elin-mylife

Alla inlägg den 11 juli 2014

Av Elin - 11 juli 2014 22:46

Nu är det kallt i mitt rum, gud vad skönt så nu kan jag nog sovva heeeela natten!! ♥ Det ska vara kallt i rummet och sen när man kryper ner i täcket ska det bli varmt. 

Har spelat sims och nu är huset klart och lite sånt, tjejsimmen är gravid också haha. Spännande! :) Nu blir det att kolla facebook och videos, sen borsta tänderna och soova.

Nu är det bara och invänta en grym dag/kväll med bruden asså! Söv gött från mig i värmland! ♥♥ Natti    

Av Elin - 11 juli 2014 19:54

Om exakt vid två veckor, vid denna tid är vi på väg till norrland och jag är så jävla taggad! Det blir bara närmare, roligare och spännande! :D

Men innan det ska jag ha det röligt med också och inte skynda på dagarna för då är det snart skola igen! Chilla ska jag gö', bada/sola, vara med familjen (kanske åka ut med husvagnen-info kommer i sånna fall!) och måla huset innan det! 
Pust, måla huset ska vi göra i veckan jaa, och jag är inte taggad alls! Hatar och måla hus..suger. Men då kanske man får lite lön ;) Who knows? Haha. Men man får tänka posetivt, alla hjälps åt så då går det nog snabbt!! :)


Idag har man inte gjort så mycket! Varit ute då och då, badat och spelat sims! <3 Haha, fuskade till mig lite pengare för jag ville bo i ett annat hus och han Edward Blom är nog 'rik' på riktigt så kvittar ;) Nä men håller på och fixa huset till dem och allt är just nu så awesome! 

Så nu blir det att ta kvälla framför datorn och bara..ta det lugnt. Eller nåt helt annat!

Jag mår också super bra, min halsont är HELT BORTA och jag är så jäfla glad så att det inte finns!! Slipper det onda nu -Det hjälper allt och sjunga ibland!


Igår fick vi in en mus på vår toa!!! Haha märkte att det var nåt när mamma gick på toa, hon FLÖG UT! HAHAH ni skulle sett henne. Kunde inte sluta skratta!! xD Oh my goosh asså xD Men Sara kom imorse och hjälpte oss så nu är den ute! Tydligen kom äcklet in när vi hade ytterdörren uppe :S 


Imorgon kommer Hanna hit och sover här! Ska bli riktigt kul. Vi ska väl bada och hitta på massa annat sköjsigt! Vet dock inte om vi ska sova ute el inne, nu får du tänka ut det!! :* 

Så någon uppdatering är jag himla osäker på under kvällen, får försöka fixa nåt eller om ni håller ut. Kommer kanske uppdatera innan hon kommer, men har lite grejer och göra innan. Vi får se :) 

Ha en bra kväll nu! ♥:*


 


Ser helt cp ut på bilden xD

Av Elin - 11 juli 2014 13:23

 Ha en bra dag! ♥

 


Ovido - Quiz & Flashcards