elin-mylife

Alla inlägg under februari 2015

Av Elin - 15 februari 2015 22:36

Dagen blev inte som planerad om man säger så. Jag hade gjort upp en jättebra plan för dagen men allt sket sig, förutom vissa lätta saker. Jag fick sådan mensvärk så jag trodde att jag skulle dö - nära inpå! Illamående, och feber får jag nästan jämt när jag får mens..hatar mens, det förstör så himla mycket! (Och ja det är bra om man ska ha barn, men VAFAN?! Var det då tvunget och komma blod från fittan istället för att typ brevbäraren kom med ett brev som det stod om man var gravid eller inte? Vad har kroppen och allmänheten emot oss kvinnor?)

Det är så jävla orättvist att vi ska få all skit!

Oavsett om smärtan varit på mig så har jag haft en bra dag! Jag har lyckats varit borta från tablett och det känns skönt, att jag klarar mig utan det - dock har det varit en kamp, men det är inget emot nätterna iaf! Jag är rädd för att natten inte kommer bli bra alls.. För det är mest på nätterna smärtan kommer, då kommer verkligen ALLT! Hm.. Just nu har jag ont och så fort jag lägger mig i sängen (sitter just nu) strålar det i magen och bak i ryggen.
Jag är rädd för att lägga mig och sova, för jag vet vad som kommer.
Antingen blir det en jättebra natt, eller så blir det en hemsk natt...

Imorgon så börjar den sista veckan innan sportlovet, något jag längtar till! Dock inte denna veckan då vi har två prov, en inlämning och en läxa. Hm...det kommer bli en tuff vecka, men jag ska försöka att hinna med allt och lyckas! Håll tummarna för mig nu i veckan snälla!<3

Håll utkik efter mina två "hemlisar" imorgonbitti, halv tio! :)
Blir sent inlägg imorgon då jag har engelska och spanska å göra..önskar er en fin start på veckan imorgon!

Hoppas att ni idag haft det bra :) godnatt<3

Av Elin - 15 februari 2015 10:36

175 grader i 30-35 minuter!

 

Du behöver: 

50 g smör

2 ägg

2 dl socker (jag tog lite mindre!) 

3 dl vetemjöl

2 tsk bakpulver

1 st rivet citronskal

1 dl mjölk


Du gör så här: 

1. Smörj och bröa en form.

2. Smölt smöret och låt det därefter svalna. 

3. Vispa äggen och sockret pösigt

4. Blanda mjölet, bakpulvret och citronskalet. Rör ner det i äggsmeten, tillsätt smöret och mjölken. Vänd om försiktigt till en slät smet! 

5. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i 30-35 minuter

Ät och njut!  

Lycka till   

 



Av Elin - 15 februari 2015 10:15

Av Elin - 15 februari 2015 00:45

Ännu en dag som slutar POSITIVT och bra! Dagen slutar likadant som igår, i tårar! Men det är så fina och härliga tårar. Jag är så glad över allt just nu, skulle bara vilja skrika ut glädjen inom mig så att alla kunde höra! Jag lever. Känner styrkan inom mig, självförtroendet kommer inom mig.

Jag hoppas innerligt att denna glädjen fortsätter och bara sprider sig i hela kroppen.
Wiiiihoooo!!!


Skrev ett LÅNGT meddelande till Sara, om henne, Dennis, livet och hur jag känner å mår. Blev tårar, men ännu mer när jag fick en lika lång text tillbaka! Hur jävla fin kan hon vara?!♥

Är en sådan stolt och gla' syster och moster...♥ 

______
Min dag har varit TOPPEN! Jag har inte gjort så mycket under dagen, men på kvällen drog det istället igång!

Jag har pluggat lite till engelskan, började att skriva resentionen på svenska så nu är det bara att jag översätter. Bakat (receptet kommer upp imorgon på det då det var en önskning på det, superkul! ) Småfixat lite i köket och lyssnat på musik, exakt hela dagen! Blev mycket sjunga, men faktiskt också lite dans. Förvånande för att vara mig..Medans jag dansade så stretchade jag lite med och därefter gick jag ner i spagat - och OMG jag är snart helt nere på golvet, hur långt kan jag ha kvar? Cirkus 5-7 cm, och nej det är inte alls långt kvar!! Gah. Någon dag SKA jag klara det, det ska ni banne mej ge er på att jag kommer med!! 


Imorgon har jag lite planer för dagen. Ska verkligen ladda upp batterierna det sista till den jobbigaste och sista veckan. Men jag ska allt försöka skriva klart engelskan så har jag det ur tankarna, vetosjutton om jag ska börja lite med spanskan då också.. tittade och körde igenom det en gång idag iallafall! Gick galant, men det finns saker som jag måste öva på. Dock inget och oroa sig för!   


Nu ska jag strecha så att jag inte får ont någonstans, därefter gå raka vägen till tandborsten och därefter raka vägen till sänga! Hoppas att ni alla haft en fin lördag♥

Godnatt! 

 

(Ursäkta för att jag är så dryg med att inte kolla era bloggar, men jag ska absolut göra det imorgonbitti!)


 

Av Elin - 14 februari 2015 21:07

Ovido - Quiz & Flashcards