elin-mylife

Alla inlägg under oktober 2014

Av Elin - 9 oktober 2014 15:01

Då kör vi på väska 2. Har inte heller mycket grejer i den heller men behövs då vi har idrott eller bad. 

Denna ser ut så här..  
Den är väldigt stor inuti och finns massa plats i den. Köpte den också på Gekås, Ullared för några år sedan och den var också runt 150 lappen. Billigt för en riktigt bra väska. Det ända dåliga med denna väska är att grejerna man stänger väskan med går lätt sönder, även fast den är gjord av metall. De blir mjuka och tillslut går det att böja på dem, därefter är de av. Som på min ena så har jag fått suttit ett gem på den. :P


Finns fyra fack, två lite större och sen för "mobil" på sidorna.

   

Med mig i väskan har jag idrottskläder, badkläder (beror helt på vad vi har för nåt) och skor.   

Småplock så som deo, parfym, ett sjukt gammalt lås, shampoo, lapp med familjens nummer ifall nåt händer och min mobil inte funkar. Är en sån som inte kan nåns mobilnummer, jättesvårt och lära mig det! 

 


Men det var det    Bara och fråga om något mer ni vill se, höra osv! Hoppas att ni haft en bra dag. ♥ Kramar

ANNONS
Av Elin - 8 oktober 2014 21:47

   

Så himla sött armband jag fick av Emilia Hihi! Tack fina du ♥ Godnatt! ♥

ANNONS
Av Elin - 8 oktober 2014 20:00

Mår så himla dåligt! Är super trött, mina ögon svider, huvudet värker, ont i halsen, jag fryser och känner mig helt kass rent ut sagt. Känns som att nåt ska komma upp när som helt från munnen och kroppen värker. Ryggen värker, axlarna värker och jag kan inte göra något fysiskt, kan inte ta upp armarna och jag kan inte ens ta på mig en jacka för att det gör så ont! 

Jag vill inte bli sjuk! Passar verkligen inte nu...vi har inget prov eller sånt men jag kan verkligen inte missa nåt från skolan. Det är det sista jag vill göra nu alltså..


Matteprovet är klart och det kändes ganska bra! Vet att jag misslyckat med några saker men jag försökte och skrev verkligen på allt. Jag är nöjd och det är andra gången jag kände mig nöjd med ett matteprov utan att känna mig värdelös!   

Slutade två och det slutade med att jag bara har vart sittandes framför datorn. Inte orkat något annat förutom att jag har bloggat lite granna, sett på portkod 1525. Gud vad spännande och sorligt det var i slutet!! Vill bara ha nästa del, här, nu! Verkligen en serie som jag tycker om och som är i min smak. Diggar den verkligen. 

Sen idag är det fyra dagar kvar till säsong fem av The walking dead!!!! Ahhh så taggad!!!! Tror verkligen att denna säsong kommer vara riktigt bra (som alla andra)    Sitter och taggar sönder, och jag tror att mamma börjar bli trött på mitt tjat..   

________________________________________________________________________

Torsdag imorgon. Hoppas verkligen på att jag mår bättre då det är skola och lite så. Ingen ansträngande dag, slutar tio över ett. Men om jag mår som nu så kommer dagen vara riktigt dryg och jobbig. 

Nu ska jag ta mig clementiner och käka så att jag får massa vitaminer i mig och sätta mig och kolla på Bonde söker fru, kollar ni på det? 

Ha en bra kväll! :* ♥

 

Av Elin - 8 oktober 2014 17:26

Blir på så bra humör av denna låten och diggar den otroligt mycket!   Kram ♥

Av Elin - 8 oktober 2014 16:17

Tänkte att jag skulle visa vad jag har för väska och sen vad jag har i den. Har dock två väskor men tänkte att jag visar ena nu och andra imorrn.  

 


Väskan ser ut så här och den är ifrån Gekås, Ullared. Köpte den för 150 kronor och kände att det ändå var ett bra pris för denna väska! Det som är lite dåligt är att den 'rasar' ner som det visas på bilden. Men är jättenöjd annar med väskan. 

 

Inuti så har den ett litet fack, två 'små fack' som man kan ha mobilen, plånboken i. 

 

Finns inte alls mycket i väskan men självklart beror det på om vi har läxor, prov...lite småplock är det just nu som nagelfil, tofs, kalender, engelskabok, spegel, binda och näsdukar. 

   

Håll utkik för Vad finns i min väska #2 imorgon!    Kram ♥

Av Elin - 7 oktober 2014 22:00

Avslutar denna dag med ett blogginlägg och antagligen så ska jag hinna med och göra ett tidsinställt inlägg till imorgon med...haft massa matteplugg inför imorgon så har inte hunnit med det jag skulle. Men nu är jag i alla fall redo för prov, förhoppningsvis. Hoppas på att det går bra denna gången, om inte bättre!   

Vart i skolan och fått reda på två prov (glömde och skriva att jag fick veta engelskan då, blev nog kanske godkänd på båda proven -dock inte säker för vi fick ej något betyg så svårt och avgöra) Men svenskan blev jag godkänd på och non med. Känns riktigt skönt och nu är det bara och 'släppa' det!  

Börjar få blåmärken och massa röda märken från gymnastiken på idrotten, inte snyggt allså. Hehe. Men bara ett tecken på att man rört sig. Ett plus!


Har haft en sådan huvudvärk idag, hela dagen och det har känts som att bomb skulle sprängas i huvudet och nu på kvällen har jag fått en jobbig magvärk. Verkligen ingen värk som jag känner igen och det skrämmer mig, är som en molande värk men ändå som en skarp smärta. Är sjukt illamående och förut trodde jag att jag skulle kräkas. 

_________________________________________________________________________________________

Mitt i allt pluggandet förut kom Sara in, ledsen och förbannad. Tänkte "Vad fan blir det nu?" och får höra att hela överraskningen till Mamma och Pappa är förstörd för att någon i släkten hade sagt till mormor och den (ursäkta att jag uttrycker mig elakt och fult men är så förbannad) jäveln hade sagt till mamma vad de ska få i present!   Hur jävla lågt kan man gå!? Så nu är hela skiten förstört! 

De vet vad de ska få och allt är bara så himla fuckat nu.

Vi vet inte om vi ska 'ge' dem det eller om vi i panik ska komma på nåt annat...vill bara att vi skiter i allt just nu. Hela resan och köret pga dem jävlarna!!! Jag är så jävla besviken på alla. Hur kan dem förstöra för oss och framför allt för MAMMA och PAPPA!? Har de inget i deras jävla huvuden?! Inga känslor?! och det kan inte hålla sin käft bara LITE stängd!

Nu är jag riktigt förbannad! Riktigt jävla förbannad. De ska nog få höra ett och annat av oss barn sen, en sak som är jävligt klart.. 

Men dem som sagt det här kan också bara dra åt helvete!! Långt åt helvetet....


Kram! ♥Av Elin - 6 oktober 2014 22:12

Har en sådan huvudvärk men tänkte att jag ändå skulle hinna uppdatera er innan jag lägger mig. 

Har haft en bra dag med mycket skratt och gött folk. Nu var det ett tag sen jag kände så och kunde skratta men det har varit så mycket med skolan så jag har verkligen inte haft tid och 'tillåtit' det. Men nuså kör vi på livet igen!   


Hemma idag så har jag försökt att repitera lite matte inför onsdag då vi har prov. Gick helt okej då inte hittade så mycket uppgifter och var så himla stressad så att det blir mer och bättre imorgon! 
Ta't det lungt och innan har jag bara varit i skolan då vi såg på en film på hemkunskapen. -Var en man som BARA skulle äta Mcdonalds i en månad och se hur han mådde efter det. Han klarade dock inte en hel månad. Tillslut mådde han bara sämre och sämre för varje dag och hans lever klarade nästan inte av det osv. Ja men det var MASSOR! 
Könstigt..är ju inte någon mat! Man får ju ingen näring eller nåt i sig, är ju bara massa socker och fetter i...skamligt! Han spydde av maten, han blev tjock och gick upp 11,5 kg på mindre än en måndad!? Därefter så blev av beronde av MATEN. Det är verkligen sjukt vad sådan skit kan göra med en...man skäms så himla mycket   

Vart en vanlig dag i skolan som sagt.

___________________________________________________________________
Imorgon är det tisdag, långdag då vi slutar tio i fyra. Ska försöka få upp två inlägg. Ett lite mer intressantare och sen ett vanligt. Men vi får helt enkelt se vad som hinns med då jag har matte och göra och mitt privatliv också..  men som sagt uppdatering kommer! 
Svarar på era kommentarer imorgon för nu måste jag verkligen kila och äta nåt litet. Hoppas att ni i alla fall har haft en lika bra dag som mig. Kramar ♥

Av Elin - 6 oktober 2014 19:54

Sitter just nu och lyssnar på livepratet om Ebola...det är så hemskt! Det kommer bara närmare och närmare sverige.. närmaste är en kvinna som just nu flygs till Norge. NORGE! Det är breve oss..de säger att det nog inte kommer komma hit och risken är liten, men hur fan vet ni det?! Hur vet ni det? Det är just nu breve oss och en människa har blivit insjuknen! Men det är inte bara i Norge, det är en i USA, två i Spanien och MÅNGA tusen i Afrika.

Att över 3000 människor har DÖTT av Ebola på BARA 3-4 månader...det är inte sant i mina ögon. Att en sjukdom kan ta sån stryck på oss människor. Vi har inget botemedel och det skärrar mig. Vetenskapsmännen gör sitt bästa självklart, testar och testar vad som kan bota oss men vi har hittills inte fått nåt svar. Säkert inte på många månader heller då flera av oss kommer ligga på en säng på ett sjukhus. Isolerade. Ensamma. 

Jag är rädd. Så jävla rädd att någon i min närhet ska bli sjuk. Att kanske få klä på sig en sån rejäl skyddsdräkt, se på hur han/hon lider. Kanske inte ens får träffa honom/henne något mer! Inte höra hennes/hans röst mer eller känna hans eller hennes närhet..

Jag vill inte! Jag vill inte!

Det bara får mig och gråta, vad som händer med oss människor. Hur svaga vi är och inte kan göra NÅT! Man skulle bara vilja önska sig bort det här men det är ingen lek..det är verklighet och vi har nu verkligen fått se hur verkligheten ser ut...det är ingen väg på rosor som folk säger! 


Tänk om en själv skulle bli insjuknen...då skulle jag fort leta upp ett gevär och se till att det snabbt var slut för mig. Hemskt men sant..


Varje dag står det om flera 100 som insjunknat. Flera 100 som dött. Hur många flera ska vi få höra? Vi är snart uppe i 4000 och fler kommer det bli. 

Jag skakar av tanken vad som händer. Alla tankar snurrar inne i mitt huvud. och jag vill knappt kolla på aftonbladet längre. Paniken samlar sig inom mig och jag vill nästan inte att mamma och pappa heller ska se detta för att höra deras tankar och prat som gör att jag får ännu mer panik! 


För dem som inte vet vad Ebola är ska ni få en liten snabb info:

Ebola är en blödarfeber med hög dödlighet. Smittar genom kroppsvätskor till både människor och djur.

Inkubationsfebern för ebolafeber är 2-21 dagar. Symptomen är akut feber, huvudvärk, muskelvärk, torrhet i svalget, svaghet följt av yrsel, blodiga kräkningar, diarréer och blödningar ur kroppsöppningar...

Ebolavirus är en av de mest dödliga patogenerna för människor och icke-humana primater och måste handhas på de laboratorier som har den högsta skyddsklassen, skyddsklass 4.Viruset angriper främst endotelceller och sprids via blodet ut i kroppen och orsakar nekros av kroppens celler, som leder till ett häftigt sjukdomsförlopp karakteriserat av blödningar ur kroppsöppningarna. Dödligheten är 50-90%.

Här kan ni läsa lite mer om Ebola och vart ifrån jag tog lite text ifrån. 


Kände att jag bara var tvungen och skriva av mig. Mått så himla dåligt av allt läsande på aftonbladet och panik inom mig. Det ända vi kan göra nu är att hålla alla tummar och hoppas på alla vetenskapsmän!!! Att läkemedlet finns här inom några månader...Rest in Peace för er alla som gått mot det fria och inte behöver känna smärta mer <3 Ta hand om er nu och tack för att ni orkade läsa! <3 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se