elin-mylife

Alla inlägg under juli 2014

Av Elin - 2 juli 2014 18:12

Vilken helvetes natt jag haft..har knappt kunnat sova någonting för magen! Vände och vred mig hela natten..tror nästan att jag sov två timmar, under dem två timmarna sov jag också bra. Skönt det! Men jävligt trött kan man säga. Gick upp på dirren när jag vaknade. Åt frukost och dammsög lite, fixade mig osv. 

Därefter kom Jonna och Alice    Vi hade det RIKTIGT kul! Visade dem runt osv, flamsade framför datorn och höll på. Hahah! Fikade och hoppade studsmatta. 

De var tvugna och åka lite tidigt för Jonna skulle på fotbollsträning men det gjorde ingenting. Glad att jag fick se dem iaf   

Vi sa också att vi skulle ses nåt mer tag och det hoppas jag verkligen för den här dagen kan man inte glömma. Är så glad att jag börjar få vänner som jag verkligen kan berätta saker för och detsamma med dem. Den känslan är jävligt skön efter att man haft svårt med vänner <3

Nästa gång kanske vi är hos Alice el tältar. Super kul i sådana fall! 


Kikat lite när Ida spelat sims. Nu har jag jävligt ont i huvudet så vet inte vad jag ska hitta på. Kan inte lägga mig för då får jag det svårare med och sova ikväll...ska nog försöka redigera en video så att jag inte glömmer bort det osv innan norrland. 


Vilket konstigt väder det har varit idag. Lite skrämmande faktiskt! Under förmiddagen var det super fint, varmt. Sen när Jonna och Alice kom började det regna och åska som FAN! Fy! Nu är det bra igen. Sjukt med vädret asså...


Imorgon är det torsdag. Vad ska man hitta på..? Jag vet i alla fall att det blir en inspelning av en video för jag är ensam en liten stund under eftermiddagen. (Ifall inte någon blir 'sjuk' -.-) Spännande va?

Ha en bra kväll! ♥


ANNONS
Av Elin - 1 juli 2014 23:00


 
Hade en riktigt bra dag och är nöjd med allt! :) 


Annars idag så har jag bara tatt det lugnt eftersom att jag har jävligt ont i magen. Fick ta en tablett mot kvällningen för jag orkade verkligen inte. Höll nästan på och ta en kniv och köra in.. :( suttit och redigerat osv skrivit med Hanna :)

Imorgon blir det att vara med Jonna, har ingen aning alls vad vi ska göra. Kul ska vi ha de iaf :) På torsdag kanske jag ska vara med Alice, vet inte helt än..fredag ska vi till brosan och grilla. Sen kanske Hanna ska sova över här på lördag, inte helt bestämt än. Fullt upp! :)

Ha en bra kväll för om en stund ska jag fixa mig och hoppa till sängs...Kram ♥

(Om videon inte funkar, ladda om sidan. Tryck på play och vänta) Om det inte funkar, meddela...

ANNONS
Av Elin - 1 juli 2014 15:45

Ligger just nu i sängen för jag har otroligt ont i magen!!! Det värsta som kunde komma idag gjorde också det..det förstörde min dag helt! 

Ska vila nu och försöka göra en video senare på vad jag köpte, om inte kommer det bilder. Beror helt och hållet på hur jag mår för jag fryser som attan och mår illa också. Pust..jävla helvete..


Annars i helhet var dagen riktigt bra. Jag är nöjd med allt jag köpt och med sjävla dagen. Uppdaterar senare!

Kram! ♥


Av Elin - 1 juli 2014 10:37

Ha en bra tisdag! ♥  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se