elin-mylife

Alla inlägg den 28 juli 2014

Av Elin - 28 juli 2014 17:30

1. Jag hatar ordet isterband, blä! Jag blir så jävla illamående av ordet. Sen hur det ser ut och smakar, kan verkligen inte äta det!

2. Jag gillar knappt korv över huvudtaget..det är inte alls gott! :S

3. Jag har tretton kusiner. 

4. När jag var sju år och vi var i Skåne blev jag påkörd av en cyklist. Det gick såklart bra men gjorde jävligt ont, fick sår på mina knäskålar osv.

5. Jag gillar inte att ha stökigt rum och det ska vara prydligt, det måste typ stå exakt och som jag vill. (I mitt rum alltså) ;) 

6. Jag har glasögon men jag använder dom inte. Jag är jätte ful i det, det är därför jag inte anväder glasögon. När jag blir äldre ska jag köpa linser istället, trivs bättre utan. Dock kommer jag få panik när jag ska ta i linserna..

 

7. Kollar min mobil 24/7, är en riktig mobilnörd..men folk får iaf tag på mig då! 

8. Jag skriver väldigt mycket 'jag'

9. Jag mår mycket bättre nu än för ett år sen. Det gäller att KÄMPA! Livet är svårt men jag försöker så gott jag kan och kör mitt race. Just nu ser jag fram emot framtiden! :)

10. Jag trivs MYCKET bättre med min nuvarande klass än förra. Jag blir mer accepterad och jag vågar prata mer, 'fjanta' och vara mig själv! 


Kramis ♥

Av Elin - 28 juli 2014 13:00

Ojoj..det här var verkligen ett svårt beslut! Har ju jätte många minnen så jag kan verkligen inte välja en. En del av mina favoriter är när Sara köpte Tina, när jag och min familj var i Danmark med min morbror och hans fru. Skåne är också en av mina favoriter, även fast det var JÄTTE längesen men jag kommer ihåg saker i detalj! 

Alla dem minnena är vekligen en del och jag älskar alla tre så det är inte så att jag tycker dåligt om något från dom men jag måste nog ärligt talat säga Danmark. <3 Danmark är verkligen sjukt coolt och det har satt spår i mitt liv jätte mycket, deras språk är fult men ändå riktigt fint på nåt sätt. 

Jag har också en tröja ifrån danmark som jag har haft sen jag var åtta och den passar än, kanske lite tajt vid armarna! xd Vi hittade på MASSOR när vi var där och allt var så himla roligt! Vi har två filmer därifrån och jag var då åtta..hahah så bra minnen! Dit vill jag verkligen tillbaka och jag SKA tillbaka dit och uppleva allt igen. <3

 

Kram ♥


Ovido - Quiz & Flashcards