elin-mylife

Alla inlägg under juli 2014

Av Elin - 23 juli 2014 15:05

Hej på er ♥♥ Nu är jag ÄNTLIGEN hemma efter tre dagar! :)  Sjuuukt skönt och vara tillbaka efter en sån här resa och utan internet.. Jag har MASSOR och berätta för er och MASSA bilder! Jag har också HAFT det otroligt ROLIGT! :) 

Vi kom hem för kanske en halvtimme/40 min sen, hunnit packat upp och sånt. Nu tänkte jag ta och och städa mitt rum...fyfan! Behövs verkligen, och eftersom att vi ska till Norrland om två dagar. :) Jag ska oxå fixa klart alla norrlands inlägg...DÄREFTER tror jag att jag kan lägga upp alla bilder och berätta vad vi gjort dag efter dag. Så ni får hålla ut några timmar till.  ♥

Sjukt trött är man efter att man inte fått sova så värst mycket och länge men mår toppen annars, lite stressad kanske. 

Hur mår ni annars? Har ni haft det bra? Ses om en stund ♥

 

Av Elin - 21 juli 2014 20:30

Nu blir det att prata om det gröna nagellacket som jag köpt. 

Det är också från h&m och heter Nail Polish. Färgen är ett mörktgrönt med glitter/skimmer i och jag tycker att det är helt okejfint. Nu kanske ni tänker 'varför köpte du det då?' Jo jag var säker på å köpa det då och tyckte att det var fint men det ändrades hädanefter. Men men :) 

Färgen heter: Jungle Me. 

 

Det kostade tio kronor när jag köpte det för att det var rea. Nu om det inte är rea har jag ingen aning vad det kostar, men där någonstans kanske? I have no ide..

Nagellacket var helt okej. Det höll inte alls lika länge som det korallfärgade, kanske två dar och sen började färgen tyvärr försvinna.. :S menmen, det var ju rätt så billigt så :) 

Flaskan är sjukt frän/fin ;) Borsten var bra med, lång bara haha. Det var lätt applicera men samma med den att man måste lägga på kanske två lager för att det inte skulle skina igenom. ;)


Jag ger det här nagellacket en 3/5 :) Känn efter själv om ni skulle köpat, jag skulle kunna tipsat för den var inte så dum faktiskt. Men det avgör man ju som sagt själv. Kram! ♥





Av Elin - 21 juli 2014 15:15

Tänkte att jag skulle berätta lite om våra katter. Haha, är lite tomt med bloggtips från min sida så tänkte, varför inte?

Vi har som sagt två katter. :) 


Den ena katten heter Albin. Han fyller arton år iår (osäker på om han fyllt men han blir/är arton. 

Albin ser ut så här: 

 

Han är huur söt och snäll som helst!! Drömkatten är han verkligen :') 

Vi har haft han sen han var jätteliten (några veckor efter att han föddes). Han är en riktigt charm och goskatt! Önskar mig ingen annan.

Han kommer till en och lägger sig i sängen, soffan och vill gosa med en ibland. Han är jätte social!

Hans favorit 'mat' är mjölk. Han måste ha det varje dag, annars blir han ledsen. Han tackar inte heller nej till fisk och grillat. Han kommer varje gång vi ska käka och speciellt om vi grillar. Då sätter han sig vid bordet och det ser ut som att han tänker: 'TAPPATAPPATAPPA' Haha. Det är jätte kul! :') 

Han har heller aldrig varit olydig, sjukt snäll är han ♥ Han tål dock inte höga ljud, han springer iväg då, ut. 

Världens goaste katt ♥ Jag hoppas verkligen att han lever i många år till, men om man tänker på hur gammal han är så vet jag inte. Han är ju pigg, busig och mår toppen! Så man får hoppas att det blir många år till :) Albin älskar och vara ute, speciellt på sommarn -då kommer han bara in om han ska äta, annars är han ute hela ti'n. Men på vintern hatar han och vara ute då ligger han inne hela tiden :P

Haha, det som jag älskar mest med honom, det är att han gör drogade ögon så det ser jätte kul ut. Sjukt söt är han då. :*


Den andra katten heter Rålf men vi kallar han 'Snubben'. Han fyller fyra år iår och ser ut så här: 

  

Så jävla söt som sitter i en korg ♥

Han är helt underbar! Jag älskar honom mest. Han är min, min prins ♥ Det var jag som såg honom från första början, jag valde honom och vi köpte honom. Det var en av mina lyckligaste dagar. Han är speciell på något sätt, jag vet inte hur, han är som alla andra katter men speciell ändå. Det var något med honom som gjorde att jag sa: Honom ska vi ha! Och jag är så himla glad att jag valde honom. Min pussgurka..

Han är så söt. Snäll är han också men ibland sjukt konstig haha. Han får cpryck ibland och det ser sjukt ut! Om han t.ex ligger i min fotölj så kan han få nåt ryck och bara börja springa HAHA, så jävla go! ♥ Han är irriterad nästan hela tiden men inte elak. Jo ibland mot Albin, så då hoppar han på'n men då schasar vi bort honom för han ska vara schysst mot vår gamling. 

Han är inte alls lika gosig som Albin, han kommer aldrig och lägger sig hos en eller gosar. Han bara strycker sig emot en och spinner. Fan vad han spinner asså!! ;P Hihi

Snubben är riktigt gangster, han hoppar upp på bänken och kollar om det finns mat framme. Usch. Men visst han har bivit duktigare :)

Hoppas att han lever länge till han med. ♥


Älskar er båda super mkt ♥♥

Kram! 

Av Elin - 20 juli 2014 19:45

Riktigt bra låt. Kram ♥

Av Elin - 20 juli 2014 15:00

Tänkte prata om mitt ena nya nagellack :) 

Nagellacket heter bara Nail Polish och är ifrån H&M, det är nog deras egna. Den är typ en korallfärg och är superduper snygg på naglarna!! 

 

När jag köpte den så var det rea och den kostade fem kronor. Billigtbilligt!! :) Det var solklart värt det. Men nu annars vet jag inte vad den kostar, nagellacket är nog inte så dyrt :) 

Nagellacket var sjukt bra tyckte jag och kunde inte vara bättre. Jag älskar också förpackingen 'flaskan', liten och grymt söt. Hihi. Den var lätt å applicera -så 'penseln' är sjukt bra enligt mig, liten men bra!
Det torkade jätte fort, kanske beror på hur många lager man tar med för jag var tvungen och ta två för annars syndes det igenom men gjorde inget alls. Som sagt man får lägga på flera lager så :) 

Det höll också GRYMT länge! Efter en vecka så började det komma bort litelite, men inte mycket.


Den här skulle jag VERKLIGEN kunna tipsa till er! Allt med den var sjukt bra. Jag ger den 5/5. :) Så om ni är nybörjare med naglar och inte vill köpa nåt dyrt så åk till h&m och köp det här, riktigt bra! :)<3

 

#Sämstbilder

Kram♥



Av Elin - 20 juli 2014 10:25

Nu är det dags och packa in det sista som vi ska ha med. Därefter ska vi åka så fort som möjligt, hoppas jag! Då blir det en resa på två timmar, kanske mer, jag har ingen aning men mamma sa det. 

När vi kommer fram ska vi väl ta up tältet till husvagnen och sen se oss omkring osv :) Kommer skriva vad vi gjort på tisdag+bilder. 


Vaknade tjugo i sex idag..jätte härligt. Så har varit vaken sen dess. Fyfan alltså! Är svintrött nu så hoppas på att jag kan sova på vägen ner, hah, det får vi väl se hur det går. :P

Fint väder är det idag med, hoppas att det är det i karlsborg med och varmt!<3 Börjar också må bättre än igår iaf


Nu ska jag hjälpa mammi och packa! Ha nu tre underbara dagar så syns vi på tisdag ♥ Puss 



Av Elin - 19 juli 2014 20:15

Tänkte att jag skulle berätta om ett nagellack som jag inte alls tycker om. När jag köpte det så tyckte jag att det var jätte bra och sjukt fint men nu har det ändrats helt! :S

Det är från Depend, limegrönt och är i nummer 328. Jag tycker att färgen är fin (därför jag köptet) xD

Varför jag inte tycker om den är för att den är blivit som snor! Konsistensen är verkligen som snor, den är seg osv. Själva lacket/färgen kommer på sidorna och är inte i själva flaskan. 

Det är också svårt och få bort, man får nästan gnugga ihjäl sig hahah. :/ Men det är ju som glitterkulor i så ja. 

 

Den är svår och få ut på naglarna när den blivit som 'snor' också. 

Priset är riktigt bra på nagellacket, runt trettio kronor (haha, osäker). Men bra med det och så. 
Jag skulle inte tipsa denna till er, ni kommer verkligen bli besvikna.. :/ 

Ger den ändå 1,5/5, för färgen är snygg och priset är bra. Haha. Kram  ♥




Ovido - Quiz & Flashcards