elin-mylife

Alla inlägg den 16 juni 2014

Av Elin - 16 juni 2014 18:00

Ett litet randominlägg men kände att jag nog ska dela med mig till er. Haha.   


Min favoritglass är mjukglass! Det är fasen det godaste som finns, i glassväg då! Om någon skulle fråga vad jag ville ha för glass skulle jag självklart säga -mjukglass. Men det kan ju också bero lite på vad det är för väder med, men annars helt klart mjukglass!  

Jag vet inte varför jag just tycker att mjukglass är så gott. Det är helt bara dett!!!♥ Mumsfyfan! ♥
Det är också enkelt å göra, helt okej billigt. Man kan också ha på vad som helst på det iprincip, fast jag föredrar bara mjukglass.   


Den glassen som jag tycker mindre om är nog Tiptop glassen..alltså den är rätt så okej utanpå men inuti är det något konstigt. Nån stor kula med kola eller vad det är som förstör hela glassen!! Det äcklar mig också på något konstigt sätt..   Haha.

Visst jag skulle kunna äta den men inte direkt så att jag går fram till mamma -Mamma kan du köpa en tiptop?! Nejnej. Den är också så himla dyr.. Nä ger den en   


Ha en bra kväll! ♥♥


Av Elin - 16 juni 2014 13:05

Nu har man packat klart och förhoppningsvis har man med sig allt!   

Om mindre än en timme åker vi och jag är grymt taggad! :) Kommer inte uppdatera er mer (för jag tar inte med mig datorn) än ett tidsintälltinlägg som jag ska försöka hinna med och göra nu. Annars så blir det uppdatering imorgon, vet dock inte när jag ska hem men det kommer allt bli eftersom att man har sömmarlöv ^^


Vi får se vad som händer resten av dagen och kvällen. Spännande iaf! 
Ha en suvären måndag! ♥

Ovido - Quiz & Flashcards