elin-mylife

Direktlänk till inlägg 14 november 2014

Hög musik PÅ

Av Elin - 14 november 2014 21:29

Har haft en bra dag i skolan, inte den bästa men bra! Varit så sliten, seg och trött hela dagen. Inte alls kul kan jag ju meddela er då jag inte hänger med eller nåt i skolan. Får verkligen hoppas på att jag kan sova ut nu i helgen!!!

Men nu mot kvällningen ändrades det helt, jag blev så jäkla glad och pigg, på topphumör helt enkelt då jag ställde mig och dansa lite granna (haha), gick och sjöng. Kvällen fortsatte så med att jag satt och lyssnade på hög musik från AUX i tvn. Grymt! 

Funderar på vad jag ska fortsätta kvällen med..börjar bli riktigt trött nu, men måste försöka hålla mig vaken lite till så att jag inte vaknar för tidigt men också så att jag får vila ut!


Dansade idag på idrotten. Hm...inte det roligaste då jag suger på dans och sen så FILMADE vår idrottslärare oss! Kändes så jävla obehagligt och jobbigt! Speciellt när jag glömde bort vissa saker och sen misslyckas TOTALT på en gren, hehe det ska vi inte alls prata om...   

När jag kom hem så har jag slappat iprincip hela tiden, var nämligen ensam hemma i flera timmar och det kändes otroligt skönt då jag nästan aldrig är själv! Helgen började GRYMT   Fick också som uppdrag av mamma och göra mat och fixa disken. Check! 

_______________________________________________________

Blir massa engelska och spanskaplugg i helgen. Men också städ och lite fix. Hoppas med på att vädret hålls uppe så att man kanske kan ge sig ut. Vi får se vad jag planerar upp!! 

Juste - gjorde ett varsitt tidsinställt inlägg på måndag, tisdag då jag inte vet hur mycket jag kommer kunna uppdatera er eftersom att jag har plugg som verkligen måste göras! Prioriterar det först tyvärr. Men så att ni vet ifall det inte blir något mer inlägg. 


Ha en bra fredagsikväll finisar ♥

 
 
Linn♡

Linn♡

14 november 2014 22:06

Hoppas verkligen att du får sova ut nu i helgen då! ♡♡ Jag håller med dig, dans är inte direkt en favorit. Snarare så hatar (ogillar då:PP) jag dans, usch suger på det hahahaahh. Och sist vi hade det så filmade våran lärare också oss, och jag som blir så fail på filmXDXD hahahah så konstigt kändes det!

Ha en toppen helg nu♡♡ Många kramar till dig!! ♡♡♡

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

 
fashion

fashion

15 november 2014 02:30

Svar: Tack så mycket <33
Hoppas att du kommer ha en bra lördag! :D

http://nattstad.se/fashioninspiration

 
Isabella

Isabella

15 november 2014 11:12

Hoppas du kan sova ut i helgen, det behövde jag också! Låter som du har en hel del att göra, hoppas du får en bra helg! :)

http://byisa.blogg.se

 
Lotta

Lotta

15 november 2014 11:16

Sv: Tack så jättemycket, du är såå himla snäll :) och ja, det är lite surt men skönt när man har det gjort :) Har du några roliga planer för dagen? =) KRAM!

http://olesenstjej.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Ovido - Quiz & Flashcards