elin-mylife

Direktlänk till inlägg 20 april 2015

Leendet är på on!

Av Elin - 20 april 2015 21:30

Vilket väder det har varit idag! Jag kan inte förstå hur fint det verkligen varit, hur värmen hållit i sig och gjort så att man bara kunnat gå i en t-shirt och byxor.

Njutit hela dagen utav det här fina vädret, tagit vara på tiden och fått i mig mycket D-vitamin, ska ju säga er att jag behöver det.


Vädret kommer också fortsätta att vara så här fint, men värmen går ner lite granna tyvärr. Jag är bara glad så länge det är fint! 


Jag har inte haft så mycket smärta idag faktiskt. Var mer på morgonen när jag gick upp, sträckte upp benen och satt.. sedan en stund under eftermiddagen när jag satte mig. Annars har det rullat på, känns dock som att det är på väg nu så ska försöka att bli klar här och sova så att man slipper smärtan!


Hade många tankar i huvudet vad jag ville göra idag, dock visste jag inte hur jag skulle hinna allt då jag har en tid att "passa" och bloggen, dock hann jag med alltihopa som jag ville så det känns grymt! Dock inte tittat in på alla bloggar, men jag får nog en tid till det imorgon!


Ryktade lilla Joppe idag så att han fick bli lite snyggare och fräschare, han tyckte att det var finemang och bli borstad, kliad och tillsist bara fick gå på gården och äta färskt grönt gräs. 

En stund efteråt började jag baka - ni kommer få recepten, en imorgon och en på onsdag - bara att hålla utkik!


Senare mot kvällningen gick jag ut på en promenad i det ljuvliga vädret. Var verkligen UNDERBART!!

När jag kom hem satte jag mig på altanen och läste lite tills....jag började blöda näsblod. Det varade inte länge alls, den här gången, men det blev överallt ska jag säga er. Blä!


Nu blir det att borsta tänderna och hoppa direkt i sänga. Skolan rullar på nu i fyra dagar, dock börjar det lugnt med att vi ska på en mässa imorgon - vi missar då två 2 1/2 lektion - GLAD! 
Fast ångest har jag så att det skriker om det. Vill verkligen inte till skolan. Plugga. Lyssna.

Får se det positivt, snart är det lov! Om 8 veckor. GAAAH!!!

   

KÄRLEK!


 
 
Linn♡

Linn♡

20 april 2015 22:58

Håller verkligen med, vädret har verkligen varit på topp!!
Åhh vad skönt att höra att du mått bättre idag♡ Värmer<3
OMG 8 veckor kvar!!!!!! Känns helt sjukt....
----------------
Sv1; Håller med!! Vädret är verkligen BÄST♡ Gör verkligen folk dagar till helt underbara och perfekta Sverige vår-dagar!! ÄLSKAR det♡♡
Sv2; Tack så jättemycket! Träning var riktigt jobbig, men nu efteråt känns det skönt att jag gick på den:)
Sv3; HAHAHAHAH jjaaXD Nej hon blev inte surXD hon tål sådant♡ Men hennes pappa sekunden efter videon slutade "Linn inte skvätta vatten i bilen" hahahahhaah pinsamt...hahhaah.
Men fick iaf med skvättet på videoXD ahhaah:**

Kärlek♡♡♡♡♡
Love you!! Ha en toppen vecka:**

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Maria

20 april 2015 23:39

Skönt att läsa att det är lite bättre :) Låter så härligt att vara ute i solen och rykta joppe. Åååå bra så mysigt!

Och vilka söta blommor. Lycka! =)

Många styrkekramar

 
Ida

Ida

21 april 2015 00:06

Visst är det härligt med lite varmare och finare väder? Jag mår mkt bättre när det är fint väder. Allt blir mkt lättare då! :) Kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Bumsan

Bumsan

21 april 2015 06:06

Hoppas att ditt pluggandet har gått bra. Jag är tebax efter en veckas frånvaro ( mot min vilja. Hoppas ditt pluggande har gått bra.
Allt bra med dig? Hoppas helgen har varit bra och du får en bra tisdag.

http://loeria.devote.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Skapa flashcards