elin-mylife

Alla inlägg den 26 april 2015

Av Elin - 26 april 2015 22:02

Denna kvällen avslutades med ett grymt Skypesamtal med goa Hanna! Det blev massa skratt och massa prat. Det gillas!<3 nu hoppas jag på flera samtal :-) - så nyfikna föräldrar kan vara också, så fort man pratar och skrattar i sitt rum är dem snabbt där och påpekar om en kille...

Ångesten i full gång just nu...inte bara över att det är söndag idag, utan på en annan sak som jag just nu bara tänker på....
Vi var hos Sara idag och jag såg att dem hade en våg, tänkte att jag skulle se hur mycket jag vägde och just nu ångrar jag mig enormt! Jag fick hjärtklappning när jag såg resultatet. Mår superdåligt och utav det här har jag knappt ätit någonting, åt bara lite granna och sen dess ingenting alls... Jag hatar mig själv just nu från djupet av mitt hjärta. Jag är så vidrig!! Äckliga tjocka människa.

Skulle pluggat idag men det blev det ingenting utav, så fort jag skulle sätta igång och läste första uppgiften höll jag på att bryta ihop. Jag stängde snabbt boken och nu väntar jag på hjälp av läraren... Lite engelska blev dock gjord!

Gick ut på en promenad under förmiddagen då det var ett tag sedan jag var ute och rörde på mig. Var superskönt att komma ut, speciellt för min rygg och nacke, då detsamma för min huvudvärk! Är väldigt spänd i nacken och har haft huvudvärk det senaste så troligtvis är det spänningshuvudvärk jag har...Promenad hjälpte min huvudvärk och nacke otroligt! Jag är imponerad vad så lite kan göra.

Dock är det ryggen jag fortfarande har ont i men det är i samband med smärtan i magen, tyvärr.

Hur är det med er vänner? Bra?

Imorgon börjar en ny vecka. Vecka 18. 8 veckor kvar i skolan. Fenomenalt!!
Står mycket på schemat denna veckan, ska bl.a till tandläkaren, ha matteprov. Ja vad mer? Det får ni veta imorgon då sova står på schemat nu.

Ska försöka svara på era kommentarer imorgon, haft full rulle idag..

~Kärlek~

Av Elin - 26 april 2015 11:00

Nu har tankarna gått omkring i huvudet igen och jag tror att jag (ett år innan) vet vad jag vill gå på gymnasiet, bli. Jag har alltid trott att "nej det är ingenting för mig", "Det är äckligt", men ju mer jag tänkt och fått höra - både på gymnasiemässor och av familjen dem senaste dagarna så har det ändrat mig totalt.


Det var i fredags efter gymnasiemässan det började bubbla inom mig "Ska jag gå det här?" "Det verkar ju så himla kul, intressant". 
Jag funderade och började genast prata med Ida när jag kom hem, senare på kvällen berättade jag för mamma om mina tankar, vad jag kände, tyckte och jag fick genast positiv respons. Hon blev jätteglad av att höra att jag VILL det här och hon sa jättemycket positiva saker om mig och varför jag ska välja detta - då för att jag är en sådan person som verkligen vill ALLA väl och är så positiv och glad som möjligt (då enligt henne!) -Hon har vetat om det här länge, att jag tillsist skulle välja det här framför något annat. Något jag själv inte vetat.

För mig känns det grymt, det bara spritter inom mig och jag kan inte känna mer än glädje just nu! Gaah, vill börja gymnasiet NU!!!


Jag kan inte mer än att längta!


Gick och storpratade med Sara igår också när vi var på mässan och hon sa detsamma som mamma, på detta sken hon upp som en sol och log med hela ansiktet när jag berättade!

Det känns så himla roligt och se alla glada miner och bara höra ifrån dem hur stolta och glada dem är och är för mig!
Tillsist höll jag på att börja gråta när jag fick höra allt fint..haha!<3

Jag tror inte att ni har någon aning om vad jag pratar om. Det jag pratar om är sjuksköterska. 

Vad jag känner just nu så skulle det vara ett perfekt jobb för mig, (även fast jag funderar på en annan sak, som jag asbolut vill bli, dock har jag en fobi som stoppar mig totalt..men det är ju bara och hoppas att det blir av i framtiden det också - om jag kan bli sköterska så kan jag bli "detta") 


Jag är mer taggad än allting annat på att gå det här. Att Plugga. Studera och tillsist stå kämpande och stolt upp. Visa att JAG kämpat mig till det här. Det bara ryser inom mig utav den känslan. 

Suttit och kollat på internet, läst massor och nu tillsist sitter jag här - mer taggad än någonsin på livet!  


*Ler*

  

~KÄRLEK~

Av Elin - 26 april 2015 08:30

Önskar er ett fint avslut på veckan! 

Ovido - Quiz & Flashcards