elin-mylife

Alla inlägg den 29 juni 2014

Av Elin - 29 juni 2014 20:30

Har varit en super dag! Inte en enda dålig min, har mått jävligt bra också.

Fixat med alla blommor. Vart till affären med mammi och pappi -där köpte vi också en full låda med jordgubbar som vi suttit och rensat!! Några var tamefan runt 7-8 cm!! Kan ju också meddela er att de var super goda :)


Gosat med Dennis ♥

På tal om Dennis, gud vad har börjat säga ord! Han går också och kramar en och är sjukt mysig. Om man t.ex är jätte trött, sur, ledsen och tänker (exempel) 'Fan nu får vi besök, jag orkar inte!!!' Å så kanske han kommer å ler eller ger en en kram, hela dagen vänder då! Det är så himla bra. Kommer verkligen ihåg en dag när jag var sjukt ledsen och han kom till mig, kunde inte önskat mig något bättre då ♥♥ Vet att jag varit sjukt negativ för honom, men tiden ändras, han växer och en själv ändrar sig. Han är verkligen finaste ungen jag vet! ♥

Suttit hos Ida och sett på när hon spelat sims 3 på sin data. Jävligt kul faktiskt, för varje gång så skrattar jag med henne. Längesen man skrattade nu. 

Nu ska jag fortsätta kvällen med en trudelutt, haha. Ha en fortsatt bra söndagskväll  ♥

   


Av Elin - 29 juni 2014 12:09

Så jävla bra! Sitter och spamlyssnar på den nästan hela tiden!! ♥♥ 

Vet att den är gammal -I don't care ;) Kram! ♥

Av Elin - 29 juni 2014 10:45

Regn, regn, regn. Fan vad jag blir less på det här! Det slutar ju ALDRIG. Har ju regnat i mer än en vecka, hur mycket vatten finns det egentligen i molnen!? Det är bra att det regnar, att växterna och vår mat får lite näring Men VAFAN, nån måtta kan det ju vara!?

Fast på nåt sätt är det också mysigt att se regndropparna falla ner. 

Men jag vill bara fly ifrån landet! Till nåt jävligt varmt ställe där jag kan solabada. Spanien, Grekland, Turkiet...oh my gosh!! Min dröm just nu. 

Hoppas nu på att solen visar sig snart, är verkligen sjukt less.. men som man säger -Svensk sommar!

 


Har sovit som en stock. Shit asså vad gött det var, tror att jag bara vaknade en gång.

Vaknade här vid vid nio och ska väl snart fixa till mig lite mer! Sedan kör vi igång med allt möjligt, vattna alla blommor, måla naglarna och lite sånt kul -Är det söndag idag? Är helt vimsig med vad det är för dagar... Hoppas på att det blir ett litet uppehåll så att Trisse och jag kan ta en promenad för nu är har jag en jävla energi! Kan väl kanske också bero på mitt humör, är på topp. Tänker på allt roligt som kommer hända om ett tag! TAAAAGGAD!

  Ha en bra dag! ♥


Turkiet ♥

Grekland ♥

Spanien ♥

Av Elin - 29 juni 2014 10:19

 

Ovido - Quiz & Flashcards