Direktlänk till inlägg 26 oktober 2014
Igår gjorde mamma en bara för god efterrätt och tänkte att jag absolut skulle dela med mig av den! Tyckte att den var suvärent god och inte för mättande utan den skulle passa perfekt till en trerättersmiddag :)
Ugnstemperatur 225 grader
Du behöver:
Äpplen ~ beror helt och hållet på hur många ni är (när mamma gjorde tog vi 3 styckna)
1 dl sötmandel
50 g smör
3/4 dl socker
1 msk vetemjöl
2 msk mjölk
Du gör så här:
(Du kan koka äpplena innan ifall du vill ~ då tills de blir lite mjuka)
1. Skala, kärna ur och dela äpplena på mitten. Lägg de kokta eller okokta äppelhalvorna på ett ugnssäkert fat.
Toscaglasyren:
1. Hacka mandel.
2. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt övriga ingredienser.
3. Koka upp under omrörning.
4. Häll glasyren över äpplena och grädda tills ytan fått vacker färg, ca 10 minuter.
Servera dem ljumma med glass eller vispad grädde. Lycka till! ♥
Googlebild!!!
Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...
Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||||
|