elin-mylife

Direktlänk till inlägg 20 november 2014

Slampa.

Av Elin - 20 november 2014 20:00

Vi hade precis haft so, jag hämtade min dator från dataskåpet, allt var som vanligt och jag var på glatt humör. Därefter går jag till mitt vanliga skåp, medans jag låser upp tittar jag på det och ser att det står något uppe i hörnet. Det är överstruket men jag ser precis vad det står...jag blir chockad och känner hur hjärtat slår snabbare! Öppnar mitt skåp för att inte verka misstänksam, tar min penna och strycker sedan snabbt över det så att ingen ska se vad det står. Och där känner jag hur en stor klump i magen kommer. Tårarna som bränner bakom ögonen men jag försökte vara som vanligt så att ingen skulle misstänka något och jag gick fort till bilden med Alice och Amanda.

Var för det mestadels tyst på vägen dit men också på bilden, sa ingenting och skrattade inte. Berättade inte vad som hänt och vad som stod på mitt skåp..



Fick upp ordet i huvudet hela tiden; "Slampa", "Slampa" repiterade i huvudet.

Jag blev så jävla illamående, rädd och skakig - ärligt mina händer kunde inte vara stilla och avslappnade, de skakade som en jävla motor på en traktor! Så jag satt lite diskret och kollade ner på golvet när vi var på bilden och jobbade, kände hur en tår sakta rann ner från kinden. Skrev till Hanna, Natalia och Elin och berättade vad som hänt. Tankarna bara fortsatte snurra, och jag kände mig bara sämre..tänkte på hur jag skulle säga detta till en lärare, men framför allt mamma och pappa! Jag tog dock beslutet att skippa det..Sara kom upp i tanken att jag skulle ringa till henne och prata med för jag mådde verkligen dåligt! Det blev dock ingen med det för jag skämdes så mycket och ville inte att familjen skulle bli oroliga och ta tag i detta med skolan.. 

Jag kämpade igenom detta i en timme då det blev lunch och vi skulle käka.


När jag kom in i matsalen kändes det som att ALLA satt och kollade på mig och jag kände hur jag bara blev mindre och mindre, och skammen kom fram. Satte mig vid ett bord, utan mat för jag kunde verkligen inte äta. Allt var ivägen, tankar, illamående osv..

Vet inte om Alice och Amanda märkte att det var något med mig men jag tog beslutet att "berätta" vad som hänt. Skrev på min mobil för jag kunde inte prata då jag skulle bryta ihop vilken sekund som helst, visade dem och de läste. De frågade vad som stod och då bröt jag ihop..vi stack fort ut därifrån så att jag slapp känna massa blickar på mig. Jag skrev igen och visade vad som stod på skåpet, kunde inte prata för alla tårar som rann och skämdes för mycket.. de kunde inte tro sina ögon!

Vi gick då till toaletterna och satte oss å pratade förfullt om detta, om vem som kunde skrivit det och om hela situationen, jag grät och fick ur mig saker som jag behövde.. en sak är klar, jag är så JÄVLA tacksam för att jag har er alla ska ni veta, ni som hjälper mig och gör mig mig på bättre humör!♥ Att jag kan prata med er när jag mår dåligt. Ni betyder allt för mig och att NI finns för MIG! Jag finns här för er i vått och torrt med ska ni veta mina finisar♥♥

Visste inte om jag skulle orka en lektion till utan ville bara hem men eftersom att det bara var en lektion kvar så stannade jag kvar. Sedan ville jag inte att mamma skulle tro att det var något som hänt.


Tankarna har verkligen gått runt i mitt huvud sen jag såg det i förmiddags..

Är jag en slampa? Vad har jag gjort för att förkänna det här? Vem har skrivit detta?



Jag känner mig så jävla rädd. Vill verkligen inte tillbaka till skolan, aldrig i hela mitt liv att jag går tillbaka dit! Jag måste dock, jag kan inte sitta hemma och låtsas vara sjuk. Jag måste tillbaka till skolan, visa att jag klarar detta, att jag är stark och att ingen jävel ska få behandla mig så här!!

Vad är det som är så jävla kul med att förstöra någons liv med något så grovt och kalla en för SLAMPA och göra så att man mår SKIT!? Kan du ta och förklara det för mig!? Jag är så jävla ledsen, rädd och förbannad på hur jag kan bli behandlad så här när jag inte ens gjort nåt slampigt och när jag inte är en slampa - men du kan ju ta och berätta för mig vad jag gjort som är så slampigt så kan vi ju se! Bara för att du kanske är avundsjuk på mig och för att jag kanske har ett bättre liv betyder inte att du får ta och behandla mig som du vill, det ska du ha klart för dig!


Men bara så att du vet så är jag 99% säker på att jag vet vem DU är så du ska fan ta och hålla dig i ditt skinn och hålla dig lite bakom!
Det är väl du som tog initiativet och skrev till mig igår och sedan idag igen men sedan bara öppnade det och sket i svara som du gjorde förr.. Jag är stark ska du veta och tillåter ingen att skriva eller säga något sånt här till mig och absolut inte till mina vänner! Men vet du? Nu när jag har vänner som tycker samma som mig så är jag starkare!
Så ta och håll dig borta från mig och mina vänner, håll dina händer och mun borta! Du har ingen jävla rättighet och behandla en så här ska du veta. "Slampan" här vet vem du är, kom ihåg det...!  



 
 
Linn♡

Linn♡

20 november 2014 20:44

Oj.....vet inte vart jag ska börja! Asså fattar fan inte hur folk betér sig! Har dem ingen bättre för sig än att kränka andra?? Seriöst, kan folk inte beté sig normalt? Detta är sjukt!!! Tycker så jävla synd om dig Elin, verkligen:(( Blir så jävla less när jag lästa detta och kan verkligen inte förstå den/dem personerna som gjorde detta!!!!!! Men du ska inte ta åt dig ett skit av vad dem skriver, du ska inte bry dig ett skit av vad dem skriver, du ska inte ge dem något som gör att dem vill fortsätta. Det den eller dem vill, är att du ska (som du skrev) bli så ledsen och stanna hemma och må dåligt och allt sådant! Det är det den personen vill. Men du är smart, du är mycket mycket smartare än dem, du förtstår mycket mycket bättre än den personen!!! Var stark, precis så som du är, precis den personligheter som finns inom dig! Den ska du använda.
Bryr dig inte om denna personen ett endaste litet skit!!!!!! Så jävla korkade och dumma personer är inte värda det, dem är inte värde dem extra blickarna eller något, dem är fan in värde något!

Hhaahha nu r jag sur! Nä men hoppas verkligen av hela mig att du mår okej. ♡ Tusen miljader kramar dill bästa bästaaaaa du!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

 
Cornelia

Cornelia

20 november 2014 21:45

sv: Ja eller hur! :D :D

Åh vad fin design du har fixat! :D

http://neliiaah.blogg.se

Elin

20 november 2014 21:46

Tack så mycket! :D

 
bexollila

bexollila

20 november 2014 22:15

å tack så mkt sötnos :D

http://nattstad.se/bexollila

 
Linn♡

Linn♡

20 november 2014 22:41

SV; Jaaa precis håller med dig♡ Jo ja, spanska är helt okej;))) Ändå roligt:) haha. Vad läser du för språk? :DD Har hunnit med allt jag behövt så det känns gött, hoppas du haft en bra dag även efter allt som hänt!

Jag håller helt mig det du skrivet, hoppas verkligen att du mår bra. Blev så himla glad över att höra att du blev glad av kommentaren♡♡ Sådant värmer:))) Du är verkigen bäst!!!!!!!!! Älskar dig, även fast jag aldrig har träffat dig hahaha♡♡ Men du verkar så underbar!
Många kramar till dig!

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

 
RMCK - en skönhetsblogg

RMCK - en skönhetsblogg

20 november 2014 22:52

Starkt skrivet! Du kommer att klara dig igenom det här, även om det säkert kan behövas hjälp från föräldrar och/eller lärare. Kom ihåg att ingen har rätt att kränka dig eller kalla för dig för slampa, oavsett om du har betett dig - enligt samhället - "slampigt" och legat med 2, 10 eller 100 personer. Du har rätt till din egen kropp och sexualitet (påminner ifall påhoppet har med något sånt att göra!), och du har rätt att MÅ BRA. You can do this!

Sv; Jag kan fixa ett ögonbrynsinlägg! Det borde komma upp i helgen :)

http://rmck.for.me

Elin

21 november 2014 22:26

Tack så himla mycket!! Alla ord värmer enormt ♥♥
Det "roliga" är att jag inte ens har legat med någon, betett mig slampigt eller gjort något sådant! Han/hon/dem har ingen jävla rätt att skriva nåt sånt här när de inte vet ett dugg om mig och mitt liv. Att kränka någon så att den mår så dåligt och bara vill försvinna och kanske för att själv få må bra? Tror inte han/hon är lika glad förens det livet då skulle försvinna och det har ett självmord inom sig p.g.a honom/henne!

Åh ja det skulle vara jättegulligt av dig och göra det! :D Trevlig helg!

 
zeb

zeb

21 november 2014 01:02

Hatar att folk ska bete sig på det sättet. Det är bara att hålla huvudet högt och skita i vad andra har att säga, de är inte värda dina tankar. Den som skrev det är sämst. Bekymra dig inte om det, du är så mycket bättre än dem. Kram <3

http://zebgra.blogg.se

 
M

M

21 november 2014 01:03

Nä nu e fan måttet rågat! Vilken idiot!

Du gör helt rätt, stå upp för den du är och var stolt! Strongt gjort av dig att dissa honom, när han uppenbart ville ha kontakt.

Du e grym, låt ingen annan få dig tro något annat!

Kramar

http://overleva-uretrit.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

21 november 2014 09:56

Du vet vad jag tycker om detta!! Och jag finns på kik!!

Svar; Jag har en stor inlämning i historia jag måste göra o har matteprov på tisdag, natur prov på måndag o tyska verb till tisdag

http://nattis98.bloggplatsen.se

Elin

21 november 2014 11:42

Tack finaste!

 
Sara

Sara

21 november 2014 13:17

Så jäkla frustrerande. Ta inte åt dig, bara låt det rinna av dig. Även om jag vet att det är lättare sagt än gjort. Men förstår att det är jobbigt. :( Hoppas du mår bättre snart :)

Kram

http://www.baakochmaat.blogg.se

 
CECILIA

CECILIA

21 november 2014 13:22

fy för! Att människor inte har någon respekt!! Ta inte åt dig av vad dom skriver, för det är bara människor utan liv som skriver sånt!

http://candersson.bloggplatsen.se

 
Lotta

Lotta

21 november 2014 15:29

Sv: Tack så jättemycket! Vad glad jag blir:) Och vad fin din design är, julmys!

Alltså jag blir verkligen jättearg och ledsen när jag läser ditt inlägg.. men ta ingen skit!! Du är sååå mycket bättre än personen som gör så. Antagligen är han/hon bara avundsjuk på dig och försöker sitt yttersta för att få sig själv att må lite bättre. Skitdumt. Åh, jag blir så arg.

http://olesenstjej.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Skapa flashcards