elin-mylife

Direktlänk till inlägg 19 november 2014

Hur kunde jag misslyckas på en sak som STOD på tavlan!?

Av Elin - 19 november 2014 21:00

Klockan går och klockan går..klockan är redan halv nio och jag har hunnit med massor. Gjort svenskaläxa, sett på serie, fixat bloggen och slöat med för den delen såklart! 

Riktigt skönt att inte ha något speciellt och göra idag, är verkligen värd det efter några dagars slit.. mår super förutom magen och illamåendet. Lite trött är jag men ikväll blir det att jag kommer i tid i säng för nu har jag inget efter mig..

  

*Pust* säger jag efter denna dagen!


Dagen har varit bra, bättre än gårdagen, både med skolan och med mig. Alla verkade vara på ett glatt humör och det kändes för bra, skrattat högt och glatt, som det var ett tag sen jag gjorde med. Känns så himla skönt när ens riktiga skratt kommer och man verkligen känner att man mår bra.

Hade spanskaförhör idag och det gick super och det känns jättebra nu, bara och fortsätta som jag gör och köra på! Nästa uppdrag inför spanskan är att vi ska prata om Spanien med hjälp av stödord. Hm..en riktigt utmaning!

Matten gick lite sämre, tror absolut att jag är godkänd men..misslyckades med en grej som läraren SKREV UPP PÅ TAVLAN som hjälp för oss...han måste tycka att jag är helt dum i huvudet när han ser det...så pinsamt eftersom att det stod på tavlan!!  Blö vill bara spola tillbaka tiden så att jag kollar lite nogare... 


Torsdag imorgon, en dag närmare helgen. Gud vad fort veckorna går, var ju nyss måndag ju!? Klagar inte på det.

Men som sagt, torsdag imorgon och det innebär kortdag som alltid, ser fram emot dagen, dock inte mot svenskan och bilden!

Hoppas att jag är på lika glatt humör och dagen erbjuder lika samma som idag! 

______________________________________________________

Har också gått vidare riktigt mycket. Tagit bort mitt ex på facebook för jag känner att jag helst klarar mig utan honom och han ska inte få reda på saker som jag gör, gillar osv, han ska inte ha något med mig och göra. Vill inte ha något med honom att göra heller...men det är tankarna som är kvar. Ibland kommer dem och minnena visas när vi var tillsammans. Just go away säger jag bara!

Men det är också något med "honom", han verkar vilja mig något riktigt mycket, han tittar på mig hela tiden när han går/jag går förbi, långa jobbiga blickar och så typ stannar han vid våra skåp (som idag, han stannade och tittade bak på mig) 

Men jag ska icke bry mig, han ville inte ha mig förut och betede sig som skit så varför nu? Men en sak är klar, jag vill inte ha honom så ingen risk att jag faller tillbaks!   

  
ANNONS
 
natalia

natalia

19 november 2014 21:19

Tror nog matten visst gick bra, du är så duktig!

http://nattis98.bloggplatsen.se

Elin

19 november 2014 21:20

Aw söt du är!

 
Linn♡

Linn♡

19 november 2014 22:04

åh vad jag blev glad av att läsa detta:D Känns jätte bra att du mår bra! ♡♡ Måste kännas riktigt bra! Sedan vad skönt att du hunnit med så mycket idag:)) Super! Detsamma med skoldagen, att den var bra:DD
Själv slutar jag 16 imorgon:// Så jobbigt! Vill också ha kortdag:PP

Många kramar till dig♡ Och skönt att du gått vidare! Du är bäst!

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

 
Annie

Annie

20 november 2014 09:20

Har läst lite hos dig och du verkar ha ont i magen och illamående?
Jag har själv haft mycket problem med magen och smärta. Jag gick med det för länge tyvärr, så jag skulle verkligen råda dig att söka vård!

Det kan vara många olika saker när det gäller magen, bättre kolla upp det en gång för mycket :-)

Vill inte skrämma dig eller så, bara komma med tips.
Mina magsmärtor var gallsten, så det blev operation med allt vad det innebar ..

Ta hand om dig!

Kramar

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
zeb

zeb

20 november 2014 12:07

Heja dig, du behöver verkligen inte honom! Och tror inte att läraren tyckte du var dum för att du missade det som stod på tavlan, alla missar saker :)

http://zebgra.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se