elin-mylife

Alla inlägg den 14 juni 2014

Av Elin - 14 juni 2014 21:30

Har varit så himla trött idag! Inte orkat gjort någonting. Sovit dåligt inatt osv så har haft på mig pyjamaströja och mysbyxor på mig i princip hela dagen. 

Legat och dragit mig i sängen hela dan, kollat datorn, bloggat lite smått å spelat facebookspel, som jag har blivigt sjuuuuuk beroende av.. Efter tre, halv fyra så 'fixade' pappa äntligen upp mig. Vi drog till stan och köpte en torkvinda för vår gick sönder (om det var igår, whatever)    Satte ihop den, gjorde ett nytt håll som den skulle stå i, därefter hoppade vi i badet! Var skönt och äntligen komma i för det blev så jävla varmt tillslut. 
Asså omg..vatten jag älskar det så jävla mycket! Ville knappt gå upp därifrån men jag får så ont i ögonen efter en stund så måste ju. Om jag kunde, så skulle jag bo i vattnet. (I nästa liv ska jag bli en sjöjungfru, höhö!)   

Skulle filmat en video efter, men det blev inte av för jag ville sitta ute men...fanns inge jävla ström kvar i datorn, så får filma någon imorgon eller nåt! Dock vet jag inte vad för video hah. -Kommer säkert på en. 


Sitter just nu och väntar på mammi. Hon kommer om en kvart. Då ska vi fixa mitt öra, ta i mer revaxör (kommer dö för det var så jävla obehagligt!!!!  )


Imorgon hoppas jag på sol och mindre blåst! Då ska jag försöka mig på en promenad och bada. Måste verkligen komma in i tränandet nu..'pust'. Är ingen människa som gillar och träna, men jag vet att jag måste göra det så min kropp mår bra och fungerar rätt!   

Ha en bra kväll! <3

Av Elin - 14 juni 2014 17:38

   

Av Elin - 14 juni 2014 15:37

Känner mig sämst på att uppdatera bloggen! Menmen, jag ska uppdatera senare ♥ Ha en fortsatt bra dag ♥

Ovido - Quiz & Flashcards