elin-mylife

Direktlänk till inlägg 2 november 2014

Break up...

Av Elin - 2 november 2014 21:30

Jag vet inte vad jag ska säga. Just nu känns livet bara så himla jobbigt! Jag kämpar men vad får jag utav det..? Ännu en helvetes dag och jag trodde inte att det skulle vara sant..det finns inget vi längre och jag fattar inte hur du kunde missförstå mig så och bara ge dig av..</3 Jag gjorde verkligen allt men vad fick jag tillbaks? Ett hejdå var det enda.

Jag skrev till dig nästan varje dag, försökte få kontakt med dig på lovet, senast i söndags, måndags. Du svarade inte utan du bara tittade på mina meddelanden! Hur kan man vara så jävla feg?

Jag frågade flera gånger om vi skulle ses, väl i skolan kollade du inte på mobilen och bara hoppade in i bilen, åkte iväg, hem. Därefter lovade du mig att vi skulle ses på lovet men där bröt du ditt löfte...jag gav därefter upp och bröt ihop för dig! Kände mig så himla utnyttjad, besviken, arg och framför allt ledsen.. dagarna gick och jag tänkte ifall att jag skulle göra slut och gå vidare och tankarna gick omkring.

Iförrgår skrev jag till honom på facebook och frågade varför han iggade mig och det ända jag fick tillbaks var "Förlåt om jag inte svara orkar inte svara någon just nu", kände mig som en jävla vägg just då, bara ivägen! Frågade om nåt hänt och fick bara tillbaks "nej". Mer gick det inte och tankarna fortsatte bara rulla.

Igår skrev jag att vi skulle ta en paus, alltså inte att vi skulle gå skilda vägar utan ta det lugnt ett tag mellan oss för att jag ville tänka.

Sen idag kom beskedet..jag gick in på facebook för och kolla en snabbgrej på min profil (till ett inlägg). Sen ser jag att det står "I ett förhållande" och hans namn är borttaget. Jag bah; Va? Så jag går in på hans profil och ser att han ändrat sig till singel. Där kom smällen, rätt in i hjärtat..

Kände att jag fick panik. Sen kände jag inte mer förens nu..känner mig bara så jävla övergiven, lämnad, förkrossad och bara helt....trodde verkligen inte att jag skulle känna mig så här. 

Tänkt att "ja det här kommer gå bra, jag kommer gå vidare. Allt är fint!" Men allt är helt tvärtom, speciellt nu när vi kommer "ses" varje dag iprincip och ett hugg i hjärtat från honom...


Berättat för Sara, och hon säkert för Linus. Men nu är det mamma och pappa kvar, hur, när? Just nu vill jag bara spola tillbaka tiden innan de fick reda på detta så att jag slipper berätta för dem och göra ett annat val. Men jag måste tillslut säga det och om man är kär så är man, då lyssnar man inte på någon annan och gör bara det som känns rätt för en själv..

Nej nu skiter jag i det här, killar, kärlek, hela rubbet!

____________________________________________________________________________

Dagen blev som sagt inte som planerad. Precis när jag skulle fixa de tidsinställda inläggen så blev det ändrat och vi skulle kratta löv. Tungt var det och tid tog det..

Fått in tid och skriva t-inlägg, åkt till Hanna och lämnat en present till henne - in på hennes blogg och kommentera ett grattis för det är hon värd! :D 

Kussen och moster kom till oss och hälsade på lite. Vi satt och pratade om allt, och vi alla är taggade för resan om en vecka! Hm, vad gör man nu om en vecka tro? "Partar"?


Imorgon börjar skolan igen och man får hoppas på att veckan börjar bra, även hur saker och ting är! 

Slutar halv fyra så blir sent inlägg. Nu blir det att kolla bloggar. Hoppas i alla fall att ni haft en bra dag ♥  



 
 
Hanna

Hanna

2 november 2014 22:40

Finns om du vill prata <3
Tack så jättemycket för presenten! Blev jätteglad! :) Kram<3

http://novembertjej.bloggplatsen.se

 
Sara

Sara

2 november 2014 22:46

Usch så jobbigt för dig, förstår att du är ledsen. Men försök att tänka att du kommer klara detta.

SV: Åh tack fina du. Hoppas din rulltårta blev bra, men det blev den säkert :) Åh den fiskrätten är supergod :)

Kram

http://www.baakochmaat.blogg.se

 
zeb

zeb

2 november 2014 23:32

Åh vad jobbigt. Stackare. Men det kommer bli bättre till slut. Fast fram tills dess får du vara lite deppig och kolla på bra tvserier och bara försöka må bra. <3 Ta hand om dig!

http://zebgra.blogg.se

 
Fröken.A

Fröken.A

3 november 2014 07:32

Åhh! Styrkekram !!!
Har gått igenom det med... Det blir tufft. Tuffare och senare lättare och lättare... Pepp till dig !
Kram!

http://www.meningsfylleri.blogg.se

 
natalia

natalia

3 november 2014 08:55

Finns på kik<3

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
Lotta

Lotta

3 november 2014 11:07

Sv: Tack så jättemycket:) och ja, det var riktigt trevligt & gott dessutom =)

Stackars dig… jag vet knappt vad jag ska säga. Lider verkligen med dig!! Men en sådan kille ville man nog inte ha egentligen. Sjuuuukt dåligt gjort av honom!! Jag blir nästan arg alltså. Man behandlar inte sin flickvän på det sättet! Jag förstår såklart att du tycker om honom men du förtjänar någon bättre <3

http://olesenstjej.blogg.se

 
Mizca

Mizca

3 november 2014 12:15

Det där lät inte roligt, beklagar! Du kanske inte var tydlig nog när du menade att du ville ta en paus, han missförstod säkert, ni måste nog prata om det!

Svar: Det låter mycket, men många av punkterna tar bara några minuter, men det är sånt som måste göras i veckan inför marknaden!

http://www.mizca.se

 
MADDISENJ.SE

MADDISENJ.SE

3 november 2014 17:05

Usch vad jobbigt när det tar slut. Kram till dig!!

http://maddisenj.se

 
Linn♡

Linn♡

3 november 2014 17:12

Vad fint / bra skrivet♡ Måste kännas jätte jobbigt:((

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

 
M

M

3 november 2014 18:42

Hej!

Ville bara skriva en kommentar att du har verkligen inte ensam om att känna som du nu gör.

Jag blir lika förbannad varenda gång jag läser om killar som gör så här, killar som inte kan bestämma sig.

För 5 mån sen blev jag dumpad av min första pojkvän out of The blue. En morgon vaknade han upp bredvid mig och sa att han bara hade vänskapskänslor, kvällen innan nekade han inte till sex, men han ville inte ens diskutera det faktum att vi kunde jobba på förhållandet och han stoppade inte mig när jag började packa mina saker och stack.

Jag körde iväg från honom helt förkrossad och han kunde inte ens bry sig att skicka ett sms om jag kommit väl hem!?

Ett tips till dig från mig är att bryta kontakten helt. Blocka han från Facebook,garanterat blir han ställd och inser vad han mist.

I mitt fall tror jag han hade en annan tjej på g, hade märkt att han gömt mobilen varenda gång jag var hos honom. Han tittade på andra när vi var ute och inför en tjej verkade det som han ville visa upp mig, sen typ säga saker som smsa imorgon annars vaknar jag av mobben, (som man kan stänga av ljudet på!)

För att göra en historia kort så har han kontaktat mig typ 5 gånger och velat ha mig tillbaka. Jag har givetvis inte gjort det, eftersom allt jag kände för honom är borta.

Jag ska berätta varför, genom bekanta ryktades om att han kort efter vårt uppbrott börjat hänga på dejtingsajter rättare sagt dessa knullsidor ursäkta ordvalet! Och varenda gång han inte fått napp där kommer han krypandes.

Du ska veta hur snabbt deras känslor växlar från att säga att orsaken varför han gjorde Slut var att vi inte sågs tillräckligt ofta för att nu senast jag hörde av honom, då gick det alldeles för fort! Men att han nu efter tiden som gått, vet vad han mist.

Jag vet att det nu känns som världen ska gå under och jag kämpade igenom mig varje dag och kväll med tanken att det blir bättre! Och det kommer du också inse.

När en dörr stängs öppnas en annan!

Men som sagt hade jag vetat vad jag vet idag då jag fortfarande e vän med honom på Facebook och har svårt att ta bort honom. Så ett råd till dig om du kan trots du ska se honom varje dag, behandla honom som luft..då kommer de springandes ska du tro!

Tror det är därför han kontaktar mig i ett för att han aldrig blivit nekad så här, men av och på förhållande är inget att sträva efter!

Kram på dig å kämpa på!

http://overleva-uretrit.bloggplatsen.se

 
Cornelia

Cornelia

3 november 2014 22:39

Åh du! Jag var precis med om samma sak, den jag, faktiskt fortfarande älskar, tror jag, erkännde för exakt en vecka sen att han bara ser mig som en kompis och att han inte vill att vi förstör vår vänskap pga ett förhållande, så han råkat gjort tidigare med en tjej. Han ville inte att det skulle hända oss, även om det typ händer just nu typ.

Själklart är de skit jobbigt, har gråtit många timmar pga detta men jag känner verkligen samtidigt att jag måste stå på mig själv, försöka känna att jag själv är bra, och samtidigt finnas där för honom för han går igenom en jobbig period i sitt liv just nu, och skulle jag dra, så skulle det inte bli bättre eftersom jag var med honom när allt det som hänt, hände, så behöver han nog ändå mig. Men ja jag förstår dig att det är jobbigt, för det är der verkligen!
Jag finns här ifall du behöver prata, skriv en kommentar på bloggen om du behöver snacka :)

sv: Tack fina du!

http://neliiaah.blogg.se

 
Angelica

Angelica

4 november 2014 19:37

Ajaj, lider med dig! :(

http://angelchanelle.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Ovido - Quiz & Flashcards