elin-mylife

Alla inlägg under oktober 2014

Av Elin - 24 oktober 2014 23:15

Tänkte att jag skulle ta och uppdatera er lite innan jag tar mig till sängen. Är bara nere just nu och svintrött så känner att det är lika bra och bara ta nåt gammalt och ta sig över!


Har haft besök av Sara och Dennis hela dagen så har inte kunnat uppdatera så som jag ville - därefter så satt Ida, mamma och jag och spelade skip-bo hela kvällen med så ja. 


Vart i skolan idag och det startade som sagt med otur. Dagen har fortsatt lite så då och då idag, höll på och glömma en tröja på badet sen på spanskan. *Pust*

Var till badet och tack och lov var det flera personer som skulle vara med - så blev inte helt ensam haha! Gick riktigt bra och simma - åtta bröst, fyra ryggsim, livräddning. Träningsvärken blev också bättre när jag hoppade i och började simma, kändes som att jag hamnade i värsta drömmen för det bara försvann! :) 

Hade ju med sista redovisningen innan höstlovet och det gick bättre än planerat. Nervös var jag men det kändes som att nervositeten släppte efter att vi pratat lite granna.. så om vi får betyg på detta så får vi helt enkelt se hur det går! :) Känns iaf bra och jag är ändå nöjd!

___________________________________________________________________________

Nu är det äntligen höstlov - som jag har längtat! Vet dock fortfarande inte vad som ska hittas på men det tar vi dem dagarna! Hanna och jag ska iaf sova över på måndag då vi ska se The walking dead tillsammans och fangirla ;) Men ska också försöka träffa killen min♥ Blogga och försöka komma igång med träningen också - om det inte ska hålla på och regna hela jäkla tiden! ;( Gillas inte!

Men som sagt tar vi det då, oplanerat eller inte.


Mitt huvud snurrar och jag hänger nästan inte med. Så här har det hoppat från och till och det är inte för att jag är trött - nu är det för att jag är trött men när jag känner mig pigg så är det som att hjärnan "slutar" fungera och att jag inte hänger med. Riktigt obehagligt är det!!! 

Hoppas att det nu slutar när jag kan vila ut, får hoppas på det. 


Nu ska jag dra mig till sängs. Godnatt på er! ♥

     



Av Elin - 24 oktober 2014 18:20

Jag säger mest:
1. Va?
2. Vad gör du?
3. Du då/Själv?
4. Oh my good
5. Jag fryser!
Jag äter mest:
1. Chips
2. Frukt/Grönsaker
3. Mat
4. Bullar/kakor
5. Mackor
Jag gör mest:
1. Läxor
2. Lyssnar på musik 
3. Bloggar/läser bloggar
4. Skriver med kompisar
5. Är med familjen, vänner
Jag tänker mest på:
1. Min kille
2. Hur min dag kommer vara
3. Vad jag ska skriva om på bloggen
4. Om jag ska gå på en promenad
5. Min familj, vänner.
Jag saknar mest:
1. Min kille
2. Tina, Jack och alla andra djur
3. Värmen och sommaren
4. När jag var mindre
5. Häst över huvudtaget...
 
 
Hoppas att ni haft en bra dag! Det har verkligen jag förutom det som hände imorse och tills nu.. KRAM ♥
 

Av Elin - 24 oktober 2014 08:06

Det första man gör idag är och missa skolskjusen till skolan.. när träningsvärken nästan är helt borta så kände jag att ända valet var och springa. Sprang och sprang men sen insåg jag att det var försent. 

Tänkte att jag ringer till Sara - mitt upp i allt slår mobilen av sig och jag måste vänta på den..kommer därefter på att Sara skulle vara ledig idag. Går in och får panik hur jag ska göra, kommer på att mamma är hemma så nu vid halv nio kan hon skjusa mig till badhuset. 

Fenomenalt!! 


Riktigt illamående och så jävla nervös inför redovisningen med - hur ska det gå? 

Ha en underbar dag så ses vi efter skolan ♥♥


Av Elin - 23 oktober 2014 20:43

Noredovisningen är klar, svenskaprovet är gjort. Nu är det bara spanskaredovisningen kvar..som jag bara är SJUKT spänd på. Vill verkligen inte, men måste tyvärr. Kommer få panik som jag höll på och få igår. Kommer också glömma av mig och allt - nä usch jag är inte alls taggad!

Noredovisningen gick bra, vi redovisade bara för läraren. Svenskaprovet är jag inte speciellt nöjd över, vi får helt enkelt se hur det går! 


Är ett riktigt höstväder idag - regnigt och äckligt kallt! Vill verkligen inte vara ute just nu. Fryser ju nästan ihjäl och så fort man kanske bara varit ute i fem sekunder så är man genomblöt! 

Känner mig inte lika pigg för vädret men humöret är ändå på topp :) Är som nykär - och nej är inte kär i någon annan!!! 

__________________________________________________________________________

Jävla bad som jag har imorgon och jag är typ den ända som ska vara med imorgon!! Får nästan panik för jag vill inte vara där själv med läraren och bah; "Hej här är jag, look at me   "
Usch känns så jävla skämmigt, pinsamt och allt! Hoppas verkligen på att Asha ska vara med imorgon - kommer annars bryta ihop..

Sista dagen med innan sommarlovet, nu du blev det lite fel!!!! HAHAHAHA Höstlovet* xD

Så himla skönt alltså, taggar som bara den!! 


Uppdatering om träningsvärken då - bättre idag men jag har fortfarande fruktansvärt ont. Kan i alla fall gå upp från sängen och sätta/ställa mig utan att gråta av smärta! Bra bra :)

Nu blir det att sätta sig i soffa och kolla tv, därefter checka datorn lite. Ha en bra kväll!! ♥ ♥

 




Av Elin - 22 oktober 2014 19:00


Matteförhöret gick jättebra, bättre än jag trodde och det känns riktigt bra! Trodde verkligen inte att jag skulle kunna det men imorse var det som något nytt inom mig kom fram.. 

Annars en vanlig dag i skolan som innehållit både nervositet och skratt.

Två dagar kvar till lov. Gud vad skönt - känner att vi alla är värda det efter allt slit! En veckas ledighet då jag inte ska tänka på skolan - ett dugg! Utan bara på mig själv, kompisar, bloggen och vad mer? Taggatagga   


Läst på lite no om marken inför en redovisning imorgon - shit vad nervöst...hatar verkligen och stå framme och prata. Tur som det är så är det inte så mycket! Därefter svenskan då jag äntligen ska få göra provet, dock på studiestödet men bara jag får det gjort innan lovet, slippa och tänka på det så är jag nöjd! Förhoppningsvis går det bra. Bara och tänka positivit som sagt..

_____________________________________________________________________________

Har en sån himla träningsvärk idag! Vet verkligen inte hur jag kunde få sådan värk!!! Gillar träningsvärk, ett bevis på att man verkligen har gjort något bra och tränat men denna - nej, känslan av att jag bara vill gråta. Gör verkligen så ont! Kunde knappt komma upp från sängen imorse, fick kämpa mig upp i kanske 5-7 minuter innan jag tillslut kom upp. Sen när jag ska sätta mig och ställa mig upp, då håller jag nästan på och börja böla och skrika för att det gör så ont..det är samma med trappor, kan knappt gå upp för dem. Inte heller GÅ!? Så jag vet inte hur jag ska göra längre när jag varken kan sitta, gå eller nåt..

Helst skulle jag bara vilja ta en motorsåg och såga av mig mina ben och ena armen. 


Hoppas att ni haft en bra onsdag! ♥ Kram

     ♥♥








Av Elin - 22 oktober 2014 18:09

 

Blir att kolla på lite portkod och kanske svenska hollywoodfruar innan det blir att uppdatera er lite mer och titta runt på bloggar :) det är jag värd efter en skoldag som denna och pluggande. :) Ses snart - kram ♥

Ovido - Quiz & Flashcards