elin-mylife

Alla inlägg den 29 juli 2014

Av Elin - 29 juli 2014 20:15

Haha omg! ;)

Kram ♥

Av Elin - 29 juli 2014 17:15

Kunde inte ladda upp den här på bloggen för att videon är för lång så jag fick ladda upp den på youtube. Hehe, går nog lika bra! :) 

Kram ♥

Av Elin - 29 juli 2014 12:00

Mitt favoritskolår är nog när jag började förskolan eller ettan.

Varför jag tycker det är för att det var så lätt då. Allt var nytt och inte så svårt som det är nu! Jag fick nya kompisar och man gjorde knappt någonting i skolan! För i förskolan så lekte vi mest, gjorde olika lekar, lärde oss alfabetet, siffror, skriva siffror/bokstäver osv. Det var RIKTIGT kul faktiskt :) 

Alla var också med varann på rasterna, ingen var utanför och alla var schyssta! Åh jag kommer ihåg alla fruktstunder vi hade innan rasten..vi satt i en ring och åt frukt tillsammans :) Sen fick vi ta hem en docka och ha den hos sig i en vecka tror jag att det var, det var sjukt mys. Man fick skriva om veckan när man hade dockan och jag kommer ihåg att jag var sjuk den veckan. Hihi. Har ett kort på henne i en låda. 

Sen om man tappat en tand så tog man lappar (som tänder) och satt i en mun. 

Det saknar jag om jag ska välja skolår, kunna dra tillbaka det och minnas, se. 

I ettan så fick vi en ny lärare, en sjukt snäll lärare! Vi började med matte, läsa och mycket annat. :) 


Dem andra skolåren har varit sådär, vart jävligt svårt och haft det tufft! Sjuan har faktiskt ändå varit mitt nästbästa favoritskolår! :) Ny klass och allt, bra lärare...!

Ha en bra dag ♥

 

Ovido - Quiz & Flashcards