elin-mylife

Alla inlägg den 20 april 2015

Av Elin - 20 april 2015 21:30

Vilket väder det har varit idag! Jag kan inte förstå hur fint det verkligen varit, hur värmen hållit i sig och gjort så att man bara kunnat gå i en t-shirt och byxor.

Njutit hela dagen utav det här fina vädret, tagit vara på tiden och fått i mig mycket D-vitamin, ska ju säga er att jag behöver det.


Vädret kommer också fortsätta att vara så här fint, men värmen går ner lite granna tyvärr. Jag är bara glad så länge det är fint! 


Jag har inte haft så mycket smärta idag faktiskt. Var mer på morgonen när jag gick upp, sträckte upp benen och satt.. sedan en stund under eftermiddagen när jag satte mig. Annars har det rullat på, känns dock som att det är på väg nu så ska försöka att bli klar här och sova så att man slipper smärtan!


Hade många tankar i huvudet vad jag ville göra idag, dock visste jag inte hur jag skulle hinna allt då jag har en tid att "passa" och bloggen, dock hann jag med alltihopa som jag ville så det känns grymt! Dock inte tittat in på alla bloggar, men jag får nog en tid till det imorgon!


Ryktade lilla Joppe idag så att han fick bli lite snyggare och fräschare, han tyckte att det var finemang och bli borstad, kliad och tillsist bara fick gå på gården och äta färskt grönt gräs. 

En stund efteråt började jag baka - ni kommer få recepten, en imorgon och en på onsdag - bara att hålla utkik!


Senare mot kvällningen gick jag ut på en promenad i det ljuvliga vädret. Var verkligen UNDERBART!!

När jag kom hem satte jag mig på altanen och läste lite tills....jag började blöda näsblod. Det varade inte länge alls, den här gången, men det blev överallt ska jag säga er. Blä!


Nu blir det att borsta tänderna och hoppa direkt i sänga. Skolan rullar på nu i fyra dagar, dock börjar det lugnt med att vi ska på en mässa imorgon - vi missar då två 2 1/2 lektion - GLAD! 
Fast ångest har jag så att det skriker om det. Vill verkligen inte till skolan. Plugga. Lyssna.

Får se det positivt, snart är det lov! Om 8 veckor. GAAAH!!!

   

KÄRLEK!


Ovido - Quiz & Flashcards