig nu och att alla tar en EXTRA tanke för vad som kan hända!

Kram ♥



 
 
Emiliaaaaa

Emiliaaaaa

2 juli 2014 23:20

wtf... och det lät verkligen inte seriöst häller X3
jag fick en liknade kommentar då någon ville skriva en bok med mig.

http://kawaiiswag pallar inte skriva hella X3

 
natalia

natalia

2 juli 2014 23:32

Gud vad bra att du är uppmärksam!

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

3 juli 2014 10:56

Bra att du vet vad det är :)!
Ha en fin dag!:*

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Ewa Ingmanner

3 juli 2014 16:36

Vad klokt av dej att se och att varna folk. Det är ansvarsfullt.
Heja dej!Låt inte det påverka ditt välbefinnande. Du kommer att klara dej bra i livet. Ha det bäst! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Skapa flashcards