elin-mylife

Alla inlägg under november 2014

Av Elin - 22 november 2014 10:50

 

Vad ska ni hitta på?    Ha en bra lördag ♥

ANNONS
ANNONS
Av Elin - 21 november 2014 17:00

Svårigheter med och sova igår var det på hög nivå, jag kunde verkligen inte sova. Låg vaken sjukt länge, tänkte och tänkte..tills jag somnade. När jag vaknade imorse visste jag inte om jag skulle gå till skolan, allt bara tog stopp och jag kände klumpen i magen - men jag visade idag att jag är så mycket starkare än vad dem tror och än vad jag själv vet! Det kändes så skönt att jag gick till skolan men ändå så jävla obehagligt..

När jag kom till skolan imorse gick jag sakta upp för trappan för jag var så rädd att det skulle stå något på mitt skåp, händerna skakade och klumpen i magen växte men det fanns inget där. Har väntat hela dagen att det skulle komma fram något, varje gång en lektion var slut och jag skulle gå till skåpet blev jag nästan svimfärdig och fick hjärtklappning. Mådde så dåligt när jag såg mitt skåp då jag knappt ville gå dit, höll själv på att sätta mig ner och gråta .. men jag klarade det, verkligen inte själv, men jag klarade det med er vid min sida och era helt underbara kommentarer!♥ Jag är så jävla tacksam ska ni veta, utan alla er och era puschar skulle jag just nu inte orka med denna kampen, jag skulle lagt mig ner på golvet och gråtit och aldrig gått tillbaka till skolan..men jag vet själv att det är så fel och jävligt fegt... Jag klarar det här och absolut nu när jag har alla er vid min sida! Tack så oerhört mycket - ni ska veta hur tacksam jag är!!!♥


När jag såg honom så kunde jag verkligen inte titta på honom. Jag kunde inte det. Mina ögon bara föll ner mot golvet, kände hur hjärtat slog fortare och jag ville bara ta tag i honom. Skrika åt honom. Ge honom en stor örfil. Fråga vad fan han håller på med. Varför han gjort så här. Men jag bara stod där..

____________________________________________________

Har väl haft en helt okej dag. Inte hänt något speicellt mer än att det blir ytterligare ett prov, på fredag om so - franska revolutionen..är hur mycket som helst och har fullt upp! Blir att jag får göra lite tidsinställda inlägg vissa dagar...hm!


Idag blir det bak med mamma, vi börjar julen redan nu med lussekatter. Mums! Vi ska också göra limecheesecake (dör).

I helgen blir det plugg och förhoppningsvis lite andra saker! Vad ska ni hitta på? Ha en bra helg finisar! ♥♥♥

 
Av Elin - 21 november 2014 15:49

 

Hur startar ni i er helg? ♥ Kram

Av Elin - 20 november 2014 20:00

Vi hade precis haft so, jag hämtade min dator från dataskåpet, allt var som vanligt och jag var på glatt humör. Därefter går jag till mitt vanliga skåp, medans jag låser upp tittar jag på det och ser att det står något uppe i hörnet. Det är överstruket men jag ser precis vad det står...jag blir chockad och känner hur hjärtat slår snabbare! Öppnar mitt skåp för att inte verka misstänksam, tar min penna och strycker sedan snabbt över det så att ingen ska se vad det står. Och där känner jag hur en stor klump i magen kommer. Tårarna som bränner bakom ögonen men jag försökte vara som vanligt så att ingen skulle misstänka något och jag gick fort till bilden med Alice och Amanda.

Var för det mestadels tyst på vägen dit men också på bilden, sa ingenting och skrattade inte. Berättade inte vad som hänt och vad som stod på mitt skåp..Fick upp ordet i huvudet hela tiden; "Slampa", "Slampa" repiterade i huvudet.

Jag blev så jävla illamående, rädd och skakig - ärligt mina händer kunde inte vara stilla och avslappnade, de skakade som en jävla motor på en traktor! Så jag satt lite diskret och kollade ner på golvet när vi var på bilden och jobbade, kände hur en tår sakta rann ner från kinden. Skrev till Hanna, Natalia och Elin och berättade vad som hänt. Tankarna bara fortsatte snurra, och jag kände mig bara sämre..tänkte på hur jag skulle säga detta till en lärare, men framför allt mamma och pappa! Jag tog dock beslutet att skippa det..Sara kom upp i tanken att jag skulle ringa till henne och prata med för jag mådde verkligen dåligt! Det blev dock ingen med det för jag skämdes så mycket och ville inte att familjen skulle bli oroliga och ta tag i detta med skolan.. 

Jag kämpade igenom detta i en timme då det blev lunch och vi skulle käka.


När jag kom in i matsalen kändes det som att ALLA satt och kollade på mig och jag kände hur jag bara blev mindre och mindre, och skammen kom fram. Satte mig vid ett bord, utan mat för jag kunde verkligen inte äta. Allt var ivägen, tankar, illamående osv..

Vet inte om Alice och Amanda märkte att det var något med mig men jag tog beslutet att "berätta" vad som hänt. Skrev på min mobil för jag kunde inte prata då jag skulle bryta ihop vilken sekund som helst, visade dem och de läste. De frågade vad som stod och då bröt jag ihop..vi stack fort ut därifrån så att jag slapp känna massa blickar på mig. Jag skrev igen och visade vad som stod på skåpet, kunde inte prata för alla tårar som rann och skämdes för mycket.. de kunde inte tro sina ögon!

Vi gick då till toaletterna och satte oss å pratade förfullt om detta, om vem som kunde skrivit det och om hela situationen, jag grät och fick ur mig saker som jag behövde.. en sak är klar, jag är så JÄVLA tacksam för att jag har er alla ska ni veta, ni som hjälper mig och gör mig mig på bättre humör!♥ Att jag kan prata med er när jag mår dåligt. Ni betyder allt för mig och att NI finns för MIG! Jag finns här för er i vått och torrt med ska ni veta mina finisar♥♥

Visste inte om jag skulle orka en lektion till utan ville bara hem men eftersom att det bara var en lektion kvar så stannade jag kvar. Sedan ville jag inte att mamma skulle tro att det var något som hänt.


Tankarna har verkligen gått runt i mitt huvud sen jag såg det i förmiddags..

Är jag en slampa? Vad har jag gjort för att förkänna det här? Vem har skrivit detta?Jag känner mig så jävla rädd. Vill verkligen inte tillbaka till skolan, aldrig i hela mitt liv att jag går tillbaka dit! Jag måste dock, jag kan inte sitta hemma och låtsas vara sjuk. Jag måste tillbaka till skolan, visa att jag klarar detta, att jag är stark och att ingen jävel ska få behandla mig så här!!

Vad är det som är så jävla kul med att förstöra någons liv med något så grovt och kalla en för SLAMPA och göra så att man mår SKIT!? Kan du ta och förklara det för mig!? Jag är så jävla ledsen, rädd och förbannad på hur jag kan bli behandlad så här när jag inte ens gjort nåt slampigt och när jag inte är en slampa - men du kan ju ta och berätta för mig vad jag gjort som är så slampigt så kan vi ju se! Bara för att du kanske är avundsjuk på mig och för att jag kanske har ett bättre liv betyder inte att du får ta och behandla mig som du vill, det ska du ha klart för dig!


Men bara så att du vet så är jag 99% säker på att jag vet vem DU är så du ska fan ta och hålla dig i ditt skinn och hålla dig lite bakom!
Det är väl du som tog initiativet och skrev till mig igår och sedan idag igen men sedan bara öppnade det och sket i svara som du gjorde förr.. Jag är stark ska du veta och tillåter ingen att skriva eller säga något sånt här till mig och absolut inte till mina vänner! Men vet du? Nu när jag har vänner som tycker samma som mig så är jag starkare!
Så ta och håll dig borta från mig och mina vänner, håll dina händer och mun borta! Du har ingen jävla rättighet och behandla en så här ska du veta. "Slampan" här vet vem du är, kom ihåg det...!  Av Elin - 20 november 2014 09:15

 

Blir en rätt så slapp dag idag! Inte helt säkert at jag gör detta då jag inte har något som är specifikt planerat, men i helhet blir det detta. Vad ska ni själva hitta på idag? ♥ Ha en bra torsdag :)

Av Elin - 19 november 2014 21:00

Klockan går och klockan går..klockan är redan halv nio och jag har hunnit med massor. Gjort svenskaläxa, sett på serie, fixat bloggen och slöat med för den delen såklart! 

Riktigt skönt att inte ha något speciellt och göra idag, är verkligen värd det efter några dagars slit.. mår super förutom magen och illamåendet. Lite trött är jag men ikväll blir det att jag kommer i tid i säng för nu har jag inget efter mig..

  

*Pust* säger jag efter denna dagen!


Dagen har varit bra, bättre än gårdagen, både med skolan och med mig. Alla verkade vara på ett glatt humör och det kändes för bra, skrattat högt och glatt, som det var ett tag sen jag gjorde med. Känns så himla skönt när ens riktiga skratt kommer och man verkligen känner att man mår bra.

Hade spanskaförhör idag och det gick super och det känns jättebra nu, bara och fortsätta som jag gör och köra på! Nästa uppdrag inför spanskan är att vi ska prata om Spanien med hjälp av stödord. Hm..en riktigt utmaning!

Matten gick lite sämre, tror absolut att jag är godkänd men..misslyckades med en grej som läraren SKREV UPP PÅ TAVLAN som hjälp för oss...han måste tycka att jag är helt dum i huvudet när han ser det...så pinsamt eftersom att det stod på tavlan!!  Blö vill bara spola tillbaka tiden så att jag kollar lite nogare... 


Torsdag imorgon, en dag närmare helgen. Gud vad fort veckorna går, var ju nyss måndag ju!? Klagar inte på det.

Men som sagt, torsdag imorgon och det innebär kortdag som alltid, ser fram emot dagen, dock inte mot svenskan och bilden!

Hoppas att jag är på lika glatt humör och dagen erbjuder lika samma som idag! 

______________________________________________________

Har också gått vidare riktigt mycket. Tagit bort mitt ex på facebook för jag känner att jag helst klarar mig utan honom och han ska inte få reda på saker som jag gör, gillar osv, han ska inte ha något med mig och göra. Vill inte ha något med honom att göra heller...men det är tankarna som är kvar. Ibland kommer dem och minnena visas när vi var tillsammans. Just go away säger jag bara!

Men det är också något med "honom", han verkar vilja mig något riktigt mycket, han tittar på mig hela tiden när han går/jag går förbi, långa jobbiga blickar och så typ stannar han vid våra skåp (som idag, han stannade och tittade bak på mig) 

Men jag ska icke bry mig, han ville inte ha mig förut och betede sig som skit så varför nu? Men en sak är klar, jag vill inte ha honom så ingen risk att jag faller tillbaks!   

 Av Elin - 19 november 2014 20:22

 

Fixade bloggen till lite mer vinter-julaktig! Vad tycker ni? ♥

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se