elin-mylife

Direktlänk till inlägg 11 februari 2015

MINA ÅSIKTER! - Korthårig

Av Elin - 11 februari 2015 22:03

Ursäkta för usel uppdatering på bloggen och kommentering på era bloggar, men imorgon får jag äntligen ett hål från allt pluggande då jag BARA kan ta det lugnt och tänka på det här OCH mig själv! Känns så enormt skönt att jag har ca två dagar som jag kan pusta ut innan jag kör igång igen med nästa - engelska och spanska.. men det är då! :)

Har haft en helt okej dag i skolan, verkligen inte hänt något speciellt förutom att det gick bra på spanskan! Känner mig super stolt!!

Gick ner och klippte mig efter skolan och jag känner mig GRYMT nöjd över resultatet, korthårig igen och jag trivs SÅ mycket bättre i det än i långt! :)
Ursäkta för bilderna....
Före

Efter:

Nu blir det att klippa sig om någon månad igen och verkligen HÅLLA i det här.. (Bättre bilder ska jag försöka få upp imorgon)

Pluggat inför provet imorgon, dock inte lika mycket som igår och det känns lite bättre istället för att sitta hela tiden. Jag vet inte hur det kommer gå imorgon, jag kan ingenting och jag är rädd för att jag kommer sitta helt tom på provet.
Bara och vänta å se...

Hoppas att ni haft en bra dag!<3

Igår skrev jag om att jag skulle vilja vara vuxen och detta var och fortfarande är min åsikt! Jag vet att det är mycket man får göra som vuxen men och? Bara för att ni andra kanske har massor och göra, ett jobbigt/tråkigt/bra jobb, räkningar och inte tycker om det så betyder det inte att ALLA känner som ni! Det beror helt och hållet på hur man lever, om man jobbar med det man vill, mycket räkningar/sånt skit, umgås med folk och massa mer! Bara för att andra säger att barnlivet är bättre och mycket roligare kan inte ändra mig och min och andras åsikt. Jag tycker att det är jobbigt med skolan, plugga så varför ska JAG inte få tycka att vuxenlivet och jobb verkar roligare? Jag ska ha en bra utbildning, få ett bra jobb och en bra framtid så det kommer bli super, bättre och roligare än skolan - punkt!

Visst är barnlivet roligt, skulle vilja leva som barn hela livet om jag fick slippa skolan förstås! :)

Det är min åsikt och ni andra får tycka vad ni vill.

Godnatt!

 
 
miningalinn

miningalinn

11 februari 2015 22:31

Så snyggt det blev(:

http://nouw.com/miningalinn

Elin

11 februari 2015 22:31

Tack :D

 
Linn♡

Linn♡

11 februari 2015 22:32

AWW VÄRLDENS BÄSTA ELIN!! Du är bäst!! Gud så bra att det gick bra på spansakn, jag visste väl det!! DU fixar det,❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ loveuu!!!!!

Ditt resultat med klippning blev SJUKT fint!! Du passar sååå himla bra i kort hår, och bilderna är ju helt amazing!! SÅÅ sjukt fiiiin är du❤❤ Snyggast!! Snällast, underbrast!! ALLT:*

Tycker helt som du! Håll alltid kvar med dina egna åsikter, du får tycka EXAKT så som du vill<3 Ingen ska stoppa dig! Och din åsikt tycker jag är såå bra, håller med! Själv längtar jag till livet utan plugg, med familj, ett roligt jobb o allt sådant....




SV1; åhh taaack, det var superroligt att vinna:DD Så nu får jag bara hoppas att hörlurarna kommer:))❤
SV2; ah jag ska allt ta o kolla upp knät! loveuu!!:*
SV3; Jaa det tycker jag verkligen att du ska göra!! Jag menar det är helt sjukt vad skolan tar över allt. Det är lätt för mig att säga nu när jag sitter här med lov o allt, men jag vet exakt vad som väntar efter lovet...Så sjukt mycket prov och avslitningar i alla olika ämnen och det värsta..en MASSA nationella prov.
Du är så sjukt bäst Elin❤ Kom alltid ihåg det!
SV4; Jo min dag har varit toppen:)))

TUSEN miljoner kramar till dig, love you! Sov gott❤
Och hoppas du får en bra dag imorgon:* DU ÄR BÄST!

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

 
Emma

Emma

11 februari 2015 23:29

Från början ville jag jobba med inköp men sen läste jag att man måste va bra på företagsekonomi och massa saker vilket inte är mitt starkaste ämne så nu lutar det mer mot något inom marknadsföring som jag faktiskt ska plugga vidare till på distans våren 2016 :)

http://www.nattstad.se/februariibarn

Elin

12 februari 2015 11:29

Ja okej, låter toppenbra ju! :D blir nog bra vilket som du jobbar med! Lycka till med alltihopa :)

 
Lotta

Lotta

12 februari 2015 09:19

Sv: Jaa, det är sååå underbart att starta dagen med lite träning :D och det är ju jättefint!! Du passar riktigt bra i kort :)

http://olesenstjej.blogg.se

Elin

12 februari 2015 09:33

Tack snälla du! :)

 
shazi

shazi

12 februari 2015 09:35

gillar din randiga tröja:) söta

http://shazi.blogg.se

 
Elin Almqvist

Elin Almqvist

12 februari 2015 15:40

Det blev jättefint och det passade dig verkligen!

http://Elinalmqvistt.blogg.se

Elin

12 februari 2015 17:25

Tack snälla, så glad jag blir när jag får höra det! :)

 
natalia

natalia

12 februari 2015 19:53

Blev ju ill snyggt!

http://nouw.com/nataliatrojan

 
Maddeleine

Maddeleine

12 februari 2015 20:00

Superfint ju! :D

http://www.parkenbergs.se

 
Sara

Sara

12 februari 2015 21:22

Så otroligt bra du passar i kort hår ! Riktigt snyggt :) Kram

http://www.baakochmaat.blogg.se

Elin

12 februari 2015 21:26

Åh men gud, tack så jättemycket! :) Kramar

 
Ebba

Ebba

14 februari 2015 10:24

SÅ fin du blev gumman!<33
Love U!:*

http://www.ebbolella.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Ovido - Quiz & Flashcards