elin-mylife

Direktlänk till inlägg 5 november 2014

Livet är påväg uppåt! ~ Mammas födelsedag

Av Elin - 5 november 2014 17:15

Tänkte att jag skulle ta och uppdatera er nu då jag inte har någon aning om hur det kommer bli ikväll då vi ska fira mammas födelsedag och att det då kommer lite folk! :) Ska bli kul att fira henne verkligen, speciellt när hon ser vad hon får! :)

Mer kommer det inte hända under kvällen, ska förhoppningsvis få in och göra tidsinställda inlägg. Hoppas verkligen på det i alla fall!


Mår så mycket bättre idag verkligen. Inte tänkt på "oss" så mycket och bryr mig inte när jag ser honom utan försöker att tänka på massa annat och se saker och ting positivt!

Som att allt var som förut innan vi kände varann och allt. Det går bra och jag känner att klumpen i magen har släppt, tankarna börjar svalna av och jag känner mig som förut. Mitt glada och positiva jag börjar verkligen visa sig och jag börjar verkligen gå vidare! 

(Förutom om man tänker på dem andra tankarna som ligger och smärtar inom mig..)


Har haft en bra dag idag och allt har känns så bra. Hade matteprov idag och det gick väl helt okej, kände mig inte direkt nöjd efteråt men det går som det går helt enkelt!

Bjöd på fikat som vi gjorde igår och det var verkligen smaskigt, speciellt radiokakan - kändes som att jag hamnade i himlen när jag åt den. Fyy vad gott det var!! Kladdkaksmuffisen kan ta och slänga sig i väggen, den var inget emot radiokakan. Vi verkligen misslyckades med kladdkaksmuffisen, den var helt hård och kändes som knäck...usch! 

Kollat igenom mina bedömningar på betygen inför utvecklingssamtalet och jag tyckte att det såg bra ut verkligen. Är riktigt nöjd, dock fanns det grejer som jag tyckte att jag är bra på och som jag måste fått lite högre på menmen! Sen är det ju engelskan som går åt skogen men skiter just nu i det - jag är godkänd och jag ska fasen vara nöjd oavsett, för jag kan verkligen inte lära mig engelska och det är sååå svårt! 

_________________________________________________________

Imorgon slutar jag tidigt men det blir kanske att jag och Alice stannar kvar lite och håller på med engelskavideon som inte blev klar..snarare som försvann! 

Skola, fixa tidsinställt inlägg och hjälpa mamma med och göra mat. Vi får se med om jag får in något mer. 


Haft så ont i magen idag med och varit illamående då och då..och nu känner jag att allt det är påväg tillbaka. Hm.. 

Kan inte äta för illamåendet och magen så fick typ bara i mig vid lunchen+fikat! Men ska ta och dra mig för klockan rusar iväg och farmor och farfar är redan här. 

Hoppas att ni får en bra kväll, vad ska ni hitta på ikväll? Kramisar ♥







 
 
Sofia

Sofia

5 november 2014 19:54

Bra det att du är positiv o försöker tänka på annat :) Du kommer träffa massa killar innan du träffar den rätta, tänk på att du lär dig lite varje gång :D

Hoppas ni får en mysigkväll <3 Du får berätta vad hon fick sen :)

http://bian.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

5 november 2014 20:38

Skönt att du mår bättre!

Svar: Med mig är det bara bra!

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
zeb

zeb

5 november 2014 20:47

Skönt att du känner dig gladare, håll kvar i de känslorna! :) och grattis till din mamma!

http://zebgra.blogg.se

Elin

5 november 2014 22:04

Det ska jag absolut försöka göra! Det ska jag hälsa :)

 
Linn♡

Linn♡

5 november 2014 22:30

Älskar hur du skriver, du är jätte stark! <33 Hoppas du och din mamma hade en toppen dag! :D

Asså alltid alltid alltid när jag bakar radiokaka misslyckas jag XD Så fail:P Men eran kaka lät som värsta himmelriket! AMAZING♡ Och du ska veta att du inte är ensam med att känna så i engelskan, jag har svårt för engelska och känner mig inte alls bra på det jämfört med min kompisar:// Känns jobbigt, men somsagt jag är mer än godkänd så jag är nöjd♡ Det är du med♡♡

Kram på dig!!!! ♡♡♡♡♡♡♡♡

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Ovido - Quiz & Flashcards