elin-mylife

Alla inlägg den 2 juli 2014

Av Elin - 2 juli 2014 22:15




Nu ska jag skriva om en sak som faktiskt skrämde mig REJÄLT och som jag vill hjälpa er med så inget händer er! jag vill verkligen varna er så LÄS! Jag blev kontaktad imorse av en person som heter 'Johanna' från något företag och 'hon' skrev så här:  

Jag blev väldigt chockad och skärrad av det här! Kände mig därefter äcklig och väldigt rädd på något sätt.

Liksom att någon kollat in min hy/mig och ville ha bild på MIG och MIN KROPP! 

Jag blev så rädd och behövde hjälp så jag skrev till två kompisar, de förstod att jag blev rädd och hjälpte mig så mycket dem kunde. Läste det 'företaget' skickat om och om igen, det gick inte in i mitt huvud, att JAG blev 'utsatt' av det här..jag visste precis vad jag skulle skriva för ALDRIG att jag skickar bilder över NÄTET och till personer som jag INTE känner, och verkligen inte på mina privata kroppsdelar! Det är min kropp och den ska ingen annan få se eller röra! 

Jag fick också varningar i huvudet som stoppade mig ännu mer! 

Varför skulle ett företag skicka denna frågan till en tjej som inte ens är myndig? Varför skrev dem inte namnet på företaget? Om man är vuxen och har ett företag kan man TROLIGTVIS stava! Och varför vill dem ha bilderna över NÄTET om dem jobbar med topp modeller osv, då kan dem ju ta kort i ett hus/studio? Dem fyra frågorna hann rusa runt i huvudet! Fattar ni poängen? 
Jag kände själv att det här är inget företag alls! Visst jag kan ha fel, men efter alla frågor som var i mitt huvud så fanns det bara ett enda svar i huvudet! 

Jag blockade personen, ip'n osv.


Men tänk om jag inte haft dem där varningssignalerna i huvudet eller att jag var mindre och inte förstod. Att jag gått med på det och skickat bilderna på mina bröst, ben och ansikte, vad skulle hänt? Jo jag skulle ligga ute på nätet med bilderna i någon annans händer! De kunde göra vad som helst med dem! Lägga ut dem mer på internet så andra såg, kommit ut på en porrsida, ryckten och säkert massa mer! De kanske till och med fapar till bilderna! Då skulle min framtid vara förstörd, med jobb och allt eftersom att chefen på jobbet kollar lite allt möjligt om en.


Tur som det var har jag varningssignaler och är stor nog och veta! Jag hoppas också att ni vet sådana saker och har varningssignaler? Nätet är inte alls en säker plats, det vet jag med. Det finns MASSA skit som kan hända och större risk finns det om man har bloggar, speciellt stora!

Jag hoppas på att jag inte får något mer för jag blev verkligen skärrad. 
Jag hoppas nu på att ni TÄNKER efter riktigt ordentligt om ni får något sånt här och vet vad ni ska göra! Blockera dem och blockera deras ip! Om det fortsätter ska ni prata med era föräldrar och faktiskt ta det tredje steget, polisanmäla!

Sånt här skit tycker jag verkligen inte att nån ska få vara med om! Skicka inte heller BILDER eller VISA er inte framför en cam! Finns mycket sjukt folk! Kolla också hur folk skriver, om dem skriver mycket fel och frågar sexuella saker, då finns det ett tecken också! Men kom ihåg, tänk ALLTID efter först. Skicka inte heller bilder till folk som du inte känner, inte heller folk du känner heller. Saker kan hända!!!

Det är din kropp och du ska BARA bestämma över den!


Nu har jag berättat det som hände idag och jag hoppas att allt bättrar sig nu och att alla tar en EXTRA tanke för vad som kan hända!

Kram ♥



Av Elin - 2 juli 2014 20:58

 

Kram! ♥

Av Elin - 2 juli 2014 18:12

Vilken helvetes natt jag haft..har knappt kunnat sova någonting för magen! Vände och vred mig hela natten..tror nästan att jag sov två timmar, under dem två timmarna sov jag också bra. Skönt det! Men jävligt trött kan man säga. Gick upp på dirren när jag vaknade. Åt frukost och dammsög lite, fixade mig osv. 

Därefter kom Jonna och Alice    Vi hade det RIKTIGT kul! Visade dem runt osv, flamsade framför datorn och höll på. Hahah! Fikade och hoppade studsmatta. 

De var tvugna och åka lite tidigt för Jonna skulle på fotbollsträning men det gjorde ingenting. Glad att jag fick se dem iaf   

Vi sa också att vi skulle ses nåt mer tag och det hoppas jag verkligen för den här dagen kan man inte glömma. Är så glad att jag börjar få vänner som jag verkligen kan berätta saker för och detsamma med dem. Den känslan är jävligt skön efter att man haft svårt med vänner <3

Nästa gång kanske vi är hos Alice el tältar. Super kul i sådana fall! 


Kikat lite när Ida spelat sims. Nu har jag jävligt ont i huvudet så vet inte vad jag ska hitta på. Kan inte lägga mig för då får jag det svårare med och sova ikväll...ska nog försöka redigera en video så att jag inte glömmer bort det osv innan norrland. 


Vilket konstigt väder det har varit idag. Lite skrämmande faktiskt! Under förmiddagen var det super fint, varmt. Sen när Jonna och Alice kom började det regna och åska som FAN! Fy! Nu är det bra igen. Sjukt med vädret asså...


Imorgon är det torsdag. Vad ska man hitta på..? Jag vet i alla fall att det blir en inspelning av en video för jag är ensam en liten stund under eftermiddagen. (Ifall inte någon blir 'sjuk' -.-) Spännande va?

Ha en bra kväll! ♥


Ovido - Quiz & Flashcards