elin-mylife

Alla inlägg den 23 juni 2014

Av Elin - 23 juni 2014 21:03

Har inte alls varit pigg idag! Bara legat i mig säng och latat mig iprincip hela dagen..känns inte alls bra hädanefter! Men visst jag gick faktiskt ut en stund med Trisse, kastade pinne med honom och så jagade han mig medan jag sprang haha, det tycker han är roligt xD

Tog också in diskade grejer å la på en ny duk på bordet.   

När mamma kommit hem och en liten stund efter det så spelade vi Skip-bo, (drömde också om det inatt scary fast dock kom jag inte ihåg i drömmen hur man spelade så var tvungen och tänka efter hur man gjode när jag vaknade) 

Åskat lite och fick panik så att inte internetet skulle dö så typ hoppade över alla sladdarna och drog ut, haha. 

Gjort lite annat smått nu också.. 


Magonten har jag fortfarande..försöker att inte tänka på det, funkar men ibland inte! Illamåendet är också kvar så har haft svårt och äta men varit så jävla hungrig. Förhoppningsvis så slutar det, dock osäker på det. 

Nu ska jag skriva med en kompiis. Ha en bra kväll ♥

 

Av Elin - 23 juni 2014 11:30

Började få ont i magen i förrgår, inte så att jag kände det så men om jag drog in magen och la mig. Igår blev det värre, kände inte alls igen värken. Det var en stark molande värk som hoppade från naveln, hela magen och tillsist vid blindtarmen. Har också varit sjukt illamående i samband med detta!

Höll på hela kvällen och under natten med. Så har haft svårt och sova. Smärtan fortsätter nu också men då å då.

Illamåendet är fortfarande kvar men är inte lika skarp, fast den finns där och irriterar i halsen. 


Jag är trött efter att vaknat för värken (och bara vaknat lite random). Så vad jag ska hitta på idag vet jag faktiskt inte. Kanske ska försöka på och röra mig lite sen, gå på en promenad eller nåt! Skulle verkligen vilja ut och springa annars, med musik i öronen. 

Det beror ju på hur magen och allt annat känns, tar som det kommer. Nu är jag ju ganska nyvaken så jag väntar tills senare  

Ha en bra måndag! ♥

Ovido - Quiz & Flashcards