elin-mylife

Alla inlägg under november 2014

Av Elin - 26 november 2014 17:31

 

Kramis ♥


ANNONS
Av Elin - 26 november 2014 12:30

..är jag 24 år

..är jag förhoppningsvis färdig polis

..bor jag i Växjö

..har jag lägenhet/hus och kanske häst?

..vet jag vad jag vill med mitt liv.

 

Kramar från mig ♥

ANNONS
Av Elin - 26 november 2014 08:55

Tredje dagen jag är hemma. Inte värst roligt alltså, har ingenting och göra och vill bara tillbaka till skolan och rutiner. 

Mår mycket bättre idag, lite illamående är jag och öm i magen men känner mig absolut bättre! Hoppas att jag kan komma tillbaka till skolan på fredag så att jag inte hamnar SÅ efter. Börjar få panik för skolan..

Blir likasamma idag som igår, ska vila och bara ta det lugnt. Vad hittar ni själva på då?   


Vilade resten av dagen igår, men så tänkte jag att jag skulle hoppa i duschen för jag kände mig så ofräsch, så det gjorde jag. När jag duschat klart känner jag att jag börjar bli yr igen och det bränner i ansiktet. Försökte ta huvudet mellan benen så att blodet lättare kan gå till huvudet men var fortfarande yr. Låser snabbt upp dörren och lägger mig på gölvet och ropar svagt till mamma. (Haha såg först ut som mamma trodde att jag var död.. xD) 

Nä men det var hemskt! Låg där någon minut sedan fick jag hjälp till sängen, igen. Mamma sa att jag skulle äta nåt så hon fixade te, ägg och vitt bröd - inget på brödet då. Fick i mig teet och ägget, mackan var svårare men nåt bit. 

Sov därefter men haft så svårt och sova, både varit varmt och haft svårt och sova överhuvudtaget. 


Nu hoppas vi på bättringsväg och att jag inte svimmer något mer! 

Ska svara på era kommentarer och kolla era bloggar strax, har inte glömt er! ♥ Hoppas att ni får en bra onsdag ♥


Av Elin - 25 november 2014 17:24

Legat i min säng hela dagen och vilat med iIllamående och förskräcklig magvärk. Huvuvärk och lite svag feber. 

Fick tvinga i mig lite blåbärssoppa och allt bara fortsatte.

Efter en stund så kändes det jättejobbigt, kände att det var påväg någonting så jag sprang på toa. Där fick jag sitta en stund men inget kom, bara kväljnigar. 

Känner hur ansiktet börjar bränna, tittar mig i spegeln och jag är helt vit! Blev rädd för mig själv så för att slippa se det gick jag ut till köket där mamma var och pysslade. Satte mig och sa "titta vad blek jag är, lika blek som diskmaskinen". Sätter mig på en stol och känner värken och allt annat. Tillsist utbrister jag skarpt "Jag orkar inte med mig själv!!" Känner att jag drömmer och vaknar därefter upp på golvet helt chockerad. Hör mammas och Saras röst och ligger där en liten stund så att jag får andas ut.

Mamma följer mig till sängen, vinglar som ett fyllo och lyckas därefter somna. Efter att jag sovit en stund känner jag värsta värken i axeln och ryggen, tydligen var mamma tvungen och rycka åt sig mig för att jag föll bakåt på stolen. Aj aj säger jag åt den värken nu med..

Känner mig bättre nu när jag fick "hinka lite" men kommer dock inte få gå till skolan imorgon! Var så jävla sugen och julhandla ju...veckan går åt skogen!
Men tack och lov har vi inte matteprov som vi skulle ha så slipper komma efter med det. 


Får nu ta det lugnt och dricka vatten med en sked var femte minut så att jag ska få i mig vätska och kan bli bättre. 

Ätandet har jag lagt åt sidan då jag verkligen inte kan äta och är rädd för för att få upp något.. nej det här var inte roligt!


Kommer kolla era bloggar senare! Hur har er dag varit? ♥


Av Elin - 25 november 2014 10:00

Aj aj!

Min mage gör så himla ont..den bara värker och värker. Mår också så jävla illa! Värre idag än igår ska jag säga er..huvudet värker också, är så trött och svag. 

Åt nyss frukost men jag kunde knappt få i mig, fick i mig en macka som jag fick kväljningar av och vatten..inte en god frukost idag inte. Hm..kommer inte få i mig något mer idag inte.


Blir att lata mig lika mycket idag som igår. Ser just nu på The walking dead och detta avsnittet är väl bra men tror absolut att det kommer bli mer spännande snart! 

  

Kram♥

Av Elin - 25 november 2014 09:45

 

Av Elin - 24 november 2014 19:34

Har varit ganska dåligt med uppdatering idag men det blir som det blir. Jag mår som förut, dock ont i huvudet och magen börjar bubbla igen. Illamående och sånt skit. 
Vet dock inte om jag har feber just nu, är varm och fryser. Men kan ju vara ändå!


Har bara suttit vid datorn och latat mig REJÄLT idag..men det har ändå varit riktigt skönt att få vila ut när man mår som man mår. 

Vet inte om jag kommer gå till skolan imorgon, om jag fortfarande mår så här så nej. Vill må bra när jag går dit så tror nog mer på onsdag men beror ju också på vad mamsen och papsen säger.


Har det varit skola för er? Jobb? Haft en bra dag?


Känner heller inte så mycket för uppdatering på bloggen så det är skönt att ta det lite lugnt.

Ha en bra kväll ♥Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se