elin-mylife

Direktlänk till inlägg 27 april 2015

Jag har mina anledningar

Av Elin - 27 april 2015 20:39

Hade tänkt plugga lite matte idag, återigen, men det blev knappast av. Jag kände mig taggad inför att plugga, förberedd då jag fått hjälp och jag förstod, tills jag kom hem och allt körde ihop sig. Jag frågade Ida om hjälp men hon visste inte. 

Jag blev helt tyst och sittandes. Tills jag gick in på mitt rum, la böckerna hårt på bordet och det ända jag fick upp i huvudet var - "Det här går åt helvete."


Nu känner jag mig lugnare. Oavsett hur mycket jag kan och det går så gör jag mitt bästa och mer går det inte att göra, intesant? Jag blir bara glad om jag blir godkänd! 


Läst på lite engelska inför engelskaförhöret imorgon också, känns mer än bra!
Kanske sista engeslskaglosorna för denna terminen? ;) 


Blev träning för mig idag och det känns så jävla bra i kroppen! Jag känner mig sjukt bra efter träningen, både i kropp och själ, dock finns det saker inom mig som trycker här inne.

En löprunda fick det bli idag, var ju ett tag sedan, älskar ju att springa också!!

Imorgon blir det samma runda, sedan blir det att avsluta med att hoppa hopprep och stretchning. Något jag längtar till iallafall!! 


Innan det blir det dock en hel dag i skolan med orientering, tandläkarbesök, förhör och prov. Fullt upp imorgon! 
Ska försöka att kolla in på era bloggar efter alltihopa också, jag känner att jag ligger ganska risigt till med det...ber hemskt mycket om ursäkt för det men jag har mina anledningar (!!)


Haft en otrolig huvudvärk idag, från och till kände jag att jag vill hem men jag tänkte att huvudvärken inte får stoppa mig så jag stannade kvar i skolan och hädanefter känns det skönt att jag gjorde det! Slapp värken en stund men nu har den kommit tillbaka.


Gjorde fruktsallad i skolan och skrivit om lite olika matallergi - jag skriver om glutenintolerans/Celiaki och det är faktiskt riktigt intressant att skriva och läsa om!   Därefter fick vi en läxa, ska göra en hel middag helt själv, duka, diska, ja allting. -Får fixa värsta brakmiddagen nu då!  


Gick också och pratade med skolsköterskan idag, om allt möjligt - hemma, skolan och om mig. Fick en tid återigen om en vecka.. 


Nu ska jag svara på lite kommentarer, tagga (!!!) och därefter blir det att sova.
Har er dag varit bra, vänner? 

 

~Kärlek~

 
 
Koehler - Skönhetsblogg

Koehler - Skönhetsblogg

28 april 2015 08:15

duktig! Kämpa på ! =)

Tack för din kommentar, ska absolut testa det! :D
http://fames.se/koehler

http://fames.se/koehler

Elin

28 april 2015 20:23

Tack! :D

 
natalia

natalia

28 april 2015 09:12

Jag brukar också vara taggad för att plugga men sen när jag ser alla tal så dör jag typ... satt o grät massa igår över matten. Det gör jag alltid..

http://nouw.com/nataliatrojan

 
natalia

natalia

28 april 2015 09:18

Haha man måste ju locka sina läsare med sånna rubriker ;)

http://nouw.com/nataliatrojan

 
Ebba

Ebba

28 april 2015 17:43

Oj vad mycket du gjort! =D
Hoppas det går/gick bra på engelskan och matteprovet!<3 :*

Sv 1; Åh, detsamma sötis!<3 :* Du betyder MYCKET för mig!<3
Sv 2; Ohja, det var gott!<3
Sv 3; Awww detsamma fina du!<3 :*

Love U so much!<3 :*
Puss & Kram!<3 BTW, jag har ingen surf kvar på min mobil så kan ta tid innan jag ser kik och snap- "meddelanden".. XD

http://www.ebbolella.bloggplatsen.se

 
Sofia

Sofia

28 april 2015 20:53

Vad duktig du är <3 Kämpa på! Är du gluten? Dte visste inte ja, är det något som du nyss fått reda på? Gud det måste ja ha helt missat... Ja är nog med känslig för det bl.a

Kramis<3

http://bian.bloggplatsen.se

 
Linn♡

Linn♡

29 april 2015 20:09

SJUTK duktig är du med träningen och allt♡♡
Hoppas du hade en bra dag♡
Åhh vad go bild:DD

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Ovido - Quiz & Flashcards