elin-mylife

Alla inlägg under februari 2015

Av Elin - 20 februari 2015 13:45

1: Planer inför sommaren?♡

Jag har inte direkt några planer inför sommaren, men jag och Hanna planerar lite Liseberg (dock blir det väl vår/försommaren.) Sedan ska familjen och jag förhoppningsvis åka till Skåne och Danmark :D Mycket bad och sola blir det med för den delen ;)


2: Vad är ditt bästa tips för att plugga? 

Sätt på dig bra och mysiga kläder som DU trivs i, sätt dig på en lugn och bra plats. Ta på bra musik i öronen, därefter tar du några djupa andetag och börjar lite försiktigt med ditt pluggande. Efter kanske en 20 minuters pluggande tar du en 10 minuters paus, därefter kör du igång igen i 20 min! Det kanske kommer ta tid, men du kommer tacka dig därefter :) 


3: Vilken sport tycker du är roligast att kolla på tv på? :))

Jag tror nog faktiskt att det är Ishockey! :D


4: Har du gått i någon sport tidigare? ♡

Sport och sport, men jag har ridit sen jag var ca 7, dock tog det stopp när jag var 13 då jag var med om en olycka. Vill verkligen rida och saknar det så OTROLIGT! Men jag har tyvärr ingen tid, alls... 

 

5: Vem är din allra bästa vän? 

Jag har så många fina vänner så jag kan verkligen inte välja EN! Men den som jag känt längst och som jag kan lita på mest är nog Hanna!


6: Hur kan du vara så sjukt omtänksam och bäst?? ♡♡♡♡ :* ;) loveu

Haha, det är väl en "smaksak"...<3 Tack gumman!!♥ Loveu too! :*


7: Brukar du sminka dig till vardags? Och med vad isf? :)

Nej inte direkt, trivs utan smink :) dock skulle det vara kul och fint, men jag känner att jag duger som jag är utan smink! 

Ibland kan jag väl ha lite läppstift, (dock inte till skolan).


8: Hur lång tid innan du börjar behöver du gå upp på morgonen? 

Behöver LÅNG tid på mig..men ca en timma innan jag åker till skolan! :)

 

9: Vad är det bästa med sommarlovet? :)

Att man slipper tänka på skolan, slippa allt pluggande. Njuta av ledigheten, solen, värmen - ja ALLT! :D Förutom all pollen...

 

10: Om du fick praoa, vart hade du valt att prao då? ♡ Och ska du praoa i 8:an? :D

Jag får praoa i nian...ett halv år kvar! Jag vet inte än vart jag vill praoa, men tror på ett dagis faktiskt! :) 
Kommer allt bli jättebra tror jag iallafall :)

Tack för frågorna Linn - nästa del kommer en annan dag - bara och fortsätta fråga!   

ANNONS
Av Elin - 20 februari 2015 09:30

 

Tack Hanna för lånet av frågorna!   
ANNONS
Av Elin - 19 februari 2015 22:44

HAHAHA ORKAR INTE!

Av Elin - 19 februari 2015 22:37

Nu är denna dagen gjord och nu är det bara EN dag kvar, sen har jag sportlov! Kommer bli så jävla skönt för jag känner mig helt slut i huvudet..

Har haft en okej dag idag, varit så sjukt irriterad och ledsen så tillslut höll jag på att bryta ihop på bilden, men vet ni vad? Det hjälptes med ett ynka "hej" från en kille så ändrades min dag HELT! Jag blev både förvånad men så sjukt glad! Tack för att du gjorde min dag till något bra<3

Var annars en vanlig tråkig dag i skolan, plugg när jag kom hem och nu är det bara att tagga inför Spanskaprovet imorgonbitti! Jag är lugn i kroppen, men ändå så börjar jag bli nervös. Hm.. jag hoppas att det går bra, vad jag vet så kommer jag få godkänt iallafall - Don't worry for that!
_____
Hade så svårt och sova igårkväll så tror att jag somnade sent efter tolv. Låg och vände å vred på mig, kollade på videos på mobilen men inget hjälpte - tillslut somnade jag.. Dock vaknade jag upp trött, och försov mig i tjugo minuter.
Unde eftermiddagen tog jag igen sömnen och sov i tjugo minuter, det var behövligt och skönt ska jag säga er!

Fick en sådan kraftig magvärk idag när vi hade slutat så satt i klassrummet vid dataskåpen och nästan grät, skrev till mamma för att försöka tänka på annat men det gjorde så ont! Försökte dra upp benen, men det blev bara värre då, och strålade ut i ryggen. Trodde att jag tillsist skulle dö...
Det är bättre nu, men har en svag smärta i magen.

Hoppas att ni haft en fin dag!:) Godnatt<3

Av Elin - 19 februari 2015 19:32

 


Hoppas att ni har en underbar kväll! Det har jag, leendet är på läpparna och jag mår fint! :D

-

Av Elin - 19 februari 2015 11:36

Av Elin - 19 februari 2015 09:30

 

Av Elin - 18 februari 2015 20:43

Hade matteprovet idag och det gick åt helvete! Alltså jag skojar inte! Det var så svårt och jag kunde ingenting..jag skrev det jag trodde och försökte uträkna så som jag trodde men alltihopa sket sig så stort!! Och det roliga var att ALLA i klassen tyckte att det var jättesvårt! Matte suger, det kan ta sig i röven...

Mitt i matteprovet gick brandlarmet så vi fick springa ut. 


Lämnat in engelskan, OCH spanskan som läraren tydligen inte kunde öppna..men tillslut fick hon upp den så förhoppningsvis får man betyg på det snart! :) Puh.


Svenskan är läst, ska försöka hitta en låt också och tänka på vad den "handlar" om, därefter läsa spanskan ännu en gång till! Så har min fritid sett ut - förutom att jag tränat lite. Lite styrka! :) Känns faktiskt kul, så ska försöka köra på imorgon igen! Då jag med kör spanskan helt ut, sista pluggandet innan sportlovet. Så jävla lycklig att snart få vara ledig från alltihopa, allt pluggande, gå upp tidiga morgnar och BARA njuta!


Ska nu göra två småinlägg tills imorgon och fredag!!!

Hoppas att NI haft en bra dag   

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se