elin-mylife

Alla inlägg den 19 april 2015

Av Elin - 19 april 2015 22:10

Idag kom den dagen då mamma och pappa började titta på hus. Jag har vetat om det här ett tag nu, utan att säga till någon. Burit på den här "hemlisen" själv, dock med familj.

Det tog inte hårt på mig när mamma och dem sa det, jag tänkte inte på det - någonting iprincip, utan det har gjort det nu med tiden, speciellt idag.. jag har inte gråtit men varit nära på, flera gånger. Känner mig i allmänhet så himla ledsen.
Veta att vi inom en framtid snart kommer flytta ifrån ett ställe som jag ÄLSKAR utav hela mitt hjärta finns inte.

Jag vill inte härifrån. Åka ifrån alla minnen, både goda och onda, tiden som jag haft här - I 15 ÅR. Ställena jag går till när jag är LEDSEN eller bara kan gå till och NJUTA i skogen, utav friheten. Det går inte.

Vart ska jag gå när jag är LEDSEN? Vart ska jag gå om jag bara vill gå ut, i skogen?  


Jag vet att jag kommer komma ifrån det här huset någon gång, men nu? Så här tidigt? Nu tar tårarna över. 


Smärtorna har varit min dag idag, dock gav det sig när jag och Trisse var ute på en promenad. Tog en lång en. Var säkert borta i 1 1/2 timma, bara gick i skogen. Lyssnade på musik och fotade lite granna. Var superhärligt! 

Efter någon timma kom det tillbaka, dock låg smärta. Mot kvällen drog det i när jag hade satt mig i soffan. Var som en pistokula kom inom mig och sedan plockades ut. Fy helvete vilken smärta.  

Försöker att se detta så positivt jag kan. Det funkar ganska bra, i vissa tillfällen iallafall. 

Svarat på kommentarer och nu ska jag bara kolla in dem sista bloggarna, sedan är jag klar för dagen. Sängen ropar på mig - dock kan jag vara uppe HUR sent som helst då jag är ledig imorgon   "skryt skryt" 


Har inget planerat direkt. Kanske att jag är med någon kompis, eller försöker komma ut och röra mig för smärtan. Ska försöka att spela in två videos iallafall, dock på datorn med sämst kvalité.....råååååligt 

Hoppas att ni får en fin ny vecka iallafall! 

 

Har ni haft en bra dag? 

 

KÄRLEK!

Av Elin - 19 april 2015 09:50

Ska fixa till mig lite granna, därefter drar jag ut på en promenad. Kanske att man blir av med smärtan ett litet tag iallafall, för nu är det värre än värst.
Kom knappt ur sängen imorse, det bara högg och högg. Försökte komma ur med att fixa mig ur med benen, att dra upp dem men då högg det till ännu mer.

Hoppas att ni får en fin dag :) det ska jag iallafall försöka ha!

Av Elin - 19 april 2015 08:30

Jag hade ett sjukt svårt val mellan två låtar, men tillslut blev det denna. 

När jag lyssnar på denna så kommer det tårar. Jag vet inte varför, men jag gillar denna så himla mycket!! Den tog mig med storm. Favorit. Kommer alltid vara inom mig. 

Ovido - Quiz & Flashcards