elin-mylife

Alla inlägg under november 2014

Av Elin - 9 november 2014 17:00

Här kommer två styckna låtar (fick bli en bonus idag). Gillar båda OTROLIGT mycket! Men ingen kan slå Ed Sheerans nya låt, så jävla underbart fin låt, som nu är min favoritlåt! Får rysningar av den och allt. 
Det är en låt som kommer spelas väldigt mycket, det kan jag lova er ♥


Kram ♥


ANNONS
Av Elin - 9 november 2014 14:15

Tänkte mig först att jag inte skulle ta med mig så mycket men om man tittar på allt så är det mycket..nästan så att en skäms..hm..

   

Fick packa grejerna i denna resväskan. 

Inte säkert att jag ska ha dessa skor! Har på mig ett par andra.

   

Hela outfien får ni se på tisdag ;)

       

+Tandborste, borste, laddare, deo. Kram! ♥

ANNONS
Av Elin - 9 november 2014 11:45

   

Av Elin - 9 november 2014 08:00

Idag så drar vi iväg och vi måste redan åka halv elva, elva. För först måste vi åka och lämna Trisse på ett hunddagis och sen till busstationen där vi ska vänta på allt folk som ska med och så åker vi i cirkus 3-4 timmar. Älskar och åka buss så att det gör mig inte ett dugg!  

När vi kommit till stockholm så tror jag att vi får vänta innan vi får gå på båten, där ska vi fira mamma och pappa och göra massa annat   


Kommer ju absolut ta kort, kanske filma så att ni verkligen får se vad vi gjort! Hur jag ser ut m.m


Och som sagt jag kommer hem imorgon igen men kommer då inte uppdatera för vi kommer hem sent på kvällen och jag måste gå och lägga mig på direkten för att det är skolan på tisdag. Ni klarar er, finns ju tidsinställda inlägg som jag lägger upp osv! 

Sen på tisdag kommer allt vara som vanligt igen, bilder/videos och vad vi gjort kommer upp. Kommer då med svara på era kommentarer, kolla era bloggar osv. Don't worry! ♥

Men nu får ni ha det så bra så höres vi på tisdag!!! Kram på er! ♥♥

 

Av Elin - 8 november 2014 21:40

Natalia har just nu en tävling på sin blogg om att man kan vinna en tavla! Jättekul verkligen! :) 

Jag tycker att ni absolut ska vara med för att vem vill inte ha en tavla som är sjukt fin och sen är båda personerna verkligen värda detta   

Klicka HÄR för och komma till tävlingen och sen här  https://www.facebook.com/pages/Mizcas-Tavel-Design/469179539853415 för och se vem som gör tavlorna!

Kram på er! ♥Av Elin - 8 november 2014 21:00

Har verkligen haft fullt upp hela dagen idag! Varje minut, timme har jag haft någonting och göra och det känns så sjukt på nåt sätt att jag verkligen hunnit allt på bara några timmar! Känner mig riktigt stolt för att jag hunnit göra så mycket, planera är verkligen bra och göra, sen att skriva upp på lappar vad jag ska göra är bara ett plus. Det ska jag fortsätta med!   

 

Kommer verkligen se ut som jag skryter nu....dock vill jag inte göra det. Men ta det som ni vill! Har kvar lite saker som jag måste packa men resten tar jag imorrn eftersom att jag behöver dem imorgonbitti! 

Var också på stan idag med Sara, vi gled runt och köpte lite saker som vi behövde!


Har annars varit på topphumör idag och är bara så förbannat taggad på morgondagen! Få komma bort. Släppa verkligen allt, bloggen, skolan och allt hemma! Det är jag värd. Få det ledigt. Vila upp mig men på samma sätt göra saker som nog är kul och kunna parta lite.

Tror ABSOLUT att jag kommer ha det bra och få det roligt! Men det återstår och se.   


Imorgon blir det att gå upp tidigt, packa, fixa sig och sååå! Dock vet jag inte om det blir "riktigt" blogginlägg eller bara tidsinställt :) Men tills vi ses får ni ha det as bra ~ kommer sakna er ENORMT! ♥ Många kramar från mig till er ♥

 Av Elin - 8 november 2014 13:21

 

Verkligen inte det snyggaste, det vet jag väl! Men jag kommer självklart att lära mig bara jag kör på och övar.   

Kram ♥

Av Elin - 8 november 2014 12:36

   

Blir att prova nu detta nu och därefter fortsätta med planerna! :) Om ni har några frågor om sakerna är det bara och kommentera! Kramis ♥

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se