elin-mylife

Alla inlägg under november 2014

Av Elin - 16 november 2014 19:00

Har varit sjukt trött och seg idag, tröttheten har varit som ett moln runt mig. Jag har med varit sjukt illamående och är fortfarande, ont i magen har jag med, inte mitt i magen utan mer på sidan - får speciellt smärtor när jag står, går och när jag drar upp benen.

Är så himla varmt också, tror att jag ska dö. *Puuh!* Ärligt vet jag inte om jag kommer kunna gå till skolan imorgon, vet inte ens om jag kommer kunna gå..


Plugg, städ och ännu mer plugg har stått på schemat idag. Har pluggat massa engelska och det går riktigt bra. Läste för mamma och hon tycker verkligen att jag har förbättrat mig och när jag läser flyter det på. Jag själv blev chockad när jag uttalade svåra ord och när jag läste. Tyckte att det var svårt förr men märks verkligen att jag blivit bättre. Är så jävla glad för det här.   Detsamma om att skriva, men jag kan, bara jag vill! 

Lite spanska, måste läsa på orden lite mer, läsa och översätta. Sedan är jag klar! Ska plugga mer imorgon, mest engelska men lite spanska med, så vet inte hur mycket bloggande det kommer bli. Kommer ju hem sent med tyvärr.. hrmf..

Nu under kvälla så kollade jag på två filmer från 2008 från när vi var i Danmark. Shiiit hur jag såg ut, betedde mig. Att saker förändrats så på mer än sex år! Saknar tiden.  Haha fick många goda skratt från filmen!!!


Måndag imorgon. Vecka 47. Vad ska NI hitta på i veckan? ♥♥ANNONS
Av Elin - 16 november 2014 15:32

Vi avslutar veckan med lite Iggy Azalea!   

 Kramar ♥

ANNONS
Av Elin - 16 november 2014 10:27

 

Hoppas att ni får ett trevligt avslut på denna veckan! ♥ Sjukt hur fort veckorna går..imorgon börjar vecka 47. Ca 6 veckor kvar av detta året. Skrämmande på något sätt hur tiden, dagarna, veckorna, månaderna och åren bara SPRINGER förbi! Kram på er ♥

Av Elin - 15 november 2014 21:30

Kvällen är skit! Pappa förstörde den totalt med sitt äckliga beteende. Så jäkla dryg och elak är han! När vi andra i familjen vill göra det lite mysigt och ha det trevligt så förstör han det totalt. Är så jävla besviken på honom. Arg och ledsen. Hur kan man vara så jäkla omogen och göra något sånt, göra kvällen till bråk!?

Kände att jag bara kunde kasta en tidning på honom eller nåt! Tänkte att det skulle vart så skönt att slippa det här så jag ville bara sätta maten i halsen. Skulle känts så skönt!

Så nu sitter man här i sitt rum, ledsen, förbannad och besviken. Vill inte se honom mer idag! Fyfan.. jävla idiot


Bortsett från detta har jag väl haft en okej dag. Inte hänt så mycket mer än att jag pluggat och småfixat med blommör och sådant. 

Har varit smått seg under dagen och mått lite sådär. Gör ont, lite i magen men det mesta har gått åt sidan. Smärtar på höger sida och strålar ut i ryggen men också mot ja, äh vi behöver inte ta upp detta.. blev så jäkla varm i eftermiddags så jag trodde att jag skulle dö. Mamma och dem andra bah; "Det är ju inte varmt" (dem har bra kroppstemperatur). Var hemskt vad varmt det var!


Får hoppas på att man mår bättre imorgon. Hur har er dag varit? Ska inte dröja länge alls innan jag fixar mig och hoppar till sängs, så att man får en så bra nattsömn som man fick inatt. Sov jättebra och vaknade pigg! 

Kram på er ♥

Av Elin - 15 november 2014 17:50

 Har just nu ingen lust att uppdatera er så det får bli senare då jag är sjukt illamående. Magen gör ont, som strålar ut i sidan, ryggen..hm! Lovar att uppdatera er men inte nu. Kramar ♥

Av Elin - 15 november 2014 12:32

  Ha nu en underbar lördag! ♥

Av Elin - 14 november 2014 21:29

Har haft en bra dag i skolan, inte den bästa men bra! Varit så sliten, seg och trött hela dagen. Inte alls kul kan jag ju meddela er då jag inte hänger med eller nåt i skolan. Får verkligen hoppas på att jag kan sova ut nu i helgen!!!

Men nu mot kvällningen ändrades det helt, jag blev så jäkla glad och pigg, på topphumör helt enkelt då jag ställde mig och dansa lite granna (haha), gick och sjöng. Kvällen fortsatte så med att jag satt och lyssnade på hög musik från AUX i tvn. Grymt! 

Funderar på vad jag ska fortsätta kvällen med..börjar bli riktigt trött nu, men måste försöka hålla mig vaken lite till så att jag inte vaknar för tidigt men också så att jag får vila ut!


Dansade idag på idrotten. Hm...inte det roligaste då jag suger på dans och sen så FILMADE vår idrottslärare oss! Kändes så jävla obehagligt och jobbigt! Speciellt när jag glömde bort vissa saker och sen misslyckas TOTALT på en gren, hehe det ska vi inte alls prata om...   

När jag kom hem så har jag slappat iprincip hela tiden, var nämligen ensam hemma i flera timmar och det kändes otroligt skönt då jag nästan aldrig är själv! Helgen började GRYMT   Fick också som uppdrag av mamma och göra mat och fixa disken. Check! 

_______________________________________________________

Blir massa engelska och spanskaplugg i helgen. Men också städ och lite fix. Hoppas med på att vädret hålls uppe så att man kanske kan ge sig ut. Vi får se vad jag planerar upp!! 

Juste - gjorde ett varsitt tidsinställt inlägg på måndag, tisdag då jag inte vet hur mycket jag kommer kunna uppdatera er eftersom att jag har plugg som verkligen måste göras! Prioriterar det först tyvärr. Men så att ni vet ifall det inte blir något mer inlägg. 


Ha en bra fredagsikväll finisar ♥

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se