elin-mylife

Alla inlägg under november 2014

Av Elin - 6 november 2014 08:08

Sitter just nu och väntar på att vi ska börja. Har tack och lov kortdag idag och väntar på att Alice ska komma, ifall hon gör det. Hm..?

Har en fullspäckad dag idag med no, so, bild och svenska! Ingen rolig dag, gillar endast so på torsdagar. Därefter ska jag och Alice stanna och jobba lite med engelskan. :) 

Blir att fixa tidsinställda inlägg när jag kommer hem och lite sådant.


Hade riktigt ont i magen imorse när jag vaknade och tänkte "Jag orkar inte en dag till". Tredje dagen jag har ont!! Men just nu har det lugnat sig så nu är jag bara illamående.

Får hoppas på att det ger sig!


Igår så firade vi ju mamma och hon tyckte att presenterna var jättefina och hon blev super nöjd! Hon började t.om och gråta när hon fick ett hjärta med mitt och mina syskons namn på (som man kan ha på ett halsband). Så himla gullig är hon!<3 Blev nästan rörd själv ;)

Så fick hon ett ett halsband och till det hörde en ring och örhängen ihop med. Hon fick massa blommor och sådant. 

Vi fikade och snackade (dock var jag inte på så prathumör, nästan första gången jag inte är det), fikat var hur gott som helst :) 
Busade med Dennis hela kvällen också och han skrek och sprang och ja allt. Haha så himla gosig!<3


Nu ska jag dra mig för vi börjar strax. Vi får se hur mycket jag hinner uppdatera er men tills vi ses...Ha det bra! Vad ska ni hitta på idag? <3

Av Elin - 5 november 2014 17:15

Tänkte att jag skulle ta och uppdatera er nu då jag inte har någon aning om hur det kommer bli ikväll då vi ska fira mammas födelsedag och att det då kommer lite folk! :) Ska bli kul att fira henne verkligen, speciellt när hon ser vad hon får! :)

Mer kommer det inte hända under kvällen, ska förhoppningsvis få in och göra tidsinställda inlägg. Hoppas verkligen på det i alla fall!


Mår så mycket bättre idag verkligen. Inte tänkt på "oss" så mycket och bryr mig inte när jag ser honom utan försöker att tänka på massa annat och se saker och ting positivt!

Som att allt var som förut innan vi kände varann och allt. Det går bra och jag känner att klumpen i magen har släppt, tankarna börjar svalna av och jag känner mig som förut. Mitt glada och positiva jag börjar verkligen visa sig och jag börjar verkligen gå vidare! 

(Förutom om man tänker på dem andra tankarna som ligger och smärtar inom mig..)


Har haft en bra dag idag och allt har känns så bra. Hade matteprov idag och det gick väl helt okej, kände mig inte direkt nöjd efteråt men det går som det går helt enkelt!

Bjöd på fikat som vi gjorde igår och det var verkligen smaskigt, speciellt radiokakan - kändes som att jag hamnade i himlen när jag åt den. Fyy vad gott det var!! Kladdkaksmuffisen kan ta och slänga sig i väggen, den var inget emot radiokakan. Vi verkligen misslyckades med kladdkaksmuffisen, den var helt hård och kändes som knäck...usch! 

Kollat igenom mina bedömningar på betygen inför utvecklingssamtalet och jag tyckte att det såg bra ut verkligen. Är riktigt nöjd, dock fanns det grejer som jag tyckte att jag är bra på och som jag måste fått lite högre på menmen! Sen är det ju engelskan som går åt skogen men skiter just nu i det - jag är godkänd och jag ska fasen vara nöjd oavsett, för jag kan verkligen inte lära mig engelska och det är sååå svårt! 

_________________________________________________________

Imorgon slutar jag tidigt men det blir kanske att jag och Alice stannar kvar lite och håller på med engelskavideon som inte blev klar..snarare som försvann! 

Skola, fixa tidsinställt inlägg och hjälpa mamma med och göra mat. Vi får se med om jag får in något mer. 


Haft så ont i magen idag med och varit illamående då och då..och nu känner jag att allt det är påväg tillbaka. Hm.. 

Kan inte äta för illamåendet och magen så fick typ bara i mig vid lunchen+fikat! Men ska ta och dra mig för klockan rusar iväg och farmor och farfar är redan här. 

Hoppas att ni får en bra kväll, vad ska ni hitta på ikväll? Kramisar ♥







Av Elin - 4 november 2014 20:14

Magen gör så himla ont, spyr snart och det känns som att jag ska dö vilken sekund som helst!! Mår så himla pyton just nu. 

Fryser och är trött. Vill bara sova men har så himla mycket som jag måste göra. Måste uppdatera er, checka in bloggar/svara på kommenater, försöka göra ett tidsinställt inlägg, tvätta håret och medan jag gör det här ska jag försöka få in matten som jag jobbade lite med för en stund sen. Vet inte hur mycket jag kommer orka för smärtorna från magen som tar kol på mig, detsamma om mitt illamående! Försöker så gått det går. 


Har haft en helt okej dag idag. Faktiskt känt mig mycket "gladare" idag. Inte varit så himla glad men gladare för det som hänt osv. 

Känner att jag själv börjar släppa taget om honom och kanske gå vidare, sakta men säkert.

Dock jobbigt när jag ser honom för det blir som en tom cirkel runt mig när han går förbi. Försöker bete mig som vanligt, kanske skratta, le och vara glad för att visa att jag klarar det här och klarar mig så jävla bra utan honom men det är så svårt..speciellt när jag fick en snap av honom idag. Stod inget speciellt dock men ändå. 

Känner att jag nästan bara skriver om det här men känner mig så himla mycket bättre när jag fått ur mig mina tankar och känslor! Säg till ifall det blir för mycket bara... 


Haft en vanlig dag i skolan idag med att vi hade två spanska läsförståelser, skit svåra men förhoppningsvis gick det väl bra? Dock inte säker men vi får helt enkelt se. 

Ska skriva en liten engelskaberättelse och jag är ju så duktig på engelska så vi får se hur det går. Hm.. 


Efter skolan följde jag med Asha hem och jag, Asha och Alice bakade till klassen imorgon - radiokaka och Muffins. Tror att det blir riktigt smarrigt! Vi pratade om allt möjligt, skrattade och höll på och ståja. Som vanligt om man är med mig   

_______________________________________________________________

Imorgon blir det matteförhör och jag är sjukt spänd för det!! Just nu vet jag inte om det kommer se positivt ut eller negativt..vi får se imorgon hur jag känner efter. 

Då vi med ska fira mamma för att hon fyller år! Ska bli kul att fira henne :)<3 därefter får vi se hur dagen ser ut. Ska iaf försöka mig på tidsinställda inlägg så att det blir gjort.


Nu måste jag kila snabbt för nu är klockan snart nio!! (Ups..) Förlåt för hoppigt inlägg..  Hoppas att ni alla har haft en bra dag, oavsett vad! Kram på er ♥

 





Av Elin - 3 november 2014 17:02

Vill bara säga tack till alla era fina kommentarer som ni alla skrev! Det värmde supermycket i mitt hjärta<3 och jag känner att det är bättre idag för era fina kommentarer. Skönt att veta och se att fler än jag vart med om samma sak! 

Jag försöker att gå vidare, inte tänka på saker och ting som påminner om oss, om honom. Går så där då jag mestadels tänkt på honom hela dagen. Sen att se honom idag..första gången kändes det som att jag skulle få panik! Han tittade inte ens på mig då vi sågs, han tittade förbi som att han inte ens känt mig! Blev så jävla sårad, men jag ville inte visa det..

Försökte att inte bry mig, men som sagt det är svårt. Du är den ända som finns i mitt huvud just nu..men jag vill inte ha dig där, jag vill inte ha något minne från oss i mitt huvud för det bara sårar mig - enormt.

Jag vill verkligen inte skriva det här för att få uppmärksamhet, verkligen inte. Men med hjälp av er och bloggen kan jag kanske gå vidare och bli starkare. Känner mig så mycket bättre när jag fått ur mig alla tankar och ledsamhet. 

Kommer ta en tid innan jag gått vidare, att få mig riktigt glad igen osv. Jag ska försöka kämpa mig tillbaks, men att få detta i samband med att jag fått tillbaks mina hemska tankar passar inte alls bra ihop, mår då bara som sämst... 

Tårar har runnit och tankarna bara snurrar. Ge er bara av och lämna mig ifred, du är inte värd mina tårar ett dugg! 

______________________________________________________________________________

Min dag har varit upp och ner. Har varit en sådan dryg dag i skolan, startade så segt så orkade knappt gå upp men jag kom såklart upp. 

Veckan började med tråkig engelska och matte, och då vi redan fått en matteläxa tills på onsdag som vi ska ha matteförhör på..Fint! Fortsatte med hemkunskap, slöjd och so. 

Ingen värst krävande dag faktiskt men väldigt dryg ändå för jag har både varit frusen och trött som bara den, men det beror nog på vädret. Regnat hela dagen och det bara fortsätter och vräker ner! Nästan så att det snart blir översvämning igen (hahah). Skämtåsido.. 

Men skoldagen slutade iaf bra så det har inte varit skit hela dagen, utan Hanna och jag stod och pratade en stund innan vi skulle dra hem, skrattade och höll på så att båda höll på och pissa på sig! HAHA - fick verkligen springa in sen på toa!!! 


Imorgon är det långdag till tio i fyra, men som kommer bli ännu längre än jag tänkt mig..måste hem till Asha med för att Asha, Alice och jag ska baka till klassen till onsdag. Då det blir ett recept som jag aldrig bakat eller ens hört talas om, ni hittar det HÄR! Riktigt spänd på och baka det imorgon och vi får väl se hur det går :) Tror att det kommer bli riktigt smaskigt! 

Därefter måste jag hem och plugga. Dock inte så mycket men så att jag repiterar så att jag kan tills på onsdag (tack och lov att vi har matte imorgon iaf!) 
Försöka blogga med. Fullt upp som sagt, kanske bra det med så att jag slipper tänka på "honom" med! :) 

Nu ska jag börja min kväll med att svara på era fina kommentarer och absolut kolla bloggar!<3 Hoppas att ni haft en bra start på veckan ♥ Kram på er 

 







Av Elin - 2 november 2014 21:30

Jag vet inte vad jag ska säga. Just nu känns livet bara så himla jobbigt! Jag kämpar men vad får jag utav det..? Ännu en helvetes dag och jag trodde inte att det skulle vara sant..det finns inget vi längre och jag fattar inte hur du kunde missförstå mig så och bara ge dig av..</3 Jag gjorde verkligen allt men vad fick jag tillbaks? Ett hejdå var det enda.

Jag skrev till dig nästan varje dag, försökte få kontakt med dig på lovet, senast i söndags, måndags. Du svarade inte utan du bara tittade på mina meddelanden! Hur kan man vara så jävla feg?

Jag frågade flera gånger om vi skulle ses, väl i skolan kollade du inte på mobilen och bara hoppade in i bilen, åkte iväg, hem. Därefter lovade du mig att vi skulle ses på lovet men där bröt du ditt löfte...jag gav därefter upp och bröt ihop för dig! Kände mig så himla utnyttjad, besviken, arg och framför allt ledsen.. dagarna gick och jag tänkte ifall att jag skulle göra slut och gå vidare och tankarna gick omkring.

Iförrgår skrev jag till honom på facebook och frågade varför han iggade mig och det ända jag fick tillbaks var "Förlåt om jag inte svara orkar inte svara någon just nu", kände mig som en jävla vägg just då, bara ivägen! Frågade om nåt hänt och fick bara tillbaks "nej". Mer gick det inte och tankarna fortsatte bara rulla.

Igår skrev jag att vi skulle ta en paus, alltså inte att vi skulle gå skilda vägar utan ta det lugnt ett tag mellan oss för att jag ville tänka.

Sen idag kom beskedet..jag gick in på facebook för och kolla en snabbgrej på min profil (till ett inlägg). Sen ser jag att det står "I ett förhållande" och hans namn är borttaget. Jag bah; Va? Så jag går in på hans profil och ser att han ändrat sig till singel. Där kom smällen, rätt in i hjärtat..

Kände att jag fick panik. Sen kände jag inte mer förens nu..känner mig bara så jävla övergiven, lämnad, förkrossad och bara helt....trodde verkligen inte att jag skulle känna mig så här. 

Tänkt att "ja det här kommer gå bra, jag kommer gå vidare. Allt är fint!" Men allt är helt tvärtom, speciellt nu när vi kommer "ses" varje dag iprincip och ett hugg i hjärtat från honom...


Berättat för Sara, och hon säkert för Linus. Men nu är det mamma och pappa kvar, hur, när? Just nu vill jag bara spola tillbaka tiden innan de fick reda på detta så att jag slipper berätta för dem och göra ett annat val. Men jag måste tillslut säga det och om man är kär så är man, då lyssnar man inte på någon annan och gör bara det som känns rätt för en själv..

Nej nu skiter jag i det här, killar, kärlek, hela rubbet!

____________________________________________________________________________

Dagen blev som sagt inte som planerad. Precis när jag skulle fixa de tidsinställda inläggen så blev det ändrat och vi skulle kratta löv. Tungt var det och tid tog det..

Fått in tid och skriva t-inlägg, åkt till Hanna och lämnat en present till henne - in på hennes blogg och kommentera ett grattis för det är hon värd! :D 

Kussen och moster kom till oss och hälsade på lite. Vi satt och pratade om allt, och vi alla är taggade för resan om en vecka! Hm, vad gör man nu om en vecka tro? "Partar"?


Imorgon börjar skolan igen och man får hoppas på att veckan börjar bra, även hur saker och ting är! 

Slutar halv fyra så blir sent inlägg. Nu blir det att kolla bloggar. Hoppas i alla fall att ni haft en bra dag ♥  



Av Elin - 2 november 2014 11:38

 Dags och börja dagen med och fixa lite tidsiställda inlägg! Sedan får vi se hur dagen fortsätter :) 

Vad ska ni hitta på idag?

Ovido - Quiz & Flashcards