elin-mylife

Direktlänk till inlägg 7 oktober 2014

Överraskningen ~ förstörd ~ förbannad!

Av Elin - 7 oktober 2014 22:00

Avslutar denna dag med ett blogginlägg och antagligen så ska jag hinna med och göra ett tidsinställt inlägg till imorgon med...haft massa matteplugg inför imorgon så har inte hunnit med det jag skulle. Men nu är jag i alla fall redo för prov, förhoppningsvis. Hoppas på att det går bra denna gången, om inte bättre!   

Vart i skolan och fått reda på två prov (glömde och skriva att jag fick veta engelskan då, blev nog kanske godkänd på båda proven -dock inte säker för vi fick ej något betyg så svårt och avgöra) Men svenskan blev jag godkänd på och non med. Känns riktigt skönt och nu är det bara och 'släppa' det!  

Börjar få blåmärken och massa röda märken från gymnastiken på idrotten, inte snyggt allså. Hehe. Men bara ett tecken på att man rört sig. Ett plus!


Har haft en sådan huvudvärk idag, hela dagen och det har känts som att bomb skulle sprängas i huvudet och nu på kvällen har jag fått en jobbig magvärk. Verkligen ingen värk som jag känner igen och det skrämmer mig, är som en molande värk men ändå som en skarp smärta. Är sjukt illamående och förut trodde jag att jag skulle kräkas. 

_________________________________________________________________________________________

Mitt i allt pluggandet förut kom Sara in, ledsen och förbannad. Tänkte "Vad fan blir det nu?" och får höra att hela överraskningen till Mamma och Pappa är förstörd för att någon i släkten hade sagt till mormor och den (ursäkta att jag uttrycker mig elakt och fult men är så förbannad) jäveln hade sagt till mamma vad de ska få i present!   Hur jävla lågt kan man gå!? Så nu är hela skiten förstört! 

De vet vad de ska få och allt är bara så himla fuckat nu.

Vi vet inte om vi ska 'ge' dem det eller om vi i panik ska komma på nåt annat...vill bara att vi skiter i allt just nu. Hela resan och köret pga dem jävlarna!!! Jag är så jävla besviken på alla. Hur kan dem förstöra för oss och framför allt för MAMMA och PAPPA!? Har de inget i deras jävla huvuden?! Inga känslor?! och det kan inte hålla sin käft bara LITE stängd!

Nu är jag riktigt förbannad! Riktigt jävla förbannad. De ska nog få höra ett och annat av oss barn sen, en sak som är jävligt klart.. 

Men dem som sagt det här kan också bara dra åt helvete!! Långt åt helvetet....


Kram! ♥



 
 
Sofia

Sofia

7 oktober 2014 22:46

Men va????? Vem fan gör så å varför+???!!! Måste ju varit ett misstag väl, kan ni inte ändra strategi o bara ge en liten sak och sedan typ två dagar efter slå till med nåt. Fy nu blir fan ja med arg, så gör man inte!!!

Kramis <3

http://bian.bloggplatsen.se

 
Mirjam Wallmark

Mirjam Wallmark

8 oktober 2014 07:52

Hoppas att provet går bra! :)

http://mirjamwallmark.blogg.se

 
Sara

Sara

8 oktober 2014 15:03

Usch så frustrerande :( Men det måste ju ha varit ett misstag, inte ok att berätta det iallafall. :(

http://www.baakochmaat.blogg.se

 
linnea

linnea

8 oktober 2014 15:04

fyfan hade slått någon.... blir arg bara jag läser det, kan tänka mig hur arg du är då!!

http://www.linneajosefin.forme.se

 
Sofia

Sofia

8 oktober 2014 15:20

Ni måste komma på nåt bra, så det blir en överraskning ändå :) Det fixar ni ;)

Kramis

http://bian.bloggplatsen.se

 
Emelie

Emelie

8 oktober 2014 15:40

Hej, nu kan du vinna ett armband från Thomas Sabo på min blogg.
Var med gärna :)
Direktlänk: http://sdotter.se/2014/october/vinn-ett-thomas-sabo-armband.html#comment KRAM!

http://sdotter.se

 
natalia

natalia

8 oktober 2014 16:15

Åhh så jobbigt :( Förstår verkligen att du blev arg!

http://nattis98.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Skapa flashcards