elin-mylife

Alla inlägg under juli 2014

Av Elin - 7 juli 2014 22:21

Hittade en as snygg bakgrund till 'internetet' eller hur man ska förklara! Haha dör.    

AMAZING! ♥ 

Kram ♥


Av Elin - 7 juli 2014 21:45

Vilken grym dag det har varit! :) Vädret har också varit sjukt grymt, dock lite för varmt för min del - 30 grader, usch. Höll på och svettats bort haha. Men i helhet var dagen fett bra! ♥

Har ägnat dagen med Ida och det har varit sjukt roligt! Så här roligt har jag inte haft med henne på länge! Vi har pratat om ALLT och jag är så jävla glad. Så jävla glad att jag ändrade mig istället för att bara sitta hemma och tänka på min halsont. ♥ Som mamma sa: Det var nog bra att ni åkte iväg och var med varandra. Jag håller verkligen med!


Är super glad, allt är så jävla bra just nu. Detta sommarlovet kommer jag verkligen minnas. 

Bra mår jag med, halsonten sitter kvar och är himla jobbigt när jag ska svälja usch, menmen jag blir väl frisk snart! 


Ida och jag tog bussen till Karlstad och bussresorna var faktiskit sjukt roliga! :) Haha när en kille skulle in på ditvägen, så typ slog han sig och bara 'Ajajaj' och jag som har sämsta humorn och skadegläjde började typ asgarva xD Dock så lyckades jag hålla mig en stund efter han gått förbi och satt sig. Menade verkligen inte att skratta åt att han slog sig, ifall att han fick ont men hans aj lät så roligt! Haha

När vi kom dit så gick vi och käkade glass. Jag tog MJUKGLASS! Oh my gosh vad gott det är, men så himla mättande!! Ida tog kulglass och failade lite, kulan ramlade av glasstruten men som tur var så fick hon tag i den innan den hamnade på bordet, dog ja xD HAHAHA

Det som jag tyckte var obehagligt när vi gick i stan var att det fanns tiggare! Såg säkert 4-5 styckna som satt på gatan och tiggde. Blir så jävla irriterad på det...dem är inte ens fattiga! Min pappa såg för någon vecka sen en tiggare som satt vid en affär och när pappa kom ut så hade han en touchmobil! Liksom om han var så fattig, hur fan fick han tag på den!? Och ingen i sverige är hemlös eller fattig! Alla har pengar och ett hem, det är inte som i andra länder...detta är MIN åsikt så vill inte ha någon kommentar nu om detta!


När vi käkat glassen tog vi en buss till Mariebergsskogen och hämtade kaninen :) Fan vad söt han var alltså!!! Två månader också. Aw, dör av sötchock! 

Vi tog han i en bur och fick också med hö å pellets, jätte schysst :) Därefter gick vi hela vägen till busstationen istället för och vänta på bussen som säkert dröjde en halvtimme i värmen! Gick bra men sjukt varmt.

Massa folk kollade på oss när vi hade en kanin med oss och en säck xD Känt mig rikitgt uttittad idag hahaha

Vi tog därefter bussen hem och mamma hämtade oss. :) Vi hjälptes åt att fixa maten och den blev smarrig. Gosat med Luke oså :) 

Åskade idag med! Usch. Men pepparpeppar var inte så mkt :)

Vattnat blommorna och Sara, Linus å Dennis var här. 


Vi satt nu på kvällen och kollade på ett program om vetenskapsmän som letade efter mammutceller så att dem ska klona till en mammut. Var rikitgt intressant alltså! :) 


Ha en fortsatt bra kväll! ♥ Kramis

 


Av Elin - 7 juli 2014 10:15

Om en stund ska Ia och jag ta bussen till Karlstad och hämta Ida's kanin! Oh my good vad roligt, längtar så jävla mycket och är så glad och taggad! :)<3 

Uppdatering om kaninen kommer senare, bild också. :) Gav Ida pengar för bussbiljetten, 60 SPÄNN!? Fyfan vad dyrt för och få åka dit och sen hem, SJUKT asså!!

Med mig är det bättre, dock så ar halsen blivit sämre, gör jätte ont när jag andas/sväljer. Samma sak är det med mamma fast hon har haft så i mer än två veckor, så idag ska hon till vårdcentralen och hoppas på att hon får veta nåt för i sådana fall har vi alla i familjen samma sak! :( Usch. Lite svagt ont i huvudet har jag med

Men nu måste vi dra!! Ha en bra dag ♥♥

Av Elin - 6 juli 2014 23:27

Nu ska jag gå och lägga mig. Är så jävla trött! Ses imorgon med ny uppdatering, ny vecka och säker mycket annat för er -för mig blir det slappt om jag fortfarande mår så här och vattna blommorna, ups!! :S Sov gött!

Nattii ♥♥

Av Elin - 6 juli 2014 18:30

 


Av Elin - 6 juli 2014 17:54

Är på ett sånt dyster och irriterande humör..ledsen för ingenting och irriterad för att alla kommer in i mitt rum hela tiden och verkligen stör mig, de lämnar mig inte ifred så jag kan vara ensam. Liksom mitt rum är ingen jävla europaväg?! Jag har faktiskt privatliv! Nu äntligen är jag ensam i mitt rum..och senast jag var det var för flera dagar sen. Vad är det som är så svårt med att lämna mig ifred? Tur att jag fick en nyckel till mitt rum för några veckor sen, nu ska jag verkligen börja använda den.


Mår mycket bättre än igår, har just nu bara ont i halsen, huvudet men tror också att jag har fått febern tillbaka igen. Är så jävla varmt och hela jag är varm.

Hoppas nu att jag börjar bli friskare!! 


Idag har jag inte gjort så mycket alls, mest varit ute och slöat. Lekt lite med Dennis osv. Inget viktigt som jag behöver skriva. Dagen fortsätter väl också så, ska duscha har jag tänkt mig för jag känner mig så äcklig nu när jag är sjuk. Får också ta och försöka vattna blommorna *pust*


Ha en bra kväll! 

...  




Av Elin - 5 juli 2014 23:00

Vilken slödag. Har inte gjort ett skit idag utan har bara legat i sängen, i princip.. lyckades sova i kanske 20-30 min och det behövdes, men jag hade inte sagt nej till att sova längre. Maten fick jag knappt i mig idag men jag har druckit MYCKET idag så det är ju bara bra. 

Fick super ont i kroppen som jag skrev förut, mest nacken och axlarna så jag kunde knappt ta mig upp ur sängen. Kan inte heller ta huvudet åt sidan, bakåt och framåt för då gör det jävligt ont. Men mamma och pappa bad att jag skulle ta en tablett för min egen skull för smärtan så jag gjorde det. Bara och vänta å hoppas att det lindrar!

Är inte lika trött nu som jag varit, men ska allt ta och lägga mig så snabbt jag kan! Huvudvärken hoppar fortfarande, febern har släppt. Dock fick jag en väldigt smärtsam magvärk förut så jag gnällde åt det och mådde bara sämre för det. Nu, tack och lov är det borta, lite smärta men bättre än förut. 

Har också fortfarande ont i halsen men inte lika mycket. Hoppashoppas nu att det börjar SLÄPPA!! Skulle allvarligt skita ner mig om jag bara kände halsonten imorgon...pappa sa också att jag har influensa eftersom att jag fått ont i kroppen och jag brukar inte få det vid vanliga förkylningar! Men nu får vi bara hoppas på att det släpper för efter den här dagen vill jag ALDRIG MER vara sjuk! Det var verkligen hemskt. 


Senare idag mot kvällningen spelade vi lite Kubb, killarna vann men vem bryr sig? Det är ett spel! :) 


Imorgon får det återigen bli en slappdag för jag vill inte anstränga mig när jag är sjuk. Dock kanske jag kommer kunna göra lite mer och är nog mer med. För idag fick jag inte göra någonting för mamma, haha! Fick inte ens fixa mitt te..så jävla söt asså<3 Men kände mig handikappad då!

Hoppas på att jag mår bättre imorgon, då jag kanske kan fixa lite med blommorna? Vi får helt enkelt se vad som händer och hur jag självklart mår.


Idag om..ca tre veckor är vi uppe i stugan! Dock kommer vi komma upp dit jätte tidigt på lördagsmorgonen. Men undra vad vi gör nu om tre veckor, vid denna tid? Spännande och se    Är jätte taggad! 


Nu ska jag snabbkolla bloggar och därefter SOVA, det äär jag fan värd efter allt skit idag! Godnatt ♥

   

Det här har jag druckit hela dagen, vatten med is och citron. Perfekt ♥





Av Elin - 5 juli 2014 14:49

Orkar inte med mig själv just nu! Min kropp värker som fan så jag kan knappt komma upp från sängen, skojar inte alls, får sjukt ont! Jag är så jävla trött med, huvvet värker och dör av värmeslag!! Det här är det jobbigaste på länge alltså..

Blir inte ens uppiggad av MUSIK, då är det verkligen sjukt! Ska försöka vila lite nu. Uppdaterar senare ♥

Ovido - Quiz & Flashcards