elin-mylife

Alla inlägg under november 2014

Av Elin - 2 november 2014 11:29

     

   Hoppas att ni får ett härligt avslut på veckan! ♥

Av Elin - 1 november 2014 22:03

Idag blev dagen inte som planerat kände jag..hann inte göra så mycket på de tidsinställda inläggen så det känns som att jag är ur fas. Har haft besök hela jävla dagen idag och jag kände att allt folk bara kunde gå ur min åsyn idag, var inte på humör för besök alls idag..vill bara vara fri utan massa folk springades här någon gång! Men smaken är som baken...

Lyckades i alla fall få in några blogginlägg, tack och lov. Sen hunnit vattna blommorna. Sånt smått :)

Och nu ska jag bara ta det lugnt och njuta det sista innan söndagsångesten!

Har haft en riktigt funderar dag idag, på en sak som jag tänkt på några dagar och jag tog ett beslut idag. Mår dåligt av det men jag tror ändå att det kommer kännas bättre om ett tag om det inte blir värre förstås och jag måste göra så som jag tänkte i första början...(Kände där att jag pratade i "skägget") 

Ändå så har dagen varit bra på något sett, inte velat lyssna på musik som jag mår dåligt av heller och som jag lyssnat på allt för mycket. Hm. 

________________________________________________________________________

Nu är ljusen tända för er alla fina människor och djur.<3 Speciellt för morfar, Tina, Major, Frasse, Jack<3 Tänker på er!

Tror nog att Alla helgons dag är den finaste dagen jag vet - då massa ljus är tända för alla människor, djur som inte finns mer..som sprider minne och en extra tanke till dem. Så underbart fint! 

 (Inte min bild!)


Imorgon är det söndag. Vad ska man hitta på då? Ska försöka fixa de tidsinställda inläggen, om jag inte hinner göra allt ska jag planera vilka dagar jag ska göra det osv. Kratta löv..sen också kanske försöka komma ut på en promenad. Vi får se helt enkelt! :)

Hur har er dag varit?

 

Ha en underbar fortsatt alla helgon! ♥ Kram på er



Av Elin - 1 november 2014 19:10

Av Elin - 1 november 2014 15:53

 

Har varit en extremt jobbig månad med massor i huvuet! Både skolarbeten och hemma. Allt från MASSSA prov, läxor, redovisningar.

Men också bra saker, som att jag lyckades med ett A på spanskan! Det bästa som just nu har hänt mig! Shit, har fortfarande dem glada känslorna inom mig för det. Det kunde inte gått bättre :') Därefter att jag lyckats på matteprov som jag inte alls tycker om och är bra på. Nä skolan - here I come! 


 

Denna månaden är det inte inskrivet så mycket, lite födelsedagar, resan, sen ska vi till Karlstads universitet med skolan osv. Men jag tror att denna månaden kommer fyllas på sakta men säkert. Vi får helt enkelt se hur den ser ut om några veckor. ;) 

Tror att denna månaden kommer bli bra, hm? Men riktigt stressig! Vi får se vad det blir. 

Hoppas att ni får en bra månad nu!


Av Elin - 1 november 2014 13:28

 

Av Elin - 1 november 2014 00:00

Nu är vi inne i November, första november. Det är sjuk! Vi började ju tamefan det här året nyss...och jag slår vad om att denna månaden kommer gå lika snabbt som alla dem andra. Börjar ju bli läskigt för att det går så snabbt. Hinner ju nästan bara blinka så är månaden över! 

Får hoppas på nya roliga grejer som vi hittar på, inte mycket skolarbeten, prov, läxor osv. Utan att det blir lugnt med det och att sen bloggandet fixar sig även fast jag har mycket i skolan. :) 

Ser fram emot den här månaden på något sätt, både när det är några födelsedagar som ska firas och sen resan. Finns säkert mer som står på schemat men just nu har jag bara det i huvudet. 


Kommer mer prat om Oktober och November imorgon då jag ska visa vad som hänt och vad jag har haft för mig osv. Sen vad som ska hända mer i November. Vi får se...;)

Men välkommen November!!! ♥

Ovido - Quiz & Flashcards