elin-mylife

Alla inlägg den 20 juli 2014

Av Elin - 20 juli 2014 19:45

Riktigt bra låt. Kram ♥

Av Elin - 20 juli 2014 15:00

Tänkte prata om mitt ena nya nagellack :) 

Nagellacket heter bara Nail Polish och är ifrån H&M, det är nog deras egna. Den är typ en korallfärg och är superduper snygg på naglarna!! 

 

När jag köpte den så var det rea och den kostade fem kronor. Billigtbilligt!! :) Det var solklart värt det. Men nu annars vet jag inte vad den kostar, nagellacket är nog inte så dyrt :) 

Nagellacket var sjukt bra tyckte jag och kunde inte vara bättre. Jag älskar också förpackingen 'flaskan', liten och grymt söt. Hihi. Den var lätt å applicera -så 'penseln' är sjukt bra enligt mig, liten men bra!
Det torkade jätte fort, kanske beror på hur många lager man tar med för jag var tvungen och ta två för annars syndes det igenom men gjorde inget alls. Som sagt man får lägga på flera lager så :) 

Det höll också GRYMT länge! Efter en vecka så började det komma bort litelite, men inte mycket.


Den här skulle jag VERKLIGEN kunna tipsa till er! Allt med den var sjukt bra. Jag ger den 5/5. :) Så om ni är nybörjare med naglar och inte vill köpa nåt dyrt så åk till h&m och köp det här, riktigt bra! :)<3

 

#Sämstbilder

Kram♥



Av Elin - 20 juli 2014 10:25

Nu är det dags och packa in det sista som vi ska ha med. Därefter ska vi åka så fort som möjligt, hoppas jag! Då blir det en resa på två timmar, kanske mer, jag har ingen aning men mamma sa det. 

När vi kommer fram ska vi väl ta up tältet till husvagnen och sen se oss omkring osv :) Kommer skriva vad vi gjort på tisdag+bilder. 


Vaknade tjugo i sex idag..jätte härligt. Så har varit vaken sen dess. Fyfan alltså! Är svintrött nu så hoppas på att jag kan sova på vägen ner, hah, det får vi väl se hur det går. :P

Fint väder är det idag med, hoppas att det är det i karlsborg med och varmt!<3 Börjar också må bättre än igår iaf


Nu ska jag hjälpa mammi och packa! Ha nu tre underbara dagar så syns vi på tisdag ♥ Puss 



Ovido - Quiz & Flashcards