elin-mylife

Alla inlägg den 12 april 2015

Av Elin - 12 april 2015 20:10

Om bara några timmar till är detta lovet snart över och den övergår till skolvecka. Dock fyra dagars vecka   ska nämligen till Örebro med skolan på torsdag och kommer hem runt elva på kvällen så vi är lediga på fredag! Woop woop.

Därefter är vi lediga på måndag också, så har fyradagars helg!! TAGGA LIVET! 

Men innan det har vi en lång vecka, b.la med återbesök hos skolsköterskan imorgon och utvecklingssamtal på tisdag. Kommer nog också få tillbaka Historiaprovet. Inte taggad om man säger så. Väntar också med spänning på provresultaten..


Angående proverna och hur jag mår. Det har blivit något annat utav det här nu. Någon gång kan det göra ont när jag gått på toa, men nu får jag mest HUGG i och magen som ibland strålar runt i magen och neråt. Kan knappt dra upp benen för att det smärtar och måste sitta i speciella posisioner för att det inte ska göra ont... Jag har också fått en "konstig" och jättetidig blödning.

To much information där alltså....men jag har superont! Självklart ska jag ta upp detta på vårdcentralen, men innan det ska jag försöka att prata med sköterskan på skolan för jag kommer snart bli tokig. 

Hur är det med ER annars? Haft en bra helg?  


Haft fullt upp idag med både städande och lite promenerande. Städade mitt rum i förmiddags, så nu är det rent och fräscht. Gick därefter ut på en promenad i solen och blåsten. Var SUPERHÄRLIGT att komma ut då jag inte orkat och velat gått ut när jag haft så ont under lovet, men även fast jag hade ont idag så drog jag ut för jag orkade verkligen inte sitta inne. 
     

Nu ska jag springa ut och hämta tvätten. Ajdå! 


Förresten jag ska börja göra lite småvideos. Vloggar, så NI kommer få följa med lite "live". Vad som händer osv, mest i skolan och kanske när jag går ut och går där jag kanske pratar lite. Vad tycker NI? Skulle det vara något? 

 

KÄRLEK!

 

Ovido - Quiz & Flashcards