elin-mylife

Alla inlägg under mars 2015

-

Av Elin - 13 mars 2015 08:30

ANNONS
ANNONS
Av Elin - 12 mars 2015 19:30

Känner att jag inte orkar blogga just nu, så kommer nog ta en liten paus i någon dag. Har verkligen ingen lust och jag mår inte helt bra. Jag vill blogga när jag är glad och kan ge all min positiva energi helt ut och inte mitt negativa. 


Det första jag ska försöka göra imorgon är att gå och prata, dock vill jag inte.


Har sådan otrolig huvudvärk så det är inte sant. Jag är yr, fryser och är allmänt trött - och det påverkar mitt pluggande. Kan inte koncentrera mig ett dugg utan jag hamnar i andra tankar, något jag tycker är otroligt jobbigt.

Tack och lov har jag spanskan i huvudet, jag vet inte hur men jag har lyckats fått in det - Bara att ge gärnet imorgonbitti!


Hoppas att ni haft en bra dag, tänker på er!  


Min dag har rullat på, varit en vanlig dag. 

Hade ingen lust att träna idag, men pappa ville gå en promenad så då ställde jag upp att följa med som sällskap, sen bara så att jag kom ut och fick röra på mig. En stund senare så gick jag på en ytterligare promenad då det blev bråk i familjen och jag ville bara slippa allt gräl. Det ända jag dock fick ut av promenaden var tårar. 

Pluggat lite Spanska med och snart ska jag försöka hinna svara på kommentarer och kolla bloggar+titta på Familjen Annorlunda. Hur många bloggar jag hinner och orkar får vi se - kommer absolut fortsätta imorgon! Kanske skriver något tidstinställt också. 

Ska inte bli sent till sänga iallafall!


Imorgon är det äntligen fredag och det innebär helg. Längtar verkligen! Kommer dock bli en plugghelg med engelska och lite NO, men vad gör det? Ska försöka att städa mitt rum med och kanske följa med på en utställning med Sara. 

Ska ni hitta på något särskilt i helga?

Ha det gött tills vi ses - Kärlek till er   

Av Elin - 12 mars 2015 08:30

200 grader - guldgula. 

 

Du behöver: 

200 g smör

3 dl havregryn 

4 1/2 dl vetemjöl 

1 1/2 dl socker - (jag själv tog mindre socker än vad man skulle då jag inte vill ha för sött och för onyttigt) 


1. Blanda samman alla ingredienserna i en bunke och arbeta degen smidig.

2. Placera ut små formar på en plåt.

3. Gör degen till små runda bollar. Tumma ut degen i formarna i ett jämt lager eller tryck i ett finger i "bollen". 

4. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader till dem blir guldgula. 

 

Beautiful    HAHAHAH

Lycka till!!

Av Elin - 11 mars 2015 20:21

Haft en toppen ledig dag idag! Gjort det jag velat och hunnit med det jag skulle :)

 

Tog tag i att läsa NO då vi har ett sorts prov nästa vecka så känner att jag vill vara väl förberedd, plus att jag inte fattar någonting.. det är om kolets kemi - organisk kemi - syror - alkoholer osv...

Tycker verkligen inte om kemi. Både svårt och tråkigt!  
Sedan läste jag på med lite spanska, roligare om man säger så :) ska försöka läsa på lite till, känner att det nog är bra då jag inte pluggade så mycket som jag tänkte mig. 

 

Bakat kärleksmums och därefter cyklade jag en runda i det fina och varma vädret - otroligt att det är så fint och varmt!! Blir så glad av det fina, det bara spritter inom mig - det är härlig :D

Därefter tog pappa och jag en promenad. Känner att jag verkligen är igång med träningen nu och det är bara kul och skönt - bra att jag varierar med att springa, gå och cykla. 

Resten av dagen har jag bara tagit det "lungan". Har ni hittat på något särskilt? 

   

Snart ska jag försöka att gå och lägga mig, innan det ska jag dock göra receptet på kakorna som jag gjorde igår. Dem kommer upp imorgonbitti, bara och hålla utkik! 

Hoppas att jag kan sova lite bättre inatt, sov bara 5-6 timmar..xD men ändå har jag varit pigg och orkat med så mycket, tror att det är bra för mig att inte sova för länge ändå. 


Imorgon är det torsdag, kortdag i skolan. Hoppas på att jag kommer hem tidigt så att jag hinner träna, men också plugga.


Hur är det mer er? 

Med mig är det bra och det rullar bara på. Lite ont i huvudet, men vad gör det? Jag lever och då ska man inte ta och klaga! 


Godnatt ♥

 

Av Elin - 11 mars 2015 08:30

5 saker jag vill bli bättre på

– Träna
– Inte bry mig om vad andra säger och tycker utan bara köra på!
– Vara mer social, släppa taget om internet för ett litet tag och ta vara på tiden med familjen. 
– Sjunga
– Engelska och Spanska!!!!

 

5 saker jag skrattar åt

– När folk halkar
– När man får voice cracks 
– Olika videos.
– Pappa
– Åt mig själv xD

 

5 saker som gör mig till mig

– Att jag är blyg
– Jag gör saker i tid och tar verkligen tag i skolan för att få bra betyg!
– Att jag är snäll. 
– Jag står för det jag säger - förutom om jag och någon i familjen bråkar och jag säger något elakt.. 
– Jag sjunger - HELA tiden! 

Av Elin - 11 mars 2015 00:48

Klockan tickar vidare och närmare sig ett. Jag sitter här i min fåtölj och spelar lite spel och lyssnar på musik. 

Väntar på att jag ska bli trött, men ikke. Kommer nog få sitta uppe en stund till...dock gör det mig ingenting då vi har studiedag!   sjukt skönt säger jag bara. 


Har lite inplanerat inför dagen. Ska plugga på med NO och spanska, då jag knappt pluggade något på det idag - hade annat roligt att göra! Sedan ska jag också fortsätta baka - blir kärleksmums - så himla gott!!! 

Ska också försöka att komma ut på en springtur med och kanske städa. Tror att det blir vila för det mesta då jag verkligen vill ta vara på denna dagen, det minsta jag kan göra! 

Hoppas att ni iallafall får en bra dag, vad ni än ska hitta på   


Har fullt upp exakt hela dagen och det kändes så skönt och veta att jag slipper lägga mig tidigt för att hinna klart och göra sakerna. 

Slutade tio i fyra, direkt hem där jag käkade, var tvungen och vänta 30-45 minuter på att maten smällt och jag ruschar ut på en springtur innan solen hann gå ner. Fixar disk, duschar, bakar - havrekakor blev det - ska försöka att fixa upp receptet imorgon för dem blev GUDOMLIGA! Godaste kakorna jag ätit i hela mitt liv. 


Svarat på lite kommentarer och kollat dem flesta bloggarna, har kvar några och jag ska försöka kolla dem innan jag lägger mig. Om inte kommer jag absolut göra det imorgon - efter allt annat... 

Hoppas att NI haft en härlig dag :) 


Känner att min blogglust genast börjar komma tillbaka och det är jättekul! Hoppas verkligen att det är på rätt väg så att jag kan glädjas när jag skriver istället för att bara sitta och skriva för att jag "måste". 


Ta hand om er ♥

 

Av Elin - 10 mars 2015 21:20

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se