elin-mylife

Alla inlägg den 6 juli 2014

Av Elin - 6 juli 2014 23:27

Nu ska jag gå och lägga mig. Är så jävla trött! Ses imorgon med ny uppdatering, ny vecka och säker mycket annat för er -för mig blir det slappt om jag fortfarande mår så här och vattna blommorna, ups!! :S Sov gött!

Nattii ♥♥

Av Elin - 6 juli 2014 18:30

 


Av Elin - 6 juli 2014 17:54

Är på ett sånt dyster och irriterande humör..ledsen för ingenting och irriterad för att alla kommer in i mitt rum hela tiden och verkligen stör mig, de lämnar mig inte ifred så jag kan vara ensam. Liksom mitt rum är ingen jävla europaväg?! Jag har faktiskt privatliv! Nu äntligen är jag ensam i mitt rum..och senast jag var det var för flera dagar sen. Vad är det som är så svårt med att lämna mig ifred? Tur att jag fick en nyckel till mitt rum för några veckor sen, nu ska jag verkligen börja använda den.


Mår mycket bättre än igår, har just nu bara ont i halsen, huvudet men tror också att jag har fått febern tillbaka igen. Är så jävla varmt och hela jag är varm.

Hoppas nu att jag börjar bli friskare!! 


Idag har jag inte gjort så mycket alls, mest varit ute och slöat. Lekt lite med Dennis osv. Inget viktigt som jag behöver skriva. Dagen fortsätter väl också så, ska duscha har jag tänkt mig för jag känner mig så äcklig nu när jag är sjuk. Får också ta och försöka vattna blommorna *pust*


Ha en bra kväll! 

...  




Ovido - Quiz & Flashcards