elin-mylife

Alla inlägg den 27 juni 2014

Av Elin - 27 juni 2014 23:15

Igår på kvällen så hörde jag en katt jama utanför mitt fönster. Öppnade upp och då ser jag Rålf. Får också syn på någon som dinglar från hans mun, en mus! Stängde fan fönstret fortare än jag kunde blicka!! Usch.

  

Natten var åt helvete också..vaknar vid två av att Rålf hänger i gardinen!!! Sen upp på mitt nattduksbord och tillslut lyckades hoppa upp i fönstret..höll på och få damp på honom! Fick också panik eftersom att jag har blommor i fönstret och så att jag inte skulle väcka hela huset. Vaknar sen hundra gånger..dels för att det var jätte ljust rummet och sen för att det var kanske 78 grader..


Idag har det inte hänt något särkilt (som alltid) 'Harkel' Nä men jag var inte alls på humör..alla har varit så sura och då har jag bara varit i mitt rum för att slippa undan allt.. regnade också i princip hela dagen..sedan åskat. Handlat.

Nu på kvällen hade mamma och jag skrivit meningar på google translate och översatt det till danska, jag vet vi är så normala, hahah! Nä men det var roligt. Älskar danska!!!<3

Har också myst med familjen.


Är så jävla beroende av mjölk! Dricker det till nästan allt....mjölk till frukosten, till maten, kvällsmaten, (fika ifall det blir det) omg säger jag bara..♥ Så jävla gott!!! Bara för att jag är beroende valde jag och ta en bild imorse när det var frukost.

  Mums♥


Vad har man för mer och säga? 

Juste, omg det här är stort! Har äntligen hittat en kroppsdel jag är nöjd med -förutom ögonen och armarna    Mina lår!

Fuck yeah. Har tydligen 'gått' ner dem. 

För några veckor sen var dom som två tunnor. Nu är de jävligt bra. Är fett glad <3

Det tar sig allt när man 'gör' saker   Nu är det bara resten kvar, fast i helhet börjar jag bli nöjd. Men nu har jag börjat träna och ska allt FÖRSÖKA mer än vad jag brukar göra..   Kom igen nu!!

Ha nu en förbannat bra kväll!! ♥




Av Elin - 27 juni 2014 11:17

Hahah, sitter redan och tänker på vad jag ska göra för inlägg när jag är borta! Svårt eftersom att jag ska vara borta en hel vecka men tänkte att jag nog lägger upp ett inlägg minst en gång per dag. Sen ifall jag kommer på mer så får jag 'dela' ut dem på vissa dagar   

Hittills har jag kommit på tre, en video är med på det med.   Vet dock inte om det blir fler videos, vi får se och ni kan ju kommentera ifall ni vill ha någon speciell video eller nåt speciellt inlägg! Skulle verkligen hjälpa!!


Som sagt. Kanske ska prata lite mer om när vi ska åka osv. 

Vi ska ju åka till norrlan och vi åker vecka 29 och det är vecka 26 nu. Ungefär tre veckor kvar! Dock var pappa osäker om vi skulle åka den helgen vecka 29 för mina kusin, farbror och hans fru skulle tydligen vara där lite längre. Men ni får självklart uppdaterat mer om det längre fram. Vi ska också vara där i en vecka. 

Har ingen aning heller vad vi ska göra där uppe. Sola, bada, shoppa och ha det jävligt awesome!!!   Riktigt taggad är jag! ♥

Hanna ska också med och det är bara ett PLUS. Nu slipper jag sitta där i ett litet hörn själv, för nu kan vi sitta tillsammans i ett litet hörn xD Haha nä skojade bara! Men jag har en i min ålder nu och vi kan hitta på allt möjligt tillsammans. 

Dock känns det konstigt att inte 'vara' med familjen på samma sätt som jag brukar vara. Men dem sa att de förstår och att det är bra för mig också! Fast självklart kommer jag vara med DOM också!! ♥


Nu blev det VIMSIGT. Kram ♥


Av Elin - 27 juni 2014 10:36

 

Ha en bra fredag! ♥

Ovido - Quiz & Flashcards