elin-mylife

Alla inlägg under februari 2015

Av Elin - 12 februari 2015 19:36

Nu ska jag ta en liten paus ifrån att kolla bloggar!
Blir att göra det efteråt:)

Hoppas att ni haft en fin torsdag och får en fin kväll!<3

-

Av Elin - 12 februari 2015 17:08

           

Av Elin - 11 februari 2015 22:03

Ursäkta för usel uppdatering på bloggen och kommentering på era bloggar, men imorgon får jag äntligen ett hål från allt pluggande då jag BARA kan ta det lugnt och tänka på det här OCH mig själv! Känns så enormt skönt att jag har ca två dagar som jag kan pusta ut innan jag kör igång igen med nästa - engelska och spanska.. men det är då! :)

Har haft en helt okej dag i skolan, verkligen inte hänt något speciellt förutom att det gick bra på spanskan! Känner mig super stolt!!

Gick ner och klippte mig efter skolan och jag känner mig GRYMT nöjd över resultatet, korthårig igen och jag trivs SÅ mycket bättre i det än i långt! :)
Ursäkta för bilderna....
Före

Efter:

Nu blir det att klippa sig om någon månad igen och verkligen HÅLLA i det här.. (Bättre bilder ska jag försöka få upp imorgon)

Pluggat inför provet imorgon, dock inte lika mycket som igår och det känns lite bättre istället för att sitta hela tiden. Jag vet inte hur det kommer gå imorgon, jag kan ingenting och jag är rädd för att jag kommer sitta helt tom på provet.
Bara och vänta å se...

Hoppas att ni haft en bra dag!<3

Igår skrev jag om att jag skulle vilja vara vuxen och detta var och fortfarande är min åsikt! Jag vet att det är mycket man får göra som vuxen men och? Bara för att ni andra kanske har massor och göra, ett jobbigt/tråkigt/bra jobb, räkningar och inte tycker om det så betyder det inte att ALLA känner som ni! Det beror helt och hållet på hur man lever, om man jobbar med det man vill, mycket räkningar/sånt skit, umgås med folk och massa mer! Bara för att andra säger att barnlivet är bättre och mycket roligare kan inte ändra mig och min och andras åsikt. Jag tycker att det är jobbigt med skolan, plugga så varför ska JAG inte få tycka att vuxenlivet och jobb verkar roligare? Jag ska ha en bra utbildning, få ett bra jobb och en bra framtid så det kommer bli super, bättre och roligare än skolan - punkt!

Visst är barnlivet roligt, skulle vilja leva som barn hela livet om jag fick slippa skolan förstås! :)

Det är min åsikt och ni andra får tycka vad ni vill.

Godnatt!

Av Elin - 10 februari 2015 21:49

Jag är så himla less på skiten! Jag vill bara ha ett långt jävla lov, långt härifrån! Slippa allt jävla plugg, skolan över huvudtaget.
Hela min dag har gått åt att plugga, både SO och spanska. Jag har pluggat nästan hela tiden, förutom när jag tagit små små pauser (men jag får ändå inte in SOn i huvudet hur mycket jag än tränar..spanskan gick perfekt att få in) och allt har gjort så att jag glömt bort mig själv - jag har inte ens hunnit DUSCHA för att skolan tar över! Är inte det lite sjukt?

Jag vill bli vuxen. Flytta långt bort från alltihopa, få ett jobb och leva så som JAG vill! Utan skitplugg...

Gråta är fan det ända jag kan göra just nu! "Jag orkar inte mer" är det ända jag vill säga, men mitt hjärta säger annat - att jag ska fortsätta kämpa!
______
Nu ska jag tamefan gå och lägga mig så att jag kanske kan få den sömnen jag behöver. Har nämligen inte fått sova så bra i några nätter. Därefter vakna upp till en fin och bra dag då det först är kortdag i skolan och sedan gå ner på stan och klippa sig! Längtar!!! Få bli lite ompysslad och känna sig lite fräsch med för den delen :)
Före och efterbilder kommer!
Efter det ska jag hem och råplugga till provet.

Hoppas att ni haft en fin dag! Det har jag, i alla fall i skolan :)

Höres imorgon, om inte får ni ha det gött tills vi ses! (Ursäkta för usel uppdatering och kommentering på era bloggar! Jag skäms över mig själv, men jag vill först och främst lyckas i skolan..)

Kärlek till er<3

Av Elin - 10 februari 2015 17:03

Av Elin - 10 februari 2015 16:05

Väntar just nu på att jag ska komma hem då jag måste plugga. Fick idag reda på att vi har ett spanskaförhör imorgon på närmare 60-70 ord som jag inte kan, känner mig så jävla stressad! Kommer få läsa på hela kvällen! Hm...önska mig lycka till!

Tack och lov är jag inte så trött så det här ska allt gå. Ska försöka uppdatera er senare ikväll! :) önskar er en fortsatt bra dag <3
Kram

Av Elin - 10 februari 2015 06:59

Vinnaren av ett skal från Idiwa är... -klicka på bilden för att komma till bloggen!

Ett stort grattis till Malin och ett jättetack till er alla som var med i tävlingen! Jag trodde inte att så många skulle vara med, men jag hade total fel. Det var verkligen superkul och jättespännande    Tack!!♥


Nu Malin får du ta och kolla din mail så att ditt skal snart blir skickat! :) 


Önskar er en fin tisdag♥

Av Elin - 9 februari 2015 21:51

Precis satt klockan på halv sju då jag ska gå upp och lotta ut vinnaren från tävlingen - är ni spända? - Det är inte försent och fortfarande vara med!
Resultatet kommer upp imorgon någon gång på förmiddag, bara och vara beredda på och kolla er mail! :)
Önskar er alla ett lycka till!!! :D

Har varit en toppendag idag! Shit, aldrig skrattat så mycket förut som jag gjort idag, skrek och grät av skratt, fick kramper när jag skrattade och höll flera gånger på och kissa ner mig xD HAHA
Det var fullt med glädje och positiv energi inom mig, så härligt och känna så!

Sprungit upp och sen dragit mig för en backe full med snö, blev helt blöt och var blöt inut i skorna istället för utanpå xD dock gjorde det mig ingenting!

Haft det lugnt i skolan, på matten hade vi ingen lärare då han var borta och vi hade ingen vikarie så vi satt lite badass och kollade på datorerna och skrattat i massor!
Jag och Hanna har också suttit och planerat in en grej som vi kommer hitta på någon gång nu i vår/sommar, vad det är kommer ni få höra när det blir av - jättetaggad är vi redan nu iaf.
Inget är planerat ÄN!

Hemma så har jag pluggat och ÄNTLIGEN kollat på the walking dead!!! Gaah vat så spänd på avsnittet - det var så bra! :D
Om ni vill se på en bra och spännande serie, se den! Ni kommer inte ångra er!<3

Nu hade jag tänkt mig och lägga mig och sova då klockan börjar rulla mot natta.
Imorgon är det tisdag och det innebär långdag...måste hem och plugga intensivt, både med matte och SO så någon stor uppdatering blir det inte från mig - inte förens sportlovet!
Ska försöka göra mitt bästa så lite tid kommer till er, men just nu ser det mörkt ut.
Ska försöka kolla igenom era bloggar på onsdag det jag missat dem närmsta dagarna - ni är inte bortglömda! :) tack för att förstår!

Hoppas att ni haft en bra början på veckan. Godnatt<3

Skapa flashcards