elin-mylife

Alla inlägg den 28 februari 2015

Av Elin - 28 februari 2015 17:23

 

Av Elin - 28 februari 2015 14:07

Låg vaken till efter fyra...3-4 timmars sömn lyckades jag skramla ihop! Känner mig helt utsliten i kroppen och det ända jag vill göra är att sova, men jag är då rädd för att samma sak ska hända inatt, så jag får försöka att vara vaken!


Kom iallafall ut en liten stund som jag hade tänkt mig, gick en liten bit, sen tog jag och cyklade en runda - något som nu i efterhand känns både bra, men också dåligt på nåt sätt. Rädd för att jag nu ska bli ännu sjukare då jag verkligen tog i när jag cyklade, men det är bara och tänka POSITIVT!


När jag kom hem tog jag mig ett bad, superskönt var det - dock höll jag på och somna så fick gå upp ur badet...xD 


Hur jag mår är lite sämre än igår. Fått på mig en riktigt förkylning, men det kommer allt gå över om ett tag. Bara det att jag springer på toaletten ca var tionde-femtonde minut - hm..?

_____

Ursäkta för att det kommer bli sämst uppdatering idag, men jag känner verkligen inte ork eller lust för att uppdatera er! Ska försöka fixa mig på två tidsinställda så att ni blir lite uppdaterade, ifall lusten försvinner helt. 


Varma kramar ♥ 

~

Av Elin - 28 februari 2015 02:55

Av Elin - 28 februari 2015 02:06

Kan inte sova...legat och kollat på videos tills nu för att bli tröttare men det funkar knappast. Klockan bara tickar iväg.. Hoppas att jag snart kan sova!

Natti <3

Ovido - Quiz & Flashcards