elin-mylife

Direktlänk till inlägg 17 juni 2014

Uteliggare ♥

Av Elin - 17 juni 2014 20:15

Har haft en bra måndag och tisdag!   Skönt och få komma hemifrån och få känna annan luft. 

Har varit jävligt slappt, slappare än andra gånger så det kändes faktiskt riktigt konstigt på nåt sätt. Haha, men visst det är skönt och ta det lungt också å inte göra 'samma' sak hela tiden. 
Kom till henne tio över två för mamma skulle jobba så hon ville skjusa ner mig  När jag kom så pratade vi. Gick därefter till Konsum och köpte lite grejer till kvällen. Vi spelade kort (rensade dem xD) Var barnvakt en liten stund. Vi gick till affären igen för vi skulle köpa dipp och gräddfil. Höhö. Gjorde därefter iordning där vi skulle sova och det var självklart ute som vi fixade iordning. Var så himla spännande!! Mwihihi.
Därefter fixade vi smoothie, chips+dipp, vattenmelon +festis. Vi fettade till det extra mycket men också så fanns det nyttigt också  Vi (mest jag haha) började käka typ på direkten för jag hade inte ätit någon middag...snackade, flamsade, skrattade, spelade monopol. 
Senare på kvällen så gick vi en promenad och kollade i Nisse's hundgård, var mys.

       

Tipsar VERKLIGEN denna festisen!!!! Den är sååå himla god, mums!<3


Vi gick och la oss halv tolv och kanske somnade tolv. Natten var grymt jobbig för jag låg och frös hela naten iprincip och kunde inte sova. Vaknade vid två, frös som fan, låg verkligen och skakade..usch! Tänkte precis säga till Hanna att jag frös och tänkte i huvvet 'Fan vad det är kallt' men då hör jag att en dörr öppnas så jag lägger mig fort och blundar så hör jag nåt och märker att det är Hanna's mamma som lägger en filt på mig. Efter hon gått typ dog jag och tänkte: Hur fan visste hon!? :O 

Somnade efter en lång stund och vaknar efter någon/några timmar och är as pissnödig! Väcker Hanna och vi går in på toa, hahah! Vi går ut å lägger oss igen.

Vaknar vid sju, fryser igen. Somnar. Vaknar nio och känner en varm sol lysa på en, sååå himla skönt!!! Äntligen värme liksom!! ♥♥ Älskar verkligen solen och värmen så himla mycket!



Idag så har vi inte gjort något iprincip. Ätit, haha. Kollat på Paranormal activity-The marked ones. Om ni gillar skräck, kolla på dem! Dock måste ni se den första först för annars förstår ni ingenting, haha. Men verkligen värda och se. 

Blev inte rädd i dem förra men denna filmen var det fett läskigt! 

OBS!!! Om ni är lättskrämda, kolla inte!!!!

Gått ut med Nisse, kollat videos och sånt. 

Vi var rätt så trötta idag så vi orkade inte göra någonting alls. Fick helt enkelt bli en slappdag och det kändes bra eftersom att jag också hade ont i huvudet.   


Nu när jag kommit hem har jag inte gjort mycket heller. Varit med Dennis, vi har kollat på videos -traktorer. xD +Gosat, hihi. 

När jag skulle gå ut (som jag skrev i förra inlägget) till Dennis så sprang Dennis till mig och så ramlade han!! Sen när han skulle gå typ haltade han och hans ben böjde sig    Då blev jag ledsen! Hade ju tänkt leka med han men så kommer jag och ger otur. Vet att sånt händer och att det inte var mitt fe men känns ju som det, speciellt när det är småttingar. 

Han klarade sig och kunde fortsätta springa/gå men vi tänkte att det var bäst och vara inne för hans egen skull. ♥


Nu ska jag helt enkelt ta kvälla! Sätta mig framför tv, eller ja i vardagsrummet med familjen iaf. Senare kolla på videos och sova. Det ska inte alls dröja till sängen 

Ha en bra tisdagskväll nu ♥  

 

 Nu Hanna så känns det rättvist! ;*

 
 
natalia

natalia

18 juni 2014 09:50

Vad mysigt :D

http://nattis98.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Ovido - Quiz & Flashcards