elin-mylife

Alla inlägg under juli 2014

Av Elin - 29 juli 2014 12:00

Mitt favoritskolår är nog när jag började förskolan eller ettan.

Varför jag tycker det är för att det var så lätt då. Allt var nytt och inte så svårt som det är nu! Jag fick nya kompisar och man gjorde knappt någonting i skolan! För i förskolan så lekte vi mest, gjorde olika lekar, lärde oss alfabetet, siffror, skriva siffror/bokstäver osv. Det var RIKTIGT kul faktiskt :) 

Alla var också med varann på rasterna, ingen var utanför och alla var schyssta! Åh jag kommer ihåg alla fruktstunder vi hade innan rasten..vi satt i en ring och åt frukt tillsammans :) Sen fick vi ta hem en docka och ha den hos sig i en vecka tror jag att det var, det var sjukt mys. Man fick skriva om veckan när man hade dockan och jag kommer ihåg att jag var sjuk den veckan. Hihi. Har ett kort på henne i en låda. 

Sen om man tappat en tand så tog man lappar (som tänder) och satt i en mun. 

Det saknar jag om jag ska välja skolår, kunna dra tillbaka det och minnas, se. 

I ettan så fick vi en ny lärare, en sjukt snäll lärare! Vi började med matte, läsa och mycket annat. :) 


Dem andra skolåren har varit sådär, vart jävligt svårt och haft det tufft! Sjuan har faktiskt ändå varit mitt nästbästa favoritskolår! :) Ny klass och allt, bra lärare...!

Ha en bra dag ♥

 

ANNONS
Av Elin - 28 juli 2014 17:30

1. Jag hatar ordet isterband, blä! Jag blir så jävla illamående av ordet. Sen hur det ser ut och smakar, kan verkligen inte äta det!

2. Jag gillar knappt korv över huvudtaget..det är inte alls gott! :S

3. Jag har tretton kusiner. 

4. När jag var sju år och vi var i Skåne blev jag påkörd av en cyklist. Det gick såklart bra men gjorde jävligt ont, fick sår på mina knäskålar osv.

5. Jag gillar inte att ha stökigt rum och det ska vara prydligt, det måste typ stå exakt och som jag vill. (I mitt rum alltså) ;) 

6. Jag har glasögon men jag använder dom inte. Jag är jätte ful i det, det är därför jag inte anväder glasögon. När jag blir äldre ska jag köpa linser istället, trivs bättre utan. Dock kommer jag få panik när jag ska ta i linserna..

 

7. Kollar min mobil 24/7, är en riktig mobilnörd..men folk får iaf tag på mig då! 

8. Jag skriver väldigt mycket 'jag'

9. Jag mår mycket bättre nu än för ett år sen. Det gäller att KÄMPA! Livet är svårt men jag försöker så gott jag kan och kör mitt race. Just nu ser jag fram emot framtiden! :)

10. Jag trivs MYCKET bättre med min nuvarande klass än förra. Jag blir mer accepterad och jag vågar prata mer, 'fjanta' och vara mig själv! 


Kramis ♥

ANNONS
Av Elin - 28 juli 2014 13:00

Ojoj..det här var verkligen ett svårt beslut! Har ju jätte många minnen så jag kan verkligen inte välja en. En del av mina favoriter är när Sara köpte Tina, när jag och min familj var i Danmark med min morbror och hans fru. Skåne är också en av mina favoriter, även fast det var JÄTTE längesen men jag kommer ihåg saker i detalj! 

Alla dem minnena är vekligen en del och jag älskar alla tre så det är inte så att jag tycker dåligt om något från dom men jag måste nog ärligt talat säga Danmark. <3 Danmark är verkligen sjukt coolt och det har satt spår i mitt liv jätte mycket, deras språk är fult men ändå riktigt fint på nåt sätt. 

Jag har också en tröja ifrån danmark som jag har haft sen jag var åtta och den passar än, kanske lite tajt vid armarna! xd Vi hittade på MASSOR när vi var där och allt var så himla roligt! Vi har två filmer därifrån och jag var då åtta..hahah så bra minnen! Dit vill jag verkligen tillbaka och jag SKA tillbaka dit och uppleva allt igen. <3

 

Kram ♥


Av Elin - 27 juli 2014 19:30

1. Gillar du köttbullar?

Svar: Ja jag gillar köttbullar men verkligen inte lukten från köttbullar, spyr av den! xD

2. The walking dead eller bolibompa? 

Svar: THE WALKING DEAD!! <3

3. Om du fick kyssa en valfri person i hela världen, vem?

Svar: Oj...det är några det...Orlando Blom, Cristiano Ronaldo eller Norman Reedus..asså jag vet inte!!! :( Nån av dom

 

4. Om du fick välja och vara en person i The walking dead, vem skulle det vara och varför? 

Svar: Helt klart DARYL! Varför jag skulle välja och vara han är för att han är så cool, snygg och han står för det han säger. Det ser ut som att han är tuff och allt men inom honom han han verkligen känslor. Nä men han är så jäkla cool, snygg, awesome, swag, ALLT! Han skjuter också pilar, det skulle jag också vilja göra<3<3

5. Vad skulle du göra om the walking dead hände på rikitgt? 

Svar: Jag skulle försöka skydda min familj, släkt och vänner så gott jag kunde. Skulle försöka hitta en pilbåge och döda zoombies och allt! 

6. Om du bara fick äta en maträtt i hela ditt liv, vilken skulle det vara? 

Svar: Kycklingtacos eller kycklingwook tror jag ♥

7. Föredrar du linne eller långärmat? 
Svar: Asså det beror ju på vad det är för väder och hur varmt det är. Men om man bara tänker på de som är skönast så är det nog långärmat. För jag gillar inte direkt att visa min kropp osv

 

Men det var dom här frågorna, tack Hanna för dom! :)<3

Kram ♥

 

 

 

Av Elin - 27 juli 2014 15:45

 

Haha, den blev så ful! xD

Kram♥

Av Elin - 27 juli 2014 11:30

Otroligt bra ♥

Av Elin - 26 juli 2014 20:15


Som sagt, tryck på den, vänta en stund och försök trycka igen om den inte startar :) Annars ladda om sidan och gör samma sak! Funkar alltid för mig men kan ta nån minut så HÅLL UT! 

Kram ♥

Av Elin - 26 juli 2014 14:00

Nu blir det att berätta om lite pinsamma grejer som jag gjort och vart med om! Haha, tänkte att det skulle vara lite kul för er att veta osv så let's go! ;)


1. Förra sommaren när Hanna, jag och Hanna's lillasyster hade varit på Maxi och var på väg hem till henne så pratade vi om en person och så härmade jag den personen och sa: 'Får jag känna på dina bröst?' Och PRECIS när jag sa det kom det förbi en cyklist!! Han skrattade när han åkte förbi, hahah, det var huuur pinsamt som helst! xD Kände just då att jag kunde flytta härifrån! HAHA


2. När jag är i skolan och jag pratar om någon där så kommer den personen! Den känslan..xD 


3. När jag och Hanna cyklade så kollade jag bak mot Hanna en snabbis, helt plötsligt var jag i diket. XD


4. När vi fiskade och jag skulle hämta mask och så drog jag mig i leran och sen ner i vattnet! xD


5. I sexan satt jag och Amanda på ett bord, vi väntade på Hanna.  Så skulle vi gå av så VÄLTER BORDET!! xD Blev en jävla smäll när bordet brakade ner så en lärare och vår förra idrottslärare kom då. Idrottsläraren sa också: 'Synd att jag inte hann ta kort' HAHAHA Var såå jävla pinsamt!!! Så där stod vi, generade och typ dog av skratt inom oss.


6. Det var en bildlektion, Hanna och jag satt nere i korridoren så kom en lärare. Han kommer fram till oss, tittar vad vi målar och sen helt plötsligt skakar han på min stol. Nu när jag tänker efter dör jag av skratt inombords!! 


7. När jag var mindre, kanske åtta så satt jag på pappas mage och han sov då. Sen så fort jag rörde mig så pruttad jag PÅ HONOM. Usch, vetofan vad det var med min mage då. xD


8. 'Dat' tystnad som blir i klassrummet när man tappar sin penna.. xD 


9. På badhuset när vi var och simmade så åkte min bikiniöverdel åt sidan och märkte det inte efter nån minut så jag fick PANIK och blev så jävla generad. Visade ju min ena boobie...PIIIIINSAMT!


10. Det var förra sommaren, Hanna och jag ville hoppa vattenspridare men jag hade inga badkläder så jag fick låna Hanna's mammas xD


Finns MASSA pinsamma saker som jag gjort! Men nu har jag delat med mig av tio stycken. ;) Kommentera ifall ni vill ha fler, haha

Ha en bra dag! ♥

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se