elin-mylife

Alla inlägg den 2 juni 2014

Av Elin - 2 juni 2014 19:30

Vilken dag det har varit, blod har stått på mitt schema idag haha. Alltså inte mycket blod men jaja, ni fattar ;) Först på nåt jäkla sätt slår jag till mig själv med min dator på min läpp så jag börjar blöda och fick en liten fläskläpp haha. Men just i den situationen så asgarvade jag och Hanna för en jävligt rolig och konstig sak XD det var därför jag råkade slå mig. 

Andra gången så satt jag och några andra och väntade på spanskan och jag råkade slå mig själv på näsan med mappen så då blödde jag näsblod med..fint..


Dagen idag har annars varit perfekt! Sätt han flera gånger och jag smälter varje gång. Ni kan inte förstå! Och hans röst, oh my gosh, den är ju för skön<3<3

Bra väder och varmt!

Blivit klar med Hanna's och mitt schabrak, men den blev så JÄVLA failad så jag la den i en låda för varken Hanna eller jag ville ha den! Fyfan.

Lärt mig nåt på matten som jag förstod hälfen av men ändå lyckades jag göra klart den sidan som vi skulle göra. 

Haft so och fortsatt med inlämningen, samma på spanskan. På engelskan redovisade vi våra reklamfilmer och jag skrattade igenom hela filmen (som vanligt) xD den är så bra nu när jag sett den ett antal gånger!! Haha :) 

Dock kan jag inte skratta för antingen låter den helt fuckat eller så hostar jag samtidigt. 


Börjar också må och känna mig bättre! Fyfan vad skönt..börjar få tillbaka min röst men dock har jag nån sorts bas i rösten men snart! Imorgon kanske :) Hosta som sagt, men inte lika kraftig och min snorighet försvinner snart med!! Jag börjar komma tillbaka nu, förutom min magvärk. Jag är på topp!<3 alltid härligt och kunna må så här.


Inatt så var det värre om jag säger så. Fick en sån hosta så hostade iprincip hela natten, drack vatten men tror ni att det funkade? Nej inte ett dugg..blä, trodde att jag skulle väcka alla i huset!

Fick ju också gå upp tidigt idag med och jag hade sjukt problem med att komma upp men tillslut fick jag ju släpa mig upp. Ville bara ligga kvar i min mjuka, varma säng.<3


När jag kom hem så käkade vi lite grann. Efter det så satte vi oss på altanen, solade, pratade och mamma å Ida badade. Där satt jag i värmen, ville bada men kände att jag inte ville bli sjukare så jag satt kvar. Men tillslut fick det vara slut, tog på mig badkläder och hoppade i. La mig på en badring och gled runt :) Var jävligt skönt! <3 Jiiiiihaaa! Årets dopp är gjort nu, dock i poolen men det får fan vara överallt (enligt mig) :) blir jag sjukare nu så blir jag, värt var de!


Imorgon är det tisdag igen. Inte alls den roligaste dagen men just nu skiter jag i det eftersom att han är där. 

Blir väl svenska, tyvärr..no -men då skulle vi vara ute, hoppas på att vi gör något roligt :) bild -på bilden skulle vi på någon utställning, vi ska kolla på kläder, någon som gjort klänningar osv. Blir kanske intressant :) Sist so, DÅ får jag jobba på till det sista innan torsdag! Dock vet jag inte om det liksom skulle vara klart imorgon eller om vi får på oss på torsdag med och sen inlämning efter. I don't know! 


Fick också ledigt på Ida's student, alltså går jag bara tre dagar nästa vecka, slipper skolavslutningen så det är gött. Fast jag måste vänta på mina betyg till måndag..får inte glömma och säga det till läraren imorgon. 


Bara jag om man är inne på youtube, kollar på video el lyssnar på musik och så kommer reklam upp å det är 'Tänk om' reklamen (alltså med en tjej som spyr, super osv) och så kommer det ett ljud i början och blir rädd!? Jag blir det VARJE GÅNG! Blir så jävla förbannad på den reklamen....


Oj, haha tog ett tag och skriva nu ser jag.. men nu ska jag kika på vad de andra gör för de har kommit tillbaka från Sara å dem :) senare blir det bänkad framför sista Ullared. <3 får inte heller glömma och kolla videos ikväll så jag hamnar i fas, mohaha.

Ha en underbar kväll, det ska jag ha!!! ♥  

 

Min frukost.


Ovido - Quiz & Flashcards