elin-mylife

Alla inlägg under mars 2015

Av Elin - 2 mars 2015 20:12

Har varit på ett underbart humör!! Jag förstår inte. Så jävla positivt inställd och stolt över MIG själv!


Vaknade helt utvilad och startade på bästa sätt, dagen fortsatte likaså.

Fick reda lite på matteprovet idag och jag kan ju säga att det gick åt helvete för mig! Jag klarade det inte, men det är bara att ta nya tag och göra sitt bästa nästa gång! :) Jag kan inte se det som dåligt då det var SJUKT svårt och eftersom att alla i klassen klagade på det, då var det svårt.. jag gjorde mitt bästa och det är jag glad över iallafall! :) 

Vi såg sedan på en film på SOn om stress med skolan, att man inte ska göra allt plugg dagen innan man lämnar in det osv. Sedan att man inte ska sätta så höga krav på en! Jag sattes på plats och insåg att jag är den tjejen. Jag är den tjejen som sätter höga krav på mig. Inget jag är stolt över. 

Att om man sen misslyckas på någon uppgift, prov - varför då se det negativa och känna att allt går åt helvete när man klarat SÅ mycket mer? Säg att du står i en trappa. Titta ner för trappan, se så jävla mycket DU kämpat med. Hur MYCKET du klarat! Är du då DÅLIG när du klarat allt det där nere? Nej. Du är så jävla duktig oavsett hur det än går, bara du ser ner för trappan och verkligen INSER det!

När jag fick höra det och verkligen insåg att det är sant höll jag nästan på att få tårar. Nästa gång jag känner så inom skolan så ska jag tänka på trappan, allt bra JAG lyckats med. 


Efter flera års orolighet och ledsamhet gjorde jag det jag aldrig trodde att jag skulle våga göra. Jag vet inte vad som gjorde så att jag gjorde det, men jag har insett massor dessa åren och jag är så stolt att jag tillslut vågade. Stå för mig själv. Efter år tog jag initiativet och tog på mig en tight tröja, något jag inte skulle vågat gjort för ett år sen. 

Äntligen! Mitt självförtroende svajar, men jag är en bit påväg. <3

_______

Haft ett bra lov, oavsett om jag vart både sjuk och haft smärtor som krånglat med mig! Jag har tränat och verkligen insett det roliga med tränandet, det kommer fortsättas och jag hoppas att jag kan köra lite springande imorgon. Wiho!!!

Insåg att när jag hade ont i magen så hjälpte det mot min magvärk, lite granna så att jag slapp det värsta - kom tillbaka efter tränandet, men det är en bit påväg och att slippa den smärtan den lilla stunden betyder ALLT!

Snart blir det att börja cykla till skolan med, taggad som fan!

 

Imorgon kör vi på skolan till tio i fyra, sen ska jag försöka komma ut.

Hoppas på att vi får spanskaprovet då!!!! Tisdag - Nu kör vi!<3


Ska försöka titta in på några bloggar innan jag lägger mig, resten tar jag imorgon. Tack för idag fina vänner<3

Av Elin - 1 mars 2015 14:45

Vilken låt! Får ärligt rysningar.

En favorit just nu!♥

Av Elin - 1 mars 2015 10:54

Söndag idag igen. Frågan är vad man ska hitta på - Det blir att ladda upp det sista av batterierna, men så ska jag också tvätta idrottskläderna nu när skolan börjar igen.
Jag är glad att skolan börjar så att vi kan komma tillbaka till alla rutiner, men alla prov och läxor kan dra åt helvete..vill tillbaka, men på samma sätt vill jag vara hemma!

Bara fyra månader kvar.

Mår MYCKET bättre idag, det är bara magen som ballar ur - värre än vanligt!
Jag nästan skriker av smärta.

Springer på toa var tionde-femtonde minut. Dock fick jag instruktion av mamma att jag ska låta bli med det, och försöka hålla mig tills det är riktigt akut.
Vi får se hur det går. Börjar känna mig kissnödig igen och det har nu gått ca tio minuter.

Är det bra med er? :)<3

Önskar er ett fint avslut på vecka nio!

Ovido - Quiz & Flashcards