elin-mylife

Alla inlägg den 2 februari 2015

Av Elin - 2 februari 2015 23:00

Nu börjar man också insjukna i förkylningen, verkligen inte det roligaste då jag börjar få ont i halsen och snuvan är på g. Har huvudvärk och jag är allmänt seg så ska gå och lägga mig nu så snabbt jag kan! 

Är ledig imorgon då vi har studiedag från skolan. Så galet skönt    ska då med mamma till Dollarstore och sen ska Asha komma då vi ska hitta på lite grejer till skolan..blir nog jättekul    Dock kommer uppdateringen inte vara något vidare imorgon men jag kommer absolut att uppdatera er! 


Idag har dagen rullat på, fast då VÄLDIGT segt, speciellt i skolan! 

Hände inget speciellt så det kunde ju bero på det med, sedan att jag börjar bli sjuk och huvudet värkt har spelat en roll. 

Väl hemma tog jag det bara lugnt, för det mesta suttit vid datorn och gjort inlägg! 


VÄLDIGT EXCITED om man säger så !!! 


Nu beger jag mig till sängen - godnatt♥




Av Elin - 2 februari 2015 21:30

Tänkte ta och visa ett löshår som jag tyckte var väldigt fint, men också prata om hemsidan. 









 

Klicka på bilden för att komma till DET löshåret!

 

Var lite svårt och hitta ett löshår som liknade min hårfärg, men tillslut så tror jag att jag hittade ett liknande.
Finns SUPERMÅNGA löshår, både som mörka till ljusa till färgglada å ombree! 


Mizzy.se är en hemsida där dem säljer allt från löshår, hårtillbehör/accessoarer, lösögonfransar och presentkort. Det är fri frakt och leveransen är snabbt - ett jätteplus!  


Gå in och kolla på hemsidan, det tycker jag absolut!   


Ha en underbar kväll!♥


Av Elin - 2 februari 2015 18:10

Jag tänkte nu ta och tipsa om idiwa.se


Som många av er säkert vet så är det en webbshop där man kan köpa allt från mobilskal till smycken till presentkort, laptoptillbehör, m.m. 
Jag själv tycker att det är en jättebra webbshop där det finns jättefina mobilskal och lite annat till elektronikprylar, leveranstiden är tar inte långt tid heller, ca 1-2 dagar.


 

Valde ut sex skal som jag själv tycker väldigt mycket om. Tycker dock att alla deras skal är grymt fina, då jag blir kär i nästan allihopa för de har så fina tryck, färger och texter som man blir så glad av - som JAG blir glad av! 
Det är allt från texter, färger, söta tryck, stjärntecken m.m på skalen - tycker att det är jätteroligt tänkt av dem att ha så olika positiva skal!


Gå in och kolla på Idiwia - ni kommer säkert hitta något fint! :) 

Ovido - Quiz & Flashcards