elin-mylife

Alla inlägg under oktober 2014

Av Elin - 3 oktober 2014 21:29

Fem saker som gör dig glad
Musik 
Umgås med familjen och kompisar
Blogga
Vara ute på en löptur, gå i skogen
När jag trott att det gått käpprätt åt skogen med ett prov men att jag klarat det.
  
Fem saker som du tycker mindre om
Att tiden går alldeles för snabbt eller alldeles för långsamt
Jobbiga människor
När något som man sett fram emot blir inställt
Att stressa
När jag inte vet vad jag ska blogga om..
 
Fem saker du ska göra i helgen
Försöka ta en springtur
Chatta med folk
Umgås med familjen
Blogga
Ta't lugnt
 
Fem framtidsdrömmar
Resa
Träffa folk som jag träffat på nätet (och ja jag vet att de är verkliga, don't worry<3) 
Jobba på mitt drömjobb
Skaffa häst och lära mig westernridning, my dream ♥
Hitta den rätta! 
 
Ha en go kväll! ♥
 
 

ANNONS
Av Elin - 3 oktober 2014 17:00

Ligger just nu nermyst i sängen och funderar på och kolla på serie (orange is the new black -som jag ALDRIG blir klar med xD) Känns sjuk pinsamt att jag började se den innan sommarlovet och att jag inte är klar med den ÄN. Den är bra så att det är inget med det, men glömmer bort och titta och sen nu har jag haft MASSA att göra. Haha!

Kvällen blir så med medans mamma och pappa är borta och jobbar kvälla. Datorn, serie, musik? Blir en go fredagskväll tror jag allt   


Haft en riktigt träningsdag, först så gick jag och Alice till badhuset som verkligen ligger på andra sidan stan!! Därefter simmat 200 meter+4 längder till och efter det gå till skolan....tog en verkligen på krafterna när vi var halvvägs till skolan men det var bara och fortsätta! 

Vi kom en halvtimme försent till spanskalektionen men hade sagt det igår till läraren så att hon visste det och att mamma, pappa inte skulle få ett meddelande..men inte mitt fel ifall vi kommer försent när vi kanske bara har tjugo minuter och gå till andra sidan stan...de kan ju tänka LITE, bara för att de tar bilen själva!!

Inte direkt hänt nåt speciellt i skolan än det.
Välkomnar helgen med en riktig slappkväll och ett glatt humör! Nu jäklar ska jag ta vara av varenda minut. Trevlig helg allihopa ♥♥♥

ANNONS
Av Elin - 2 oktober 2014 21:59

Nu är klocka tio och jag måste springa och packa väskan då vi ska till badhuset med klassen imorgon... inget jag ser fram emot! Hatar verkligen badhuset, visa mig och allt möjligt..sen nu till tandborsten och börsta tännerna. Därefter direkt i sänga! Om jag ska orka med skolan till två så får jag verkligen sätta fart. Hoppas på att jag somnar snabbt och får sova hela natten så att jag vaknar pigg. :)

Börjar tio över nio eftersom att vi ska till badet direkt på morgonen och vi skippar första lektionen. Men jag och Alice ska gå nästan direkt när jag kommer till skolan så att vi kommer i tid och slipper stressa. Därefter måste vi typ stressa ihjäl oss tillbaka till skolan..då vi BARA har en halvtimme och duscha, byta om och gå till skolan. Vi går och då tar det 30 minuter, är SJUKT långt för det är typ andra sidan stan....menmen, sa till läraren att vi kommer komma sent så att hon vet det iaf!  

Slutar kvart i två imorgon och då är det HELG!!! 

Vi får se va som händer då. Kanske lägger upp någon plan inför helga imorgon. Ha en bra fredag imorrn. Godnatt ♥♥

Av Elin - 2 oktober 2014 14:36

 

Glöm inte detta!!!!    Kram ♥

Av Elin - 2 oktober 2014 13:58

Dagen blev klar för en timma sen och jag gick från skolan utan att känna 'bara och börja med läxa när jag kommer hem då.'

Kändes riktigt skönt alltså! Inte göra ett dugg, sitta lite vid datorn, kanske en promenad. Det är jag värd efter dessa två veckor!!! Nu blir det inge plugg förens måndag igen :) SKÖNT!


Noprovet gick okejbra idag. Var några grejer som jag var osäker på men jag tänkte att jag skriver och chansar. Bättre än att jag lämnar tomt liksom och kanske få någon poäng ifall?    Bara och vänta å se hur det gick till nästa vecka då!

Vilket höst väder idag alltså, lite kyligt, grått och dimma men på samma sätt mys. 

Nu ska jag dra mig, ville bara uppdatera er lite smått! Ha en fortsatt bra dag ♥♥

 Av Elin - 1 oktober 2014 20:46

Har haft fullt upp med pluggande inför noprovet imorgon och vet inte alls hur det känns inför imorrn. Vet inte om det kommer gå bra, dåligt. Hm..får helt enkelt köra igenom en gång till innan jag lägger mig. Känns lika bra! 

Tur som det är så har vi no som första lektion och det känns skönt. Lika bra och göra proven så fort som möjligt så att man slipper dem sen.   

Bara och tänka positivt.

Blev en tvkväll, satt och kollade lite på bonde söker fru. Nu klockan nio blir det premiär av Efterlyst. Spännande!


Idag så hade vi ett prov till i engelskan, läsförståelse och vi hade ingen aning om det! Kände mig inte nöjd alls efter provet, men det går som det går. 

Mitt i allt, på spanskan skulle vi får reda våra provresultat. Kändes inte så himla bra, visste att jag i alla fall skulle bli godkänd. Skakade lite granna och det kändes sjukt jobbigt. Tillslut var det min tur och gå fram och titta (Vi fick inte proven för att någon inte hade gjort provet.) Tittade på lappen och så såg jag...jag fick inte fram ett jä*la ord. Tittade på läraren och tillslut fick jag fram ett "oj". Gick och satte mig igen och jag höll nästan på och gråta..


A. Det var ett A! ETT A!? Det kändes så himla bra!! Bästa provet jag någonsin fixat. Var tvungen och ringa mamma direkt efter att lektionen var slut. Pappa och mamma var så himla glada för min skull och ja, kan inte få fram ord vad jag känner!!!!  Nu känns det bara positivt och gå till spanskan, speciellt efter provet och vad jag visat! Bara och köra på nu alltså och visa att jag kan mer.   

___________________________________________________________________________________

Imorgon då jag gjort provet och skoldagen är slut kan jag gå från skolan fri från alla prov, läxor och äntligen kan slappna av i soffan och inte känna någon stress. ALLS! Inte behöva tänka på nåt. Känns verkligen skönt! 

Helgen blir ledig, vad jag vet i tillfället och behöver då bara börja tänka på skolan på måndag då jag ska ta hem matten och repitera inför matteprovet på onsdag. Men det är då! Nu är nu.

Vi får se vad som händer imorgon, slutar tidigt så funderar på en promenad? Vi tar det då   

Kvällsmat, noläsnings och efterlyst står på listan. Därefter sänga! Ha en bra andra oktober imorgon ♥

   

Av Elin - 1 oktober 2014 18:53

     

Har haft en sjukt stressig månad med läxor, massa prov och skolan överhuvudtaget. Om man tar i helhet så har två tredjedelar av förra månaden gått åt till skolan! Knappt haft någon fritid och jag antar väl att denna månaden fortsätter så...vart med om saker och ting men kommit tillbaks till mitt gamla jag igen. 

Oktober;

 

Nu är vi i en ny månad, oktober. Hoppas på att denna månad blir bättre än september. Mindre läxor och prov. Mer FRITID! Fast som det ser ut nu i början av månaden så tror jag icke att det blir så.

Får också försöka komma igång med träningen igen satt jag är igång men som sagt, mina dagar har gått åt prov så inte så lätt. En födelsedag och höstlov har jag och se fram emot iaf :) Härligt!!! 
Hoppas på att denna månaden som sagt är bättre än september men känns inte så i nuläget i alla fall. 

Ha en underbar oktober alla ♥Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se