elin-mylife

Alla inlägg den 25 juni 2014

Av Elin - 25 juni 2014 22:05

Så skönt att du är frisk och kry nu! ♥♥


Haha! Kram ♥

 
 
 

Av Elin - 25 juni 2014 21:45

Har fått tillbaka min magont och illamående som jag hade sist igår eftermiddag! Fick en sån stark smärta och illamående förut så jag nästan behövde gå ut och spy! 

Med ont i magen tog jag beslutet att ta en promenad som jag skulle försökt gjort tidigare idag men inte liksom orkat men tänkt på det iprincip hela tiden att 'nu måste jag gå!'. Har fortfarande ont och kommer väl ha det ett bra tag till..


Har varit pigg hela dagen men inte orkat göra något särkillt! Tatt det lugnt hela dagen förutom att jag var ute och solade en liten stund när solen ÄNTLIGEN var framme och värmen var här. Har också följt med mamma och lämnade en bil på pappas jobb så att han tar sig hem när han tar helga. 

Busat med Trisse. (Video kommer haha!)   

Skulle som sagt gått på en promenad tidigare idag men inte aaalls orkat. Bara tänkt att aa nu ska jag gå, men inte blivit av. Tänkte gå när vi skulle åka med bilen men det sket sig ju och sen blev det regn. Fast nu äntligen på kvälla, orkade inte sitta inne så slet med mig Trisse och gick en bit även fast jag skulle gå en kortis. Hihi   

 


Har fått en stor röd bula på mitt ben som kliar ENORMT!

 

Imorse när jag satt vid datorn kollade jag på min arm. Tittade på mina blodådror och de var extremt blåa! Blåare än på bilden alltså. De är ju super synliga med.

Tycker att det är extremt häftigt!!!                   

 


På måndag ska jag förhoppningsvis vara med en kompis, Jonna heter hon och jag är grymt taggad! :) Därefter ska jag vara med Alice också. Asha blev det inget med, vi skulle vara förra veckan men inge sms från henne fick man även fast jag tog intiativet flera gånger. Skrev till henne på facebook men har inte fått nåt svar tillbaka heller. Blir så jävla besviken..orkar inte lägga ner mer tid på sånt folk mer. VISST man kan glömma och smsa, men att man gör det RÄTT så ofta, då är det nåt! Om hon inte vill vara -varför inte bara säga det? Om det är nåt med mig som hon inte tycker om -säg det, jag skulle uppskatta det riktigt mycket så att jag kunde ändra mig. 

Men man växer från varann, det gör man också.. 


På tisdag blir det att åka med Ida å mamma till Karlskoga! Vi skulle nog shoppa lite, ska då försöka hitta BYXOR! Haha, behöver vekligen det..för antingen så passar dem inte eller så är de sönder/går sönder! xD 

Men är taggad då också. Har allt lite planer   


Hoppas på bra väder imorgon! Efter regnskur, kommer värsta solen* Haha.. 

Ha nu en fortsatt bra kväll! ♥

Av Elin - 25 juni 2014 19:01


Om den inte funkar och starta på en gång, vänta en stund och klicka på starta igen! -Brukar funka för mig. Annars skriv till mig så får jag kolla upp det. 

Ha en bra kväll! ♥

Av Elin - 25 juni 2014 10:58

 


Tänkte börja med dagens horoskop. Tycker att det är lite spännande och ibland så 'händer' saker som det står. Dock får man inte förvänta sig så mycket att de ska vara sanna. Man får vänta och se liksom! :) 

Ha en bra dag! ♥

Ovido - Quiz & Flashcards